![]() |
Citiraj:
Nego danas je bila tak dobra tekma da sam ostao bez glasa :D Padale su kod nas oklade da Mirko ima više od 50% :goood: |
VIDEO: Hrvatska - Danska
:goood: Danas su kockasti igrali kao "veliki", divota je bilo za vidjeti kako Danci ne mogu ama bas nista da naprave Poljake smo do sada kad je bilo stani - pani pobjedjivali, vjerujem da cemo to ponoviti i u subotu... |
Ovo danas je bila samo dobra škola što se moze kad se oce.
Protiv Poljaka samo da Szmala ne razbrane i bude dobro,taj covjek kad ima dobar dan nista ne prodje,trenutno je jako dobar po formi u Lowenu a i u repki nista losiji. Island Francuska bi mogla biti jako dobra utakmica |
Ma dobro da smo do ovud došli (ali to se od naše reprezentacije i očekivalo).
Sve dalje je lutrija. |
Citiraj:
2.ima odraz takav da te vjerojatno može preskočit 3.možemo bacit okladu da će bit najbolje krilo svijeta na predstojećim igrama u londonu,samo ako ga ozljede ne stopiraju :kafa: |
Citiraj:
Imaš PSK-a pa bacaj tamo oklade :D Ak Štrlek ima odraz kaj ima onda Blaž, možda trampolin ispod sebe? Pa ja bi bil sretan da je najbolji, pa Hrvat sam ali sad nije i to velim. |
|
Citiraj:
Lik (Lino) očito ima problema kaj ne prima kritike (a ima neutemeljenih puuuno više od utemeljenih loše). Ali to nije njegov problem, nego ljudi koje to smeta. Sto ljudi, sto čudi... |
Citiraj:
|
Ma kaj bi im rekel dobro, pa pogle Maminja, prepira se s novinarima od kad je u Dinamu, i je kaj postigel, nije!? Još su ga proglasili luđakom, a ni s Linom nisu daleko.
Lino vodi bitku s vjetrenjačama, i svi ostali koji to rade. Baš briga onu konjinu novinara kaj mu Lino ima za reči, glavno da ima kaj srati u novinama. Kaj nije to smiješno, mi smo nepobjeđeni, favoriti za zlato a oni se bakčaju oko Line i njegovih odlaska ne odlaska...a rukomet je u drugom planu. A pogle bogog Alilovića na toj pressci, nezna kaj bi rekel i gleda u pod dok se ovi nadjebavaju, i kak da normalno igra drugi dan(sva sreća da na njega to dobro utječe:D) |
kak volim ove kaj seru po strleku,mali je daleko najveca nada hrvatskog rukometa,najveci talent trenutno. Uci na ovakav nacin u reprezantaciju i ovako igrat je za same pohvale.
Njemu je ovo prvi veliki nastup,ima 20godina u guzici i ogromnu psiholosku barijeru. Tak se i prije pljuvalo po bunticu, on je los koj kurac ga zove Pero metlicic ovo pero ono, a danas ga svi opet dizete u nebesa. Taj buntic je isti slucaj ko strlek,genijalan igrac, samo sto taj pokraj boga rukometa ko petar metlicic nije mogao puno pokazat, jer dokazivat se pored takvog igraca postavlja ogromnu psih. barijeru. Ja vam garantiram da vi koji ste pljuvali po strleku da cete na sljedecem prvenstvu dizat ga u neba,sto je dokaz koliko se prati i voli repka :) My 2 cents |
Štrlek je mali genijalac, to se znalo već zadnjih 3-4 godine. Danc00 baca neke sulude brojke o 50% realizacije, ali to nema veze sa realnosti. Da, imao je 3 promašena šuta protiv Danske, ali to je sasvim normalno. Pogledajte samo Christiansen-ov učinak protiv nas. :D ... a čovjek je velikan da ne može biti veči.
