![]() |
Citiraj:
|
Da, da, sry, zaboravih... Makar mislim da su dosad svi već odigrali. :D
edit: netko je već istu stvar na prethodnoj strani napisao, tak da... |
Ima li tko problem sa loadiranjem levela? Igrao sam jedno 2-3 sata, sve normalno radi. Sad navečer pokrenem i stisnem continue game kad ono neće loadirat :(
Dakle nema niti onaj screen loading samo se pokzuje ona animacija u pozadini. Ima tko istih problema? Rješenje: loadirao sam neki drugi sejv (neki od prije) i sad radi. |
Najavljen prvi DLC koji bi trebao izaci u ljeto i najbolje od svega, BESPLATAN, što je prava rijetkost u današnje vrijeme.
GO VALVE GO http://www.extelevision.com/portal-2...lly-announced/ |
netom završio. godinama se nisam toliko zabavio i nacerio na stvari u nekoj igri. petača ko kuća za Valveovce
|
jbg, nemogu dočekat. kad trojka izlazi:)
|
|
Ovo je već fanatizam. Tko god je radio ovo, ima sigruno 1000 sati na prvom portalu i ne puno manje na nastavku.
Ali svaka čast. Ja sam malo probao tako, nije loše, ali treba puno prakse. |
Citiraj:
Ali ovo je brutala, brutalaaaaaaa |
Citiraj:
pa nije to jedina igra koju igram i jedina igra koju cijenim. Portal sam odigrao davno prije STALKER-a i igra mi je fenomenalna i remek-djelo na svoj način... i a žanr nije ni za usporedbu. |
Citiraj:
No nebitno.. Obje igre imaju nešto zajedničko, fenomenalne su i neponovljive.. :goood: |
Citiraj:
A što se Portala tiče, oni su genijalnost prvog nastavka proširili i dodali još genijalnosti u drugi dio, posebice što se ironije i humora tiče. Daj Bože da nas tako i STALKER 2 obraduje. |
Citiraj:
Da, slazem se u vezi Portala i Portala 2, jer jednostavno, genijalna je nekako ta fluidnost gameplaya, testovi, prica, likovi, humor, zaokruzena igra vrijedna svake kune.. Iskreno,jedna od rijetkih koju sam bio kupio i nisam požalio.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Presao i coop i single, meni najbolja "sp" igra koja je izasla ove godine :)
|
Citiraj:
|
Damn, sad nakon svih ovih postova cu je(portal 2) vjerojatno kupit.
Iskreno jedinicu nisam odigrao al jesam cuo. Vidio sam par gameplayeva na intu i prilicno zanimljiva igra, cini mi se puno zabavnija kad se igra u co-op modu. |
Citiraj:
za 2eur vise imas bundle ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Iz osobnih prtespektiva bite će puno "boljih" igara ove godine ali nijedna da je ovako dobra širokom krugu ljudi, jako širkom! |
Citiraj:
300 kn skoro. jel ima gdje drugdi jeftinije? Znam da sam cicija :goood: |
zavrsio igru u 2 dana...nocas sam sanjo portale, lasere, kutije, gelove:)
|
Citiraj:
|
Evo jedna kvazi prigodna :))
nadam se da svi morete vidit face neda mi se trazit priko youtube-a http://www.facebook.com/video/video.php?v=2040456291691 |
Citiraj:
|
http://i.imgur.com/7mUf4.jpg
:care::roller::care: |
|
|
evo par custom mapa (već):
http://blog.fileplanet.com/2011/05/0...e-first-slice/ zna li netko kako to pokrenuti? |
Staviš u C:\Program Files (x86)\Valve\Portal 2\portal2\maps omogučiš konzolu u igri i upišeš
Code:
map imemape |
super, hvala, odoh isprobati
|
Eto, ja ju isto prešao u 2 dana.. Meni je presuper igra! Jedino šta sam očekivao nekako napetiji završetak igre, skužio sam ga od prve i prošao.. Prejednostavan kraj s obzirom kakvih je test room-ova bilo... Ali ostalo:goood::goood::goood: 10/10!
|
Citiraj:
|
1 privitaka
malo da nezamre tema
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hehe, odigro i ja Portal 2, briljantna igra, mozda prelagana za moj ukus, sve skupa oko 7 sati gameplaya mi je nekako malo. Samo na jednoj zagonetki sam izgubio vise od 5-10 minuta vremena.
Igrivost = 9.5/10 Grafika = 8/10 (samo zbog nekih brutalno ogromnih levela i arhitekture) Sound i Mjuza = 10/10 Atmosfera = 10/10 Da je igra godine, nije, ali da je u top 3, je. Jedva cekam da se skupi neki map pack sa brutalno teskim zagonetkama pa to napikivat u slobodno vrijeme :beer: |
|
Toga bi trebalo puno na zagrebačkim pješačkim prijelazima :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |