PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Igre, multimedia: PC vs PS2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=18315)

Fleks 09.03.2005. 22:00

Citiraj:

Originally posted by Freek
Pokreni Halo 2 il Gran Turismo pa da vidiš grafike na TV-. Zapravo na kompu još nisam vidio u ove 4 godine kolko već ima GT3 da ijedna igrica na kompu ima takve detalje.
Sačekaj PS3, trebat će min. 15k kuna da imaš konkurentnu grafiku.

tak je bilo i sa ps2. blja. ništa od toga. Telka ju koči, kao prvo. na 640*480 nema dobre grafike i detalja. Sve je mutno/zrnasto. :smoke:

Bl@de 09.03.2005. 22:02

Citiraj:

Originally posted by Fleks
A i poll je pokazo svoje. :D
he he,dobra! :D ;)

Citiraj:

Sačekaj PS3, trebat će min. 15k kuna da imaš konkurentnu grafiku.
uh ova je jos bolja. nesto se suska da bude bilo cell ugradjen u PS3 ok nije bed ali doci ce i on na PC brzo nakon sto dodje na konzole pa necemo trebat dugo cekat, a onda usporedba da ce taj PS trajat opet 4-5 god i za god dana ga opet oderat komp mislim da netreba vise ni usporedjivat:rolleyes: . stoga PC : goood : PS (1-3) : baad :.

a uostalom bas da nema takvih mucki i igrica sa PS-om i konzolma sigurno bi i mi prije dobili nove tehnologije. slican primjer odnos Intel-->Win64

Freek 09.03.2005. 22:06

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
he he,dobra! :D ;)

uh ova je jos bolja. nesto se suska da bude bilo cell ugradjen u PS3 ok nije bed ali doci ce i on na PC brzo nakon sto dodje na konzole pa necemo trebat dugo cekat, a onda usporedba da ce taj PS trajat opet 4-5 god i za god dana ga opet oderat komp mislim da netreba vise ni usporedjivat:rolleyes: . stoga PC : goood : PS (1-3) : baad :.

a uostalom bas da nema takvih mucki i igrica sa PS-om i konzolma sigurno bi i mi prije dobili nove tehnologije. slican primjer odnos Intel-->Win64

Kompovi pristušačni prosječnim korisnicima
(čitaj cijenom!!) nisu se pojavili 1 godinu nakon izlaska PS2.

Freek 09.03.2005. 22:09

Citiraj:

Originally posted by Fleks
A i poll je pokazo svoje. :D
Poll je samo pokazao da je ovdje puno stereotipa.
Pitanje ti je uloženo dobiveno igre,multimedia.
Mislim da je jasnu računicu dao Bubba naokn koje je trebao bit zatvoren ovaj topic.

Bl@de 09.03.2005. 22:27

Citiraj:

Kompovi pristušačni prosječnim korisnicima
(čitaj cijenom!!) nisu se pojavili 1 godinu nakon izlaska PS2.

aha, zanimljivo, mene bas sad zanima koliko ce kostati novi PS3 s obzirom da bi unutra trebo biti ugradjen Cell sa XDR memorijom i jos novom grafom (neznam sad kojom):confused: :confused: .

da sigurno ce uci u rang koji ce si moci svatko priustiti. i netreba zaboraviti jednu zanimljivo cinjenicu dok god ce PS trebati TV nama se kaj pricati da bus se ti naigrao na njemu sa neznam kakvom grafom.

e ak mi sad probas samo spomenuti HDTV i LCD-ove i Plazmu sjeti se samo koliko to kosta pa uracunaj u cijenu zajedno sa Pleyšom pa ces videjti da za te pare dobis faking server koji ce pomesti pod sa Plejšom.:rolleyes: :rolleyes:

uglavnom. odnos ulozeno dobiveno neznam kak bi se kogao reci da ide PS-u jel uzevsi u obzir konfu za te pare i PS tu su negdje.

a inace uostaom da malo banaliziram, PS usporedjivat sa PC-em ti je isto ko da usporedjujes Zeldu (za nintendom) i morrowind ili baladurs gate i slicno tome. (btw Veliki samfan zelde i danas je igra ali naravno na PC-u!!)

Bl@de 09.03.2005. 22:29

Citiraj:

...naokn koje je trebao bit zatvoren ovaj topic.
da tak da mi nemremo nastavit dokazivat da je PC nadmocan, da zbilja fer:rolleyes:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:35.