![]() |
ta simpa mi se cini onda najbolji izbor, jednom mjesecno doplatim 50kn imam 1gb i 1000sms, a 50kn mi ostaje za ostalo, i vrijedi godinu dana te ne moram paziti na neke cake odnosno ako prodje 30 dana i 35. dan nadoplatim 50kn opet vrijedi 1gb 1000sms, a ovih 5 dana placam po redovnom simpinom cijeniku, nek me neko ispravi ako sam krivo rekao.
idem ovih dana raskinuti ugovor sa tele2, racuni su 130+kn a efektivno samo 500mb potrosim. |
Citiraj:
200 sve mreze-300bonbon min =30 kn 1 GB=30 kn 2x10 kn sms=120 Sms-ova I jos ako imas 1000 min do 2020!!! |
Citiraj:
kad ju jednom aktiviras (i ako ju redovno nadoplacujes bonovima svaki mjesec) imat ces ju "zauvijek" a ova prejaka tarifa iz simpe ti traje samo godinu dana. |
Da, sad postoje kombinacije kome kako odgovara, ali za trpija sam govorio jer je on pitao što može dobit za 50-ak kuna. Meni su SMS-ovi najbitniji, njih uvijek potrošim (200 ), minuta mi ostane jer su mi svi na bonbonu, a imam 1000 min do 2020...
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslije tih 30 dana on moze kad god zeli ukucati bon od 50 kn i kad ga ukuca ide mu novi ciklus od 30 dana i novih 1000 sms-a i 1000 MB. http://www.simpa.hr/promocije2.asp Samo ne treba mjesati obicnu Simpa tarifu i sad ovu novu Prejaku, drugacije su. Nema nikakvih glupih caka kao kod tomata da MORA imati 50 kn na racunu i nepotrosen promet se prebacuje u novi mjesec, ne moze biti bolje. Takodje tmobile ima jos jednu pogodnost, ako prenes broj u njihovu mrezu onda se svaki ukucani bon udvostrucuje, znaci kupis bon od 50 kn i dobijes jos 50 kn. Ja sam isto dosta kalkulirao koju mrezu odobrati i odlucio se za tmobile bonove, tarifa Pricaj posto mi ne trebaju megabajti. Moram reci da zaboravim kad ukucam bon, to nemos potrosit, istina ja ni ne visim na telefonu satima. I ne znam zasto se neki zamaraju s time sto neka tarifa traje samo par mjeseci ili godinu dana, pa za 1 godinu ce se pojaviti jos 150 povoljnijih i boljih tarifa, svaki tjedan neka mreze izbacuje nesto novo i jeftinije. |
A onda super, mislio sam da su naslijedili ovu foru od Tomata. Ako puno ne pričaš na telefon sa 50 kuna možeš proć...
|
Kakva je sad ovo Prejaka tarifa od simpe?
http://www.simpa.hr/prejakaopcija.asp |
Citiraj:
|
Bilo bi dobro da produže vrijeme trajanja :D
|
Citiraj:
|
Ma bez ovog Kao, oni se zbilja nadaju da ces zaboravit i ne imat, pa te hite na osnovnu tarifu. Frendu se dogodilo, pa je otišao odmah u tele2 i prenio broj na Revoluciju. Zato ponuda od Simpe djeluje mi zanimljivije, 30 dana koristiš, pa ako oces jos -aktiviraj si sam, nista automatski.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali ostaje kasnije sa svakom nadoplatom 50kn dobivas dzabe 1gb i 1000smsova, a ovih 50kn koristis za pozive i ostalo, meni dovoljno " 1. Svi Simpa korisnici u razdoblju 3. travnja – 31. kolovoza 2012. godine ostvaruju pravo na sljedeće pogodnosti u svakom kalendarskom mjesecu tijekom narednih 12 mjeseci: 1 GB prometa i 1.000 SMS poruka prema svim mobilnim mrežama unutar Republike Hrvatske. Nakon što se korisnik u promotivnom razdoblju po prvi put nadoplati bonom od 50 kn ili više (kombinacije bonova npr. 2 x 25 kn ne vrijede), korisniku se počinje dodjeljivati 1 GB i 1.000 SMS poruka prema svim mrežama – i tako za svaku prvu nadoplatu u mjesecu bonom od 50 kn ili više tijekom narednih 12 mjeseci dok je Simpa korisnik. " |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42. |