![]() |
|
odlično znači radi... sad samo treba nabaviti PS3 :)
|
Baš i nije jeftina opcija dati 100€ za taj dongle. Čini mi se da sam gledao PS3 sa 40Gb hardom za 1k kn pa mi se ta cifra čini prilično velikom u usporedbi sa cijenom konzole. Doduše, sada bi se mogla i početi prodavati ako se budu mogle igrati ripane igre jer sa cijenom od 50€/igra, teško da je isplativa bilo kome.
Isto se dogodilo i sa PS2 - počele su se žešće prodavati tek kad su u njih počeli stavljati čipove. |
Citiraj:
A ujedno izgleda da je to Sony pustio van taj dongle, jerbo bi se nacekali dok bi ekipica ala GeoHot uspjeli nesto vise napraviti ono skidanja zastite same konzole... Ma taj dongle nebu dugo drzao tu cijenu, vec su likovi poceli duplat i za par tjedana ce biti i jeftinijih verzija.... Samo: http://www.ps3hax.net/2010/08/psjail...nnable-on-psn/ Sad opet tocnost tih informacija je upitna... EDIT: ujedno kak i izgleda http://sony.nyleveia.com/2010/08/23/...-and-analysed/ |
ma joj daj samo da ja mogu skinut sa neta video igru i bmk za sve a to je i mišljenje svih nas sa ovih prostora jer pobogu ljudi moji u dućanu igra nemože koštat 550 kn to je bezobrazluk na dijelu !
|
da ... mrzim kada kozolasi uzdizu taj ps3 jer kupis i miran si ..
da miran si sa igrama od 300 kuna i vise . koje u prosjeku kupujes svaka 2 tjedna . ... na kraju te dodje vise ps3 ako enmas neku ekipu pa da se mijenjas za igre a opet ps3 ima nizi framerate i slicno |
trenutno je na sudu. kako je zavrsilo neznam.
sve su prilike da ce im u inat pustit image flash drive-a na net pa nek onda pokusaju suzbit prodaju :D |
Citiraj:
A PS3 ima i blue-ray player kako sam načuo, što je još jedan plus za njega:) |
Cijena treba odgovarat proizvodu i to je sva mudrost. Danas sve nove igre imaju sl. cijenu, ali neke nude svega par sati gameplay-a, a neke skoro 100h i uz to nude veliki "replay value" (kvalitetan RPG npr.).
Ja rado dajem novce za "velike" igre tipa: WoW, Elder Scrolls, Fallout, Dragon Age, Total War.. Za svaki COD sam kupovao samo CD key nakon što bi pojeftinio. Vidio sam da neki ljudi daju po 50 eura za igre koje se prođu za jedno poslijepodne, to je po meni ludost. :D |
Pre rano su pustili dongle u prodaju, idioti, da su sačekali da ps3 pojeftini u izradi za sony, tj. da sony bude u plusu sa prodanom konzolom sad nebi bili na sudu, sony bi samo pogledao u drugu stranu, npr. u tablicu sa povećanjem prodaje konzola i izvješća o povećanju profita...
|
ali taj usb,više nema internet igranja jer je sony najavio da će na update biti blokiran
|
Preslo je to u Australiji u masovnu proizvodnju,al je odmah stalo :D,i sad je sony trazio da se to zabrani.A ionako ima gro igara po 100kn,i to se zbilja isplati kupit i malo rotirat naslove,a ostalo u osobnu kolekciju,nema boljeg od toga.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.engadget.com/2009/07/31/ps3-manufacturing-costs-down-70-percent-strange-it-doesnt-fee/ |
I kaj sad? Ima hack ili nema?
|
Mah nikad nista od toga :)
|
Radi čist fajn sa nekim od USB dev boardova(black cat) ili sa nokiom N900.
Ovaj tjedan bi trebao izaći PS Groove za Android i iPhone, po slikama sam vidio da će se sve odvijati uz malu aplikaciju, usb žnjoru i malo strpljenja:) |
Ne kuzim,daj elaboriraj malo ovo :D!
Kaj imat ces APP za Ajfon recimo,ustekas ga u PS3 i to je to :D? |
Da.
