![]() |
What about 6600GT? Nju nitko nije spomenuo, ona je isto bila bang for buck u svoje vrijeme, kaj ne? :)
|
Citiraj:
Tada sam ja imao All In Wonder X600 Pro. ;) |
Tad sam bio kupio Radeonku X1300XT (RV535 jezgra) by Sapphire,1100 kn.
550/1000,256 MB DDR3,128-bit. Brisala je pod sa 6600GT (imao je u kompu na posudbi prije Radeonke pa znam) |
Citiraj:
|
u kad se sjetim tih igara.. colonization, civ, simcity, lotus... mislim da sam i wolf3d prvi put igrao na tom cudu..
|
Kad budem u prvoj smjeni napraviti cu reviziju po otpadu racunala firme, mislim da bi se moglo naci zanimljivih stvari posto je otpad spakovan na jedno 10-15 paleta :D
Uglavnom, koliko sam skontao kad sam zadnji puta vrndao u potrazi za nekim heatsinkovima za hladjenje fetova u tvornici primijetio sam da je "roba" datirana od doba 386 pa do doba PIII, njam :D |
Citiraj:
I TNT2 garfama |
Tesko, takvo sto se nece zalomiti DELL-u, HP-u, Fujitsu-u i Appleu, a takva racunala su uglavno skartirana. Znam vec otprilike sto mogu ocekivati :)
|
Imadoh i 6600gt od leadtek-a čini mi se, to mi je bila slijedeća kartica poslije 9800xt, kako prvi komp nisam kupovao ja, već mi ga je rođak sastavljao, ova 6600 mi je bila poprilično razočaravajuća samo što to prije kupovine nisam znao jer mi je i samo znanje o računalima bilo poprilično skromno.
Nakon toga je uslijedio moj najveli promašaj, a to je bila 8500gt, za koju sam dao još onda nekakvih 950-ak krznaša i svega par mjeseci nakon toga ju jedva jedvice prodao baš na ovom forumu za nekakvih 250 čini mi se. Poslije nje je slijedila X1950GT, pa ubrzo nakon toga još jedna u CF setup-u, e to je već bila solidna kombinacija, samo što bi tijekom igranja toliko zviždale da sam se bojao da će mi cijela kanta poletjeti a bome su i lijepo grijale moju malu sobicu gdje je komp bio smješten :D Taj setup sam držao dok nisu cijene polovnih 4870-tki popadale ispod 1500kn, i onda sam napokon odlučio da je vrijeme za nešto jače i tiše, međutim eto, od kada imam ovu karticu, nekako su mi neke druge stvari postale bitnije od igranja, tako da brijem da dugo vremena neću imati potrebe za nečim jačim. |
Da se dočepati otpada HRT-a,navodno su i P4 mašine škartirali,nevjerojatno.:nono:
|
Citiraj:
Meni je u najboljem sjecanju ostala gainwardica 7900GS na kojoj sam se najviše izigrao. Pokretala je tada sve zahtjevnije igre, iako sam ja igrao samo CoD2 :) |
Provjereno znam da recimo 24 sata imaju škartirane dellove strojeve sa pentiumD procovima unutra jer su smatrali da su laptopi bolji, tako da sad većina novinara tamo tipka na lapovima, a ovo stoji i čeka na otpis i bacanje.
Kompovi solidni sa ddr2 memorijom i dobrim procovima jedino što su svi u onim mali kućištima gdje idu samo low profile grafičke, ali za net i download idealni. |
I po običaju umjesto da ako je već tako otpišu to više i te kompove poklone nekom domu za nezbrinutu djecu ili slično oni sjede na njima dok ne postanu notorno opsolentni... :nono:
|
Evo da se pohvalim novom relikvijom u kolekciji...Asus GeForce3 Ti500 Magic/Pure:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_80a6db4e.jpg Žao mi je što ne mogu onu Deluxe verziju nabaviti, ali i ova je zvijerka svoje vrste. Ovako izgleda Deluxe verzija, gotovo ista, samo ima Philips dekoderski čip: http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e28d1fb1.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Svašta zaista završava na otpisu,vjerojatno znaš o tome ponešto,kao i ja. |
Citiraj:
Zato se i ne isplati, iliti, isplati se ako imaš volje petljati s tim. To je slučaj s više - manje svim većim poduzećima. Citiraj:
|
Otkad sam pokrao EDO RAM-e u osnovnoj školi na otpadu,ništa ne treba prepustiti slučaju.:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:20. |