![]() |
Minimalna konfiguracija
Preporučena konfiguracija
|
Ovo ide za ps4 :D
|
|
koji mrtvi k***c je ovo? deathmatch nekakav valjda? dobia san morsku bolest nakon 30-40 sek :D
|
Jel čemu?
|
Citiraj:
|
Nema uopce rivjua nigdje....to je IMHO jako los znak.
Ja sam prvi i drugi Doom igrao davnih dana na 486-ici i ovo mi je jedna od naj igara ikada, ali onaj treci dio mi je bio WTF...a sad ovaj nema recenzije...cudno, Wolf je bio odlican, ali njega je radila druga ekipa...mah. Ajd vidjet cemo za par dana sto kazu internetovi. http://youtu.be/HBqBAqGLMcM |
Koliko vidim na steamu, za sada su reviewi pozitivni, barem sta se single playera tice...
|
Citiraj:
|
|
Kupio netko igru?
Navodno je dobra igra, SP i MP :kafa: |
Previse love za sad.Oko 30 eura. Kad padne na 10-15 onda se isplati.Znaci za mjesec i pol
|
Citiraj:
|
Ne znam ja gdje si ti nasao tu cijenu. Battlefield 1 je 39.99 €
|
Citiraj:
30€ je super cijena. Ne kuzim kakve bi ti cijene igara htio, 5, 10€? |
Citiraj:
|
Citiraj:
to je običan standard bf koji me ne zanima,na originu je deluxe 80 eura The Early Enlister Deluxe Edition Includes: • Early Access on October 18th • Hellfighter Pack • Red Baron Pack • Lawrence of Arabia Pack • 5x Battlepacks |
Citiraj:
Ne kažem da kupuj, ali nitko ne može reć da je 30€ previše. Nitko. Druga priča ako ti se ne troše novci trenutno. Iako da, Denuvo je šamar u facu ljudima koji i kupe. |
|
|
Ovako, dobio sam igru sa Asus pločom, trazi mi serijski broj ploce i neki fakin ASUS kod... Jel tko zna šta je asus kod i gdje ga očitat?
|
Citiraj:
|
ja ne kuzim vas ekipu koja se nacudjavate DOOM igri? pa jeste ikada igrali starije doom naslove? ovo je remake takorec originala sa napucanom grafikom i zvukovima, a vjerujem da ce MP biti zabavan
noje vam ovo Half life ili sto ja znam sto. |
ja ne kuzim sta ti ne kuzis :)
samo iznosim vlastiti stav bez namjere da popujem sta je dobro, a sta ne :) |
Ma Doom je legenda...bez obzira na sve to je pijonir FPSa.
Alfa i omega pucacine u skucenim i mracnim prostorima :goood: Bolje i tako nego da su izmisljali... Kad je izaso Black meza HL svi ste falili taj remake... |
Se sjeca netko ovog? :D:
|
Citiraj:
Osobno ću i ja ovo preskočit, čekam HL3 :goood: |
|
Citiraj:
citan malo utiske po netu, doom 3 danas ljudima izgleda predug i monoton, a isti se cesto zale na prekratke 'tek toliko da se nade' single kampanje u modernim shooterima. i plus doom 3 ima nekakvu pricu koja te gura dalje, docim bi se s ovim novim mogla povuc paralela s quake 2 - quake 3 igrama. Citiraj:
pa je mozda cak i najbolje da je nikad i ne izbace... :D no dosta offtopica u doom temi, ko voli ovakav pristup igrat ce, ko ne, nece i toliko. :) |
Citiraj:
a igra se nađe za 25$ rusija/mexico |
Citiraj:
nije.... znači za asus smo west balkan i samo gamer verzija ploče dobiva igru. Slovačka je isto west balkan :) |
Da li postoji mogućnost da ljudi koji su kupili prije neke komponente, dobe igru?
Ja sam uzeo ASUS Z170-A u 12. mjesecu. Ali se nisam regao. Ako se regam sada, mogu dobiti igru? Hvala |
Citiraj:
Ne |
Ako ima netko key, a da neće igrati, može u PM :D
|
Sramota,dođete tu na Doom temu i bogohulite. Sram vas bilo :D Također može key na PM ako neš igrati. Ima nas koji hocemo,želimo i volimo doom.Ako volite pokemone ima valjd' tema.Doom je takav kakav je,bio,ostao i bit ce vazda za vijeke vjekova, amen : D
|
Inace ove MSI serijske se moglo exploitat do sad, Ali od grafickih. Bilo je tako i za Tomb Raider, The Division, FC: Primal i jos dosta igri prije toga.
Serijski su radili na reedemu, bez obzira dal se sluzbeno uz graficku dobio key ili ne. Edit: A shit, zabrijao, vi pricate o Asusu :D E onda ne znam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
još je bila bolja igra u mladosti sa :beer: u ruci i špica |
Multiplayer na stranu, ovo je jedna od boljih single player igara u FPS zanru koje sam igrao vec duze vremena ! Grafika, animacije, brutalan soundtrack i taj neki doom feeling ! 9/10
|
Citiraj:
Prica doom 3 je da dr Betruger (prevedno Dr. Izdajica :lol2:) otvori portal because science i zlo i ti pobijes sve. (fora su bili audio/txt logovi doduse :)) Moja zamjerka Doom3ci je bila to kaj je predvidljiv, ugase se lampe u sobi, spawnaju se demoni, pucamo po mraku i mlatim demone sa drskom iste. Pizdim na solidere jer imaju hitscan stunlock oruzja koja su bullshit. I dalje likeam igru no ovo mi se cini ko blize doomu :D Isto ko i novi wolfie, onak da, daj mi dve sacme i nazi robot pse |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:32. |