![]() |
dok oni izdaju patch, pola nas je vec odavno proslo igru.
|
true, true....ali to je za one koje su poceli, vidjeli i odustali...:)
|
Evo, ja tek sad igram. Stavio sam odma i patch i zasad sve ok. Zabavna igra, iako ima dosta stvari koje su pomalo nedovršene.
Najviše me nervira što postoji samo loading zadnjeg checkpionta, što nebreš loadati neki prethodni save. Puno bolje bi bilo da ima quick save umjesto tih automatskih checkpionta. Čudno mi je da se nitko još nije žalio u vezi toga. Veliki propust u igri. |
Odlicna igra, od Ravena nisam nista manje ni ocekivao. Malo se fura na Bioshock, ali caka s vremenom vec postoji u jednoj starijoj Ravenovoj igri - Hexen 2 za metuzaleme koji se sjecaju.
|
na koju shemu prodete negdje na pocetku igre, kad treba naci drugi ulaz u zgradu nakon sto vas nesto zgrabi za ruku, one plave isuse sto nestaju?
imam sam pistolj i mogu se yebat, ako se popnem gadaju me sa bacvama, i samo se respawnaju.. 2mymoon: hvala, prosao sam dalje |
|
Meni igra čisto super, podsjeća me na Wolferstein 2 & HalfLife, no jedino je malo kratka, prešao sam ju u pola dana (nedjelja 18.07.2010.) bitno da se puca :)
Ocjenio bi ju... 9.5/10 :) |
Citiraj:
al da se vratimo na temu - ova igra ima nešto a to je arkadnost - stalno trebaš neku tipku Q E R ili H + miša što meni se sviđa jer arkadni 3D su rijetkost |
svake pohvale za igru,vrijedi probati i odigrati
|
Na koju foru prodjete dio u igrici kad onaj ogromni div probije zid i uhvati vas za nogu.Ja ga ubijem ali ostanem zaglavljen u njegovim rukama tj on padne na mene i nemogu nista?Pucam po svemu ali dzabe:(((???
|
pucaj po onim cijevima na kraju vagona
|
odlicna igrica,ali samo uz 1.1 patch,da nije bilo njega,odusto bih,jednostavno su teksture na nivou Quakea2 bez toga,ovako,nema streamanja i igrica je bas gust!
|
Eto upravo završio, igra je dobra, grafika je osrednja, ja bi rekao možda malo prelagana.
Gotovo uvijek imaš 5 healtha i dovoljno municije. |
evo i ja ju odigrao nedavno . odlicna igra , svidja mi se gameplay jaako .
ima li neka slicna igra kao sto su half life i singularity ? |
Citiraj:
Singularity je zapravo neki hibrid HL i Timeshifta. |
hvala skidam :beer:
|
Zabavio sam se prelazeći Singularity par sati i to mi je najvažnije, da se zabavim.
Priča je ok, grafika je dobra.Ima par jebačkih scena di sam skočio i ima par situacija di treba koristiti mozak (čega masu fali u današnjim igrama). Pohvale za Raven! |
Ja sam igru igrao nekih pola sata i ono totalno me razočarala. Nekako me previše podsjeća na dosadni bioshock, a neznam zašto.
|
Pa meni je Singularity bio zabavan. Nije zahtjevan, nije dosadan sa shemama tipa, mrs na kraj svijeta po keycard, umjerene zagonetke u igri. Ok level design, bar se ne gubim ko muha u magli. Napokon jedan minigun u igri koji necemu sluzi (barem portable verzije a ne mounted).
Odigrao prije v1.1 nazalost, pa sam popizdjivao na texture, al overall, nije lose. |
Moja ocjena 8.5/10 :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:10. |