7/7 šut protiv rusa nitko ne pamti, i način na koji "sramoti" veličine poput Kostygova. Mali je igračina, tko tvrdi suprotno nije baš rukometno osvješten. Da ne nabrajam tko je sve zadnjih godina igrao na poziciji lijevog krila i kakv su učinak imali na važnijim utakmicama. Lino, ne može on dobiti naklonost novinara i poštovanje, kada jednostavno to ne zaslužuje. Nitko u repki od igrača ga ne cijeni, a dokaz da nema autoritet je da za napad nema nikakva prava niti akcije....ukratko naši rade što hoće i žele u napadu. Ovaj problem će se vidjeti protiv Francuza u finalu, kada jedan na jedan nećemo moći napraviti baš ništa...kao i prošlih 3-4 međusobnih susreta. |
Citiraj:
Citiraj:
A to dal bude dobar na idućem, budemo vidli ja nemam niš protiv njega al ak nije dobar to se vidi. Da je dobar normalno da bi ga hvalil. Jbg, fulal je mislim da protiv Islanda par dobrih prilika na kraju a protiv Norvežana je i izgubil olako par lopti. Ja se nadam da bude bolji sad u polufinalu i finalu...velim još jedamput nisam pljuval po nikom ni Štrlek mi ne smeta al igra prvenstveno jer zbilja nikog nema na toj strani ili forsiraju baš njega. A Lino je takav kakav je, zna se ko je glavni u repki a to sigurno nije Lino, on je tamo jer naši osvajaju medalje a ne zato jer je on čudo od trenera. Da ste pomno pratili ko ja :D Dansk-HRV vidli bi da kad je Vori dobil glupih 2min kad je onog Danca onak glupo samo pipnul pa se Danac bacil i zbog toga Vori otišel van. Lino je skočil na Voria i deral se a Vori samo odmahnul kao ko te jebe i prošel pored ko da ga nema... |
Citiraj:
ne znam kolko godina imaš,al stari moj ak tebi maminjo nije za vrapče mi nemamo više o čemu diskutirat a štrlek ima troduplo veći odraz od lackovića i ponavljam najbolje lijevo krilo svijeta za juniore,živi bili pa vidili kakav će do kraja prvenstva biti:fiju: |
Citiraj:
Covjek je izgorio na toj klupi vec koliko ga pljuju i rastezu. Nije odhebao Buntica nakon ocajne igre na svjetskom. Isti mu sad duplo vraca, odhebo je Peru koji je bio veci autoritet od njega u ekipi sto se dobro vidjelo. Dali znas, Lino je preuzeo repku Italije i likovi se plasirali na Evropsko. Nikad prije i nikad kasnije ih nitko nije vidio. Os jos? |
Netko od vas je spomenuo Francuze i našu igru protiv Francuza. Imam 2 stvari za reci.
1. Jel tko od vas vidio uživo Dinara i Narcisa?? Zivotinje, nemani, 130 kg mrcine, 2,20 visoki.. Sirova snaga. Doslovno se ovaj jedan može igrat s 3 nasa Vorija. 2. Današnji rukomet se svodi na snagu. Manje vise svi su tu negdje, tuci maksimalno u obrani i moli Boga da imaš naklonjene sudce. Igramo ljepše od Francuza, možemo iznenaditi. Mi njih totalno znamo, oni ne znaju naše nove dečke. Sada je samo pitanje hoće li sudci pustit tucu, jer je to njihov stil igranja. |
Citiraj:
U finalu nas je sjebao sudacki par neujednacenim kriterijem,glupo dodjeljena 2 iskljucena Metlicicu,pa smo tako izgubili jednu od najvaznijih karika obrane. Ja imam osjecaj da ti citas index i upijas njihova sranja. Ajde pogledaj nas time out,mislim da je to bilo protiv Norveske,poluvrijeme,5 sec do kraja,dođe Lino i pita Ivana ''Sta cemo?''...Balic odredi akciju,i za 3 sec Vori sam na crti(fulao je,ali to nije bitno za pricu). E sad,ta ista tekma,drugo poluvrijeme,slicna siutacija,time out i Balic se obraca Cervaru ''Sefe,sta cemo?'' To dokazuje međusobno postivanje u repki,i cak nekakvu vrst ravnopravnosti. Isto tako,smijesno mi je kada netko pljuje po Gojunu,a decko je prvi bloker turnira! I mlad je za popizdit,za 2-3 godine bit ce najbolji obrambeni igrac na svijetu! Ja ne ocekujem vise nista,nadam se da cemo se namucit protiv Poljaka i da ce svi opet pocet pljuvat po repki,pa da ponovimo jucerasnju tekmu protiv Francuske ili Islanda u finalu. Ali oni su ostvarili svoj cilj,makar prosuli 5 razlike u zadnje 2 minute polufinala. A da nemamo akcija u napadu... KOJA REPREZENTACIJA IGRA SA igracem golmanom na EP? i to uspjesno (primili smo jedan gol u 6 tekmi). Jesi li ti kada igrao rukomet? Nemojte pricat o necem sto ne znate, jer to ja kao da ja pocnem srat o Medvescaku,a o hokeju ne znam AMA BAS NISTA. Samo nek Duvnjak nastavi kako je poceo igrat protiv Danaca,uz standarnog Balica i Buntica,te podrsku Valcica,nek krila imaju bar 50 posto i neka Alilovicu ne bude posebno los dan,i mi smo u finalu. Valjda cu i ja imat priliku zaigrat na jednom takvom natjecanju :) |
Dečki, spustite loptu. Treba prvo ući u finale (a i Francuzi, također).
