![]() |
Ima ko difficult problem?
Dakle tezine idu Rookie, Pro, All Star, Superstar, Hall of fame E sad na Pro jednostavno nemogu pobjedit, gubim po 15 razlike. I to bi bilo ok da ga ne pobjedjujem na Superstar, i to ono vodim cijelu tekmu a to je 2 stepenice teža postavka, od 10 utakmica na pro svih 10 spušim, od 10 utakmica na superstar svih 10 dobijem... nije mi jasno |
Pojma...ja sam odigrao cijelu sezonu na Pro, 82 tekme....i imao sam cca 60tak pobjeda i 20tak poraza. Meni se sve cinilo ok.
|
Izgleda da je do stila igre, malo sam googleao, brani se na drugi način komp koji nekom odgovara nekom ne, meni na pro recimo ne odgovara i nemogu ga probiti a u napadu je isto tako taj difficult glupo napravljen jer se teško kada se ima prednost obraniti. Na težim jačinama to nije tako već je realnije, meni osobno lakše.
|
Vjerojatno onda cesto ides na polaganja i zakucavanja pa te blokiraju ili nesto....ja rijetko polazem ili zakucavam, uglavnom sve rijesavam tricama i malo udaljenijim sutevima, to je moj stil.
|
.
Imam problem sa Jordan challengima i jordanicama..
Naime dok obavim neki challenge, piše mi da je completed, al čim zgasim igru i onda ju ponovo upalim, makne mi se i moram ponovo :hitthewal: Isti problem s jordanicama.... Ima li neko rješenje za to?:D |
Citiraj:
|
evo tek nedavno dobio ps3 :care: ...pa me zanima gdje bih mogao naći nba 2k11 u zg-u... na youtubu sam vidio da je gameplay odličan
znm da malo kasnim al jednostavno nemogu cekat 2k12 :nono: |
Može preporuka best buy joysticka za šicu?
|
|
definitivno Xbox 360 Gamepad for Windows
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:10. |