OVO je app za Android, isti lik koji se igra sa time je ovo napisal danas: Citiraj:
Kak je PSgroove open-source sdk, samo je pitanje vremena kad se bude počeo portati na sve kaj možeš piknuti u usb port. Bilo je i neke priče na PShax forumima o nekom custom firmwareu, no to mi se više čini kao rekla-kazala. |
E sad,da li postoji mogucnost,da kad oces igrat Online,fino ubacis cd,maknes taj dongle ili bilo koj HW "mod" i oni nemogu skuzit :)?
|
Citiraj:
I di ima to za nabaviti? Ili ako nema trenutno, di će biti? :fala: |
Citiraj:
Tako da sony zapravo ne zna vrtiš li ti online igru u backup manageru. Citiraj:
|
Tjoj,mrak,nadam se ovome uskoro :D!
Btw,bilo koj model plejke ce to biti u stanju vrtit,jelda? |
It's aliveeeee!!:)
Gore navedeni netzke navodno potkrada ljude na donacijama i izmišlja gluposti poput mobitela koji eksplodiraju pri spajanju na PS3. Ljudi na xda-dev forumu su smislili psfreedom(-->google), trenutačno podržava Desire, Nexus one, G1/magic. Radilo bude skoro na svim uređajima, samo je potrebno ponovno kompajlirati sa odgovarajućim kernelom. Sve piše na psfreedom wikiju ili na XDA. Sutra budem probao sa G1 da vidim kako funkcionira.Barem neka korist od Androida.:) (u svim popularnim piratskim uvalama se skrivaju backupi igara) |
Radi i na Dingoo... http://boards.dingoonity.org/dingux-...g-dingoo-a320/
|
Jel ima negdje kod nas kupiti neki od usb plocica koji ovo podrzavaju.
|
ima nekaj na njuskalu ali radije jos se malo strpi da vidimo kaj ce biti od toga,obicno znaju jebati firmwire updatesi!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i btw, evo link na stranicu šta sam nabrzaka napisao, piše sve (dobro i loše) šta treba znati o čipu. viperus.freehostia.com/ps3chip |
3 stvari...
1.Konzola ce vjerojatno biti bannana kad se skuzi da je "hackana". 2.Nema online-a. 3.Mobitel koji dode vise od same konzole :D!. E samo kada bi se to rijesilo... |
G1+psfreedom=radi super za sada, osim što stealth backup manager malo zayebava.
Mislim da malo krivo gledate na ovaj razvoj događaja. Meni uopće nije neki wow vrtiti backup skinut sa neta(nemam ni ext.disk), glavno da se krenulo sa ovakvim stvarima. Omogućen je pristup LV2, to svakom dev-u dosta znači. Vjerujem da nas u uskoro čeka kakav dump koji automatski prebacuje konzolu u debug mod. Došao je i open source toolchain, tako da bi ps3 mogao vrtiti i razno-razne emulatore. Uglavnom ovaj JB nikako nije pucanj u prazno. |
Problem je što su hack već onemogućili u fw 3.42. A u daljnjim PS3 mogu jednostavno hardverski maknuti support za debug mode, i onda ne možeš ništa ni da čipove flashaš.
|
Evo ja sam uspio sa xperiom....
|
Citiraj:
|
jbg kad budu vise probili zastitu PS3 ta vec je na trzistu punih 4 godine, uskoro bude skroz na skroz zastarila ta konzola sto se tice hardwear i softwear-a :stoopid:
po danasnjoj cijeni igara je totalno za balkance s 2000-2500kn place, totalno neisplatljiva investicija uopce neznam niti jednu osobu koja posjeduje PS3 zbog skupoce igara, izgleda da ovaj puta svi moji poznanici i ja preskacujemo ovu konzolu :beer: |
ajme sta si ga nabaljezgao i jos sve necitljivo :D
uglavnom fino sto su to oni hackirali i slicno, ali izlaskom playstation storea u hrvatskoj mislim da mi nece ni trebati ps jailbreak, vec cu igrati iskljucivo originale. zivio ps3 i modernizacija hrvatske :D |
Ma originali do 150kn su FTW :D.
Dobro,jedino GT5 ce bit kupljen istog dana i to promptno,vele da su napunili cijeli BR medij,tko ce skidat 25-50gb sa PS Stora :D! |
Ma gotovo je sa originalima sad. Uspjeli su prek FTP-a (morate pokrenuti na konzoli program šta digne FTP server) prebaciti igru sa kompa na PS3.
To znači da će se komotno skidati sa neta i prebacivati na interni disk turbo jednostavno. Samo nemojte updateat na 3.42 XD |
Mene vise zanima neki homebrew koji ce podrzavati MKV-e :)
|
Razmisljam o kupnji ps3 i zanima me postoji li mogucnost downgradea na stariji firmware ako je kojim slucajem instaliran ovaj koji blokira psgroove.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:01. |