![]() |
Ima li netko Roccat Valo novijeg datuma ?
http://www.roccat.org/Products/Gamin...s/ROCCAT-Valo/ Naime zanima me jesu rjesili/popravili sve one probleme/bugove kad je izasla (gutala je slova i bilo je jos par gadnih problema i nije bilo ni drivera za 7cu (sad kolko vidim drivera ima pa su mozda rjesili i druge bugove i ostalo :))) Ja nisam bas nesto happy sa svojom Logitech G510 a kupio sam je samo zato sto je Roccat tada bila bugovita. Rado bi je zamjenio ako je Valo napokon ispoliran :). |
Citiraj:
Evo, ovakva je samo sa hrvatskim znakovima: http://www.pohrani.com/t/2L/jp/hUzAYYU/m116ava-1.jpg |
Ovo neće bit upit vezan baš za ovu temu (500-600kn) ali nema smisla da otvaram novu temu za ovaj kratki upit.
Moram uzet neku običnu tipkovnicu sa velikim ENTER-om, a vidjeh po forumima da se preporučuje GENIUS Gaming KB-G235, 89kn mi je u Linksu pa bi to sutra išao uzet. Eto, drugačije je samo po tim crvenim tipkama, što meni uopće ne smeta, nego dapače. Što kažete? Ili preporuka neke druge od Logitecha u toj cijeni? :chears: |
Tražim novu tipkovnicu, i za oko su mi zapele mehaničke - probao sam staru IBM klikušu i oduševljen sam.
Jeli uopće moguće nabviti ok meh tipkovnicu ispod 500 kn u hr (st je već premabiciozno). ? |
tesko do 500kn...
melcomp zna nekad imat cherry-ce, no trenutno nista pametno. Tj samo ps2 model sa MY switchevima za oko 300kn, koji su jos tvrdi od MX crnih, tako da to osobno nikako ne bi mogao preporucit. |
Pitanje za vas s mehaničkim tipkovnicama i one koji znaju provjereno:
ima li ijedna meh. tipkovnica kod nas (Steelseries, Razer BlackWidow) veliki enter i čćžšđ? Ili su sve US layout? Budući da mnogo tipkam, a iskreno mi se ne da učiti poziciju slova "ž" ovisno o tipkovnicama, bilo bi odlično da barem neka mehanička u HR ima i HR layout. hvala! |
Molim preporuku za što tišu i mekšu tipkovnicu, koja uglavnom služi za gejming i net..
Naime, problem je kad navečer igram i trebam nešto nabrzinu na chat napisati suigračima, moja Logitech Comfort Wave tuče kao luda i smeta svima okolo mene. Ideja je bila neku Logitech G tipkovnicu, al vidim da su tipke konstruirane isto kao na mojoj Comfort Wave, pa neznam dal bi dobio neki pomak ako uzmem G510 i sl?! Gledao i microsoft X4, X6..na youtubu mi sve to nekako bučno?! Bolo bi dobro da je bežična, al nije uvijet, da ima niže tipke i što tiša-to je uvijet?! :) |
Javljam svima koje zanima da Melcomp ima mehaničku tipkovnicu za 600kn (s dostavom) Cherry G80-3000 s blue switches.
Pa kud koji... :) |
Evo, došla je Cherry G80-3000 MX blue iz Melcompa.
602 kuna i 50 lipa s dostavom. Nema nikakvih usb-a, svjetala i ne znam što ove gejmerske tipkovnice imaju. Ima čžćđš slova i veliki enter, tako da je to veliki plus. Nažalost, Melcomp je na skladištu imao samo u bijeloj izvedbi, ali meni apsolutno ne smeta. Što se tipkanja tiče, zbilja je odlična, iako je moja prva mehanička tipkovnica tako da je uspoređujem samo s plitkim laptop tipkovnicama i Logi UltraX flat modelom. Čini mi se da već sad nešto kvalitetnije pišem, a vjerujem nakon perioda privikavanja, da će brzina još porast. Tipke, naravno, jesu glasne, ali to kod mene proizvodi jedan dobar psihološki efekt stisnute tipke pa mi je i pisanje sigurnije i brže. Ukoliko, kao što je već milijun puta navedeno, držite kompjuter pokraj glave ukućana, zaboravite ovo tipkovnicu za noćne avanture. Iako svi znamo provjerenu dugostrajnost switcheva, jedini minus koji mi je ovako na prvu evidentan je kvaliteta izrade. Stvarno za 600 kuna očekujem malo više od plastike koja se krivi kada kod malo jače pritisnem rubove tipkovnice. Također, težina potvrđuje njezinu (ispod)prosječnu izradu. Naime, teška je otprilike kao i moja Logitech (ovako na prvu). Srećom, nikad do sada nisam tipkovnicu koristio kao oružje pa pretpostavljam da taj nedostatak neće biti posebno paralizirajući za moje uživanje u tipkanju. Pozdrav svima. |
Ima li netko preporuku za "plitke" tipke. Nesto tipa Logitech UltraX ali da ima tipku za iskljuciti windows tipke, moze i pokoji macro ali nije obavezno, jedino sto trebam uvijek su ta za gasenje Win tipki te mute volume za brzo zagasit zvuk.
Imam G510 i nisam bas zadovoljan ni kvalitetom ni tipkanjem na njoj (pre velik hod tipki za moj ukus) a Ultraxa imam 3 komada samo sad bi nesto bolje/jace :). Hvala |
Jel ima netko od vas Microsoft Sidewinder X4 tipkovnicu pa da mi zna reći kako je zadovoljan s njom jer ju namjeravam uzeti...
Hvala! :chears: PS - HR slova su na tipkovnici ili? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:01. |