![]() |
Imao je 19 godina. :stoopid:
Ja nisam to mogao napraviti jer me programiranje nije zanimalo, a da se uvatim godinu dana gledanja tutorijala po netu mogao bih sigurno napravit neku jednostavnu aplikaciju za android. Na faksu smo ga imali i nije neki bauk to naučit, bože dragi, ko i sve drugo u životu... Samo opet kažem, to me ne zanima nego sam fokusiran na neke druge stvari. Što se tiče faksa, vjerujem da si stariji od mene dosta pa da tako i imaš više iskustva. Nije mi namjera svađanje, ali mi opet nisi izbio iz glave to da je na prvom mjestu količina znanja, a onda diploma. Nisam se odvratno podsmjehivao, kako ti kažeš, nego novine rade dramu od trivijalne stvari. Koliko je takvih kao on po drugim zemljama pa se o tome ne čuje ni A. |
wow, jel ovo Hrvatski jal opet u pitanju? Znam naoko puno jednostavnije aplikacije (domaće proizvodnje) na kojima rade cijeli timovi ljudi pa ne izgledaju ili rade ovako dobro (ali recimo donose "masniju" zaradu). Ako nisi dosad skužio, on je cijeli projekt iznio sam, a to nije samo suho programiranje za Android, to je osiguravanje svih podataka koji se dobijaju na kapaljku, algoritmi za izračunavanje najbržih veza, vremena dolazaka i slično. Koliko znam, ZET ne želi imati veze ili barem dosad nije pokazao ikakav interes za ovakvu aplikaciju koju su oni trebali davno osigurat, ako ne zbog stanovnika grada Zagreba, onda barem stranaca i turista. Vjerojatno zbog ovakvih detalja i je 26. najbolji javni prijevoz u Europi (od 26 u konkurenciji). Na kraju i to je jasno, gdje nema mulja i interesa tu se pare Holdinga ne ulažu (ali i to je već neka druga priča)...
OP se od ove aplikacije ionako ne misli obogatit i objasnio je u FAQ-u aplikacije zašto ovakvo plaćanje, a što novine pišu manje je bitno. Aplikacija je jednostavna, korisna, dobro radi i širok krug ljudi bio mogao imati koristi od nje. Najlakše je izjavit kako je trivijalno, nepravedno dobija pozornost ali nagrade i priznanja govore same za sebe. |
Citiraj:
inače, što se mene tiče, kao što sam već rekao, aplikacija je dobra (pomogla je dosta puta prije) i bilo bi 'ebeno da se Holding uključi i da ima live podataka iz ZETa o busevima i tramvajima (što je malo vjerojatno). ali mi se oblik plaćanja ne sviđa, jednokratno plaćanje još možda, mjesečna pretplata ne |
I ja sam nekidan bio u prilici da iskoristim aplikaciju i super je, odlična zapravo. Al mislim da je preskupa na duge staze.
Iako opet razumijem zašto mjesečna, jer netko tko putuje godinu dana nekom linijom, valjda zna gdje treba ići. A aplikacija je namjenjena povremenim korisnicima, poput mene i svih ostalih koji nisu iz metropole pa im treba povremeno tramvaj i linije. |
Evo drugi put mi se aplikacija updateala i sada malo gledam,pa nema linije 8 uopce.
Gledam od Drziceve do Gupceve zvijezde/Radicevo setaliste i pokazuje mi 4 alternative i bespotrebno presjedanje kad se direkt moze osmicom ici . Jel to jos podlozno update pa dok se sve ne slozi ili ? EDIT : izgleda da sam ja malo fulao ime stanice |
Citiraj:
|
Citiraj:
Definitivno post godina :dobar: |
Uzeo sam mjesecnu pretplatu,6,20 kn + sms trosak zato sto sam ga otprije koristio i pomogao mi je...
ali svaki mjesec 6 kuna,ipak ne,hvala... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:16. |