![]() |
jesam...ali nazalost ista prica ne pronalazi mi novi update 071, niti tako niti preko mobitela
|
otkuda si uzeo mobitel?
Možda imaš uključen firewall i isključi antivirus na računalu. pročitaj o update symbiantweet ovdje skinuti NSU |
mobitel je kupljen u mobisu... dosad sad mogao uredno radit update. Kad sam ga kupio bila je na njemu neka verzija 300...onda je izasla 054. Bez problema sam je skinio. Kad se spajam kroz mobitel, napise mi da nadopune nisu dostupne, kroz OVI Suite mi pronadje update za OVI suite koji sam instalirao, nadje mi microsoft communicator koji nisam skinio jer mi ne treba. Ali ne pronalazi nikakav novi firmware update. Skinio sam i ovaj NSU sto sam i prije isprobavao on mi takodjer je pronalazi noviji update od onog 054.
|
Mozda za tvoj product code jos uvijek nema taj update. Ako ti se bas zuri, flashaj JAF-om. Update skini Navifirm-om.
|
ok fala svima na pomoci, pricekat cu... mozda bude uskoro.. nije da mi se zuri bas...ali ima nekih musica mob pa se nadam da ce biti ispravljeni
|
Utjecaj memorijske kartice na brzinu uredjaja?
Koliko moze utjecat klasa micro sd kartice na samu brzinu rada uredjaja ?
Imam nokiu e72 sa class 2 karticom, pa me zanima da li bi sto dobio ako uzmem neku brzu ? |
U zadnjih par dana mi se desava da nema zvuka kad sms poruke dolaze, kao daj e na "silentu" telefon. Zna li neko u cemo je problem? Zahvaljujem unaprijed :)
|
Prebaci SMS u memorijsku i radit će..
|
Pozdrav svima,
Ja sam Kupio također nedavno ali polovnu Nokiu e72. Kada uspostavim razgovor s nekim, uvijek mi govore da me slabo čuju, ovaj od koga sam kupio mobitel mi je rekao da je njemu sve uredu bilo oko mikrofona, da nije imao problema sa time. Sad pitanje dali je moguće da se slabije ćuje zbog mreže, jer je taj kolega imao T-mobil mrežu a ja sam sad na Tomatu ili to možebiti nešto drugo. I dali je to česti slučaj kod Nokie e72. Dali se može popraviti? |
hehehe kolega je u pitanju pa još nije obavljena trgovina do kraja, ako nevalja mobitel nećemo trgovat :D
|
Nokia E72 problemi...
Pozdrav!
Evo da se pozalim... kupio sam navedenu nokiu prije 2 godine, i onda svako malo neki problemi, te smrzava, te kamera nakon slikanja smrzne na minutu, pa dobim neke defektne slike, krcanje u slusalici, ne mogucnost paljenja baterijske svjetiljke... i tako je aparat bio 3 puta na servisu. Prva dva puta je navodno mjenjan neki UI modul, da bi sad 3. put stavili novu maticnu ... stim da sam ja na 3. servisu rekoa da bi htio novi mobitel, oni su rekli da ce trazit novi, cekao sam jedno tjedan, dva, dolazim po mobitel, kazu da sam dobio novi... vidim kuciste je moje, kaze ilk, da je samo kuciste ostalo, sve drugo je novo.. i da je produzeno jamstvo opet na 2 god..ajd reko ok... dodjem doma , mob se ne zeli povezat sa original BT slusalicom... ekran bljesti na maximum, hocu smanjiti, ne reagira ona skala... pokusao update softwarea, ali ne postoji noviji.... Jel ima tko kakav savjet, sto da radim, da li mogu nekako kontaktirati Nokiu u Finsku ili :/ ? |
imam e71 i imao sam svakakve gluposti na servisu s njim, 3x bio mob na servisu, slični problemi koji si i ti imao...nisam dobio novi uređaj nego su mi matičnu ploču promjenili...ja bi na tvojem mjestu tražio novi uređaj,čudno je da ima zadnji update a ne možeš promjeniti jačinu svjetlosti ekrana...
|
A ne znam, ludnica ... uzmes malo skuplji mob i mislis miran si, a onda ovako :/
Jel ima neki Nokia sajt, da mogu drito u firmu slat mail, nesto slicno kao Logitech ili ne ? |
idi na google i napiši 'nokia customer support' i naći ćeš obrazac za ispuniti, obrazložiš problem i čekaš odgovor...osobno nisam to radio ni ne znam da li ćeš uspjeti riješiti probleme ali vrijedi probati...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45. |