![]() |
ako te muci...kupi si negdje drugdje u zg-u grafu a ja cu ti ju podic i odfurat u links...:beer:
|
ma.....rezervirat ću komponente i čekat da dođu....:( znam da ću se načekati....ali nemogu spojiti dvije Leadtek6800GT kartice u SLI (npr. ako za god i pol nadogradim sistem) kako znam? link dali se može Galaxy kartica npr. staviti u SLI i hoće li biti dostupna poslije (Gainward j poznatiji i veći proizvođač pa mislim da hoće)A u vezi napajanja,Fortron mi se dopao jer je vrlo tih i praktičan,a ima i PCIexpress vga connector....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zakej uopće to gledaš? Znam da si još mlad i da su ti "oči veće od želudca", al poslušaj savijet i rađe zemi jednu poštenu karticu... Mislim 6800 GT je jako "poštena", al mala vjerojatnost da ćeš za recimo godinu dana naći istu takvu... Ak si tolki freak, uzmi X850 XT (PE) i miran si... |
Ima i drugih napajanja sa pci-e konektorom za napajanje koja su kvalitetnija od fortrona.
|
Citiraj:
edit: evo sutra ću onda nazvat da mi rezerviraju komponente (jer dostava radi do 19:00) |
za sli moras imat iste kartice...dakle revizija itd cak i bios...
a to se tice 500w forton je ok izbor! inace nemaju u ve milu http://www.nabava.net/katalog/trazil...ra%9Ei&od=&do= al tu ima:D |
:rolleyes: jep ali je u Linksu koštala oko 2999kn a pogledaj koliko tamo košta....:mad: ma rezervirat ću sve komponente pa kad budu dostupne da stigne komp.....
|
Ej dali su mi iz Linksa prijedlok neku XFX 6800Ultra karticu koja je spojavila na cjeniku.... nadam se da će doći prije Gainwarda....btw. dajte mi neko napajanje osim Fortrona za oko 630kn da bude dovoljno za SLI(dve kartice) ako nebudem dočekal ovo...
|
chieftek 460 enhaced 520 450 be quaite ima ih jos al mi ne padaju napamet...jer linksova stranica ne radi:beer:
|
Ja da sad imam 10.5k kn nebi nista cekal,odmah bi narucil :D
|
Ali se u međuvremenu smanjio budget jer me starci zajeb***:D ? Meni www.links.hr radi ok:confused: Sharcoon 480 možda? ček to je ono napajanje koje ima dva venta koja pušu čak i kad je sistem ugašen dok se ne ohladi:confused: je tiho (s obziromd a ima dva venta)...Dali ona nova XFX kartica (6800ultra) na Linksovom cjeniku ima dva konektora za napajanje ili jedan?:confused:
|
za ultru nemam pojma...sharcoon obicno ima dobre stvari a to dali je tih to je 100%:beer:
inace links je danas imao malih problema sa mysql bazom podataka:beer: |
:D nekužim ti se ja baš duboo u web...samo nešto malo HTML-a...dali da uzmem Tagana 480W jer možda dobijem neku lovu (napominjem: možda) ili ovaj Sharcoon? Vidio sam da tagan 480W ima dva PCI-e konektora pa je praktičan za SLI...je bučan?:D
|
btw. konačno došla 6800GT Gainward kartica:clap: :clap: i po osjetno manjoj cijeni,sada pitanje: uzeti tog Gainwarda ili XFX's 6800Ultra card?Ako se npr. odlučim za Gainwarda onda bih to što imam još love potrošio na freezera za proc:D
EDIT: evo odlučio sam se za XFX 6800Ultra i poslao mejl Linksu,nadam se da će u subotu doći komp:D |
zemi si gainwarda i tagana
|
Citiraj:
|
ovisno kolko posla imaju...moze ti doc preksutra ili za tj-2 javit ce ti
ps ak oderes mene u 3d marku doc u ti u rijeku i psovat sve po spisku:p ;) ps morat ces i super pi nabacit:P |
Citiraj:
|
Citiraj:
ajde adje napisao je vec prije da ce se igrat na njemu |
Citiraj:
btw. MCfiš - nemoguće da oborim tvoj rekord jer neću clockat ali i ovako sam zadovoljan...Gdsje ima skinuti taj superPI?:confused: |
na pce-u pod download:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bajduvej slao sam mejl u Links još jučer u vezi toga da mi dostave komp (konačno) i nisam dobio nikakav odgovor...:confused: |
Citiraj:
|
Citiraj:
I ovo nije kopiranje...Ovo je bilo izmijenjeno. :D Ma čuj, nemreš nikak drugačije opametit ljude, nego da ima pokažeš gdje griješe :D Btw, mislim da je Bubba prvi upotrijebio ovaj link :) |
je buba je bio prvi:beer:
|
Tu negdje® ™ By Mrkonja
:D :beer: |
Nebi to tak islo ipak je Mrkonja to meni prvom prodo
|
Citiraj:
Dobar si, bar sam se pošteno nasmijo, imaš pivu na slijedećem mitingu :D |
|
|
Citiraj:
|
moja je www.googleisyourfriend.com
al vise ne dela:'( |
U utorak bi trebala stić konfa,rekli su mi preko mejla,:D super:D
|
Citiraj:
|
hehe:D
DFI Lan Party SLI-DR Athlon64 3200+ 2x 512MB GEIL RETAIL DDR 400MHz 160GB seagate SATA ncq 8MB XFX 6800Ultra PCIexpress 256MB Thematalke Soprano Silver with plexi Sharkoon 480W :D |
Citiraj:
Samo si mogao bolje rame ubost Al dobra je konfa Koliko te koštalo sve to skupa? |
Netrebajumi bolji RAMi jer ne mislim OVERclokat (for now)!! to ti dođe...ček da vidim račun...- s tipkovnicom Logitech Media (i nju sam kupio) i floppijem 9046kn:D
btw. thanks:) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:06. |