![]() |
Ja sam bio ona učionica na drugom kraju, najbliža Gričkom topu :D
Izbrisali igre? Gadovi...:( Nego, dobro ti je biti dobar sa domarom, može te izvući sa raznih satova, recimo za čistiti snijeg, prenijeti stolice/kutije/TV, a zapravo odeš s njime na pivu tamo iza porte ;) |
Ma samo da kazem da sam danas polozio maturu...sve gotovo...jos samo dignem svjedodzbu i gotovo... :clap:
|
@Towar
Prvi razred-elektronika(F) Osnove-Jeftimijades Mat-Čulić Fiz-Matas ... |
Re: Mala digresija
Citiraj:
Malo si se kasno sjetio da pocnes vjezbat zadatke za prijemni... No, ponavljanje zadataka iz srednje bi bilo gubljenje vremena... Skolski zadaci nisu isti kao zadaci na prijemnom... Svaki zadatak na prijemnom se da rijesit u 5 minuta... i manje... a neki od njih se rjese za par sekundi na sasvim neskolski nacin... Najbolja zbirka zadataka je Matko Fizic... mozes ju kupit na FERu ili u Elementovoj knjizari... Dobra je i Trinomova skripta... u njoj isto imas puno zadataka... Iako su to sve zadaci iz Matka Fizica, ova skripta je dobra jer su zadaci poslagani po poglavljima... Mislim da sastavljaci ne vade zadatke od nikuda, nego samo pisu nove zadatke... Grupa... ne znam kolko ih ima... ali ih ima podosta... mislim da vise od 5... (svaka grupa ima iste zadatke, samo im je razlicit redoslijed) Recimo... ja doma u 3 sata rjesim najmanje 30 zadataka... i to je za upad na FER i vise nego dosta... ali uglavnom ljudi tamo rjese i 30-40% manje nego doma... nije isto kad rjesavas zadatke u prostoriji sa jos 100 ljudi, ili kad rjesavas doma u miru... Imas i na FERovoj stranici online simulaciju razredbenog ispita... pa si i odande mozes nabavit zadatke... dok ne nabavis nista drugo... |
Citiraj:
|
Jedan popravni > Fizika
Tehnička škola Karlovac; 1,BT Prokleta Ivka!!!:rambo: |
Citiraj:
|
kak ste svi vi iz gimnazija tak dobro prosli bas se pitam hahahaha:D dodi ti malo na informatiku do mene pas vidjet kaj je matika fizika i strucni predmeti:D
sam za usporedbu frendu(koji prolazi u mojoj skoli s 4.67) dode instruktor i kaze da imam istu matiku kao i gimnazije mat smjera :smoke: helllp:D e da 3.8 sa popravnim(nemoj pitat):D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tipfeler, sori:o
Koji si ti razred? |
4. f. Još 4 dana.
|
I, kako je prošla matura, jeste imali maturalnu večer? Gdje idete/ste bili?:)
|
Citiraj:
Meni je Šega razrednica i predavala mi osnove prvu godinu, na polugodištu me bacila Maca, a kod Šege skoro ima 3 :clap: Jefta je glupa ko ku***. Jednom prilikom kod Jefte, ona ti piše neke zadatke po ploči, ka ono da ih rješava, a u biti sve prepisuje iz zbirke, lik joj uzme tu teku na kraju sata, idući sat nije ništa rješila :clap: Čujem da je dosta zajebana na popravnom, btw ko će ti bit u komisiji? Čulićka mi je bila skroz ok, iako mi je predavala samo u prvom polugodištu prvog razreda, ima sam tricu :D |
Maturalna večera je bila u panorami, matura još uvijek prolazi. Samo da me Bilićka ne sjebe.
|
Citiraj:
|
I ja sam mofo elektroničar :D
3.F kao Frula (Radan copyright). :clap: I ja moram prijavit popravni :mad: |
Citiraj:
|
danas sam owna fiziku, sve sređeno u manje od 5 minuta :clap:
|
@Towar
Sutra mi je kod Jefte popravni.Jesi ikad ima kod nje popravni,kao ispitiva? |
Nisam nikad, pa ne znam... sry
Samo znam da je zajebano ako ti je piplovićka u komisiji |
Ja prošo fiziku na prvom roku. Doduše, na usmenom, al PROŠO SAM!!! :beer:
Inače, 1. razred / elektrotehničar > Karlovac Sad slušam Dabog da te voda odnijela i mislim na fiziku :D :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:22. |