|
Tako je sick_boy!!! :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Haha, malo je previše toga na kocki i uloženo da to "napad" ne bude unaprijed detaljno razrađen. Po nekim šablonama se jednostavno mora igrati protiv fizički snažnijih protivnika. Daj Baliću ne može i neće prolaziti stalno, dobro se vidjelo prošle godine kada nije bio u formi. Obrana, stvarno trebaš biti pametan da složiš 4 panja od 200-210 cm da igraju obranu, kakti blokerski, a nisi imao niti jednog protivnika sa izrazitim šuterima. Pogledaj što nam je onaj čeh radio, lijevi vanjski, pa hansen iz Danske. Obrati pozornost i na broj obrana Alilovića protiv Danske, ali i na koncetraciju šuteva izvana. Protiv poljaka ćemo vidjeti malo kako će 6-0 funkcionirati kada neće pucati isključivo dolje izvana. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Mlad je za popizdit? Jeben argument. Citiraj:
Citiraj:
Kaj se tiče Červara, da sam ne nebrajam (ima puno materjala), evo par C/P sa sportneta: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Cekaj,ti zelis reci da Cervar mora davat ideje za napad rukometnom Mozartu?
|
vidim da je neko spominjo dinarta i narcissea uživo.....mene se više dojmio fernandez uživo......ogromna ljudina koja ne štedi na batinama
|
Šta volim kad se prse i kad nas podcjenjuju..i to tko,Poljaci..zanimljivo,svaka im čast na rezultatima i igri na ovom prvenstvu,ali..still...zanimljivo..mislim da ih čeka hard landing popodne..
|
Nesto sam zaboravio reci.
Nije vazno tko igra za Hrvatsku,sta se mene tice, neka nikad vise ne zove Balica,Vorija i Alilovica ako rezultat nece trpiti. |
Ma naravno si su bolji od Line, samo sad sjede ispred kompa i pišu na forumima pa nemogu trenirat, ali inače bi osvojili sve što se da osvojit i to sa duplo slabijim igračima.
|
Mene su odusevljavali Danci s onom njihovom brzom igrom i dodavanjima...uz dva-tri dobra igraca sa malo soli u glavi ne bi im mogao nitko nista godinama.
|
Štrlek je dobar igrač ali nije još sazrio kak treba-tko prati rukomet zna da je onakve zicere iz kontre jedan-na-jedan sa golmanom zapucal više puta i kad je Zagreb igrao važne europske tekme:)
|
Citiraj:
|
Osobno nemam pojma o rukometu i kakav je CokoLino trener, ali mi idu na jetra ti njegovi igrokazi svakih 2 godine minimalno.
Zivciraju ga novinari, jeli? Reci im CokoLino (kao Diego Armando) da se svi redom spoje na kisik i kraj price. I do kurca vise s novinarima i belosvetskom zavjerom :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Francuzi igraju sa 50% snage..kako smo hebali ježa opet u finalu..strašno kakva su ekipa,gledam i ne vjerujem..nemaju lošeg igrača..ni čak igrača s lošim danom..
Nadam se da ćemo srediti Poljsku danas,pa je sutra novi dan..ali sranje nas čeka žešće.. |
Pa i mi igramo sa "50% snage!"
Danska je jedina tekma bila na kojoj smo pritisnuli! |
Ok ovo je bilo smiješno.:D
|
Ma je, sigurno vele idemo sad s 50% a kasnije bumo 100%. Igraju stalno kak znaju, smao ponekad im ide a ponekad ne, to je tak. Jer to nije individualni sport neg timski, i nemogu 7 igrača djelovat ko 1.
BTW: počelo je....ajmo HRVATSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, dolje Poljskaaaaaaaaaaaa. |
Preteško ovo ide zasad..
|
Pa ne mogi valjda ovako mlohavo odigrati dva poluvremena zaredom, sada se prebacuje u treću brzinu :D
|
Evo vam Štrleka, poslje bute vidli kakvu ljepu statistiku ima, sam na golmana za +3 a kaj on radi, evo i sad opet on prekršaj u napadu znači dva napada dva kiksa...
|
Citiraj:
Nasi komentatori nisu normalni,pa igra je Rukomet a ne sinkronizirano plivanje,pa mora biti grubosti samo je na nadlezima da odrede koliko se smije. |
Citiraj:
Ajde dančo, pivu u lijevu i grickalice u desnu i gledaj tekmu, pusti jadnog Štrleka na miru, dečko se trudi i stječe iskustvo. EDIT - a Ćosić biser: ''Ajmo odbrojavati 8,7,5,6,4,3,2...'' :D |
80Plus GOLD :D
Ideeeeeemoooooo !!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:06. |