![]() |
Iskreno: nebih se čudio da je bilo tako :D
|
Ali pazi ovu foru: ne moze instalirati win zbog sjebanog procesora :) Ovo jos nisam vidio sa svoja dva oka + jedno stakleno.
Macak, da ti procesor _NE VALJA_ ti ne bi mogao ni upaliti racunalo. |
Ma neću dobit jeftiniji, dobar sam s dečkima... Ovaj je pod garancijom.
Ni meni nije bilo jasno kako da je problem u procesoru, komp se normalno palio, ploča ništa nije javljala... Uglavnom, nakon što sam dobio novu ploču išao sam stavit windowse. Sa sata nije htjelo bootat pa sam prištekao pata pržu i bootanje je išlo. Ali kad je došlo do dijela "Starting windows" u instalaciji samo je stalo. I tako svaki put. Nisam mogao instalirat ni Xp, nakon restarta instalacija stane. Nisam znao u čemu je problem pa sam odneo dečkima da vide. Nisu ni oni znali šta je pa su počeli mjenjat dio po dio (memoriju, hard (umjesto sata stavili pata), čak i grafičku...) i ništa nije vrijedilo. Procesor čak nisu ni vadili, kao rikne jedan od 1000 tako da su to u početku eliminirali... No kad više nije bilo ništa za zamjenit nakon zamjene procesora tek je sve proradilo. A htjeli smo reklamirat novu ploču. Čudno... |
Citiraj:
Intel procesori ne rikavaju. I cak da je vrisnuo, sto je jednako kao da si dobio Super 7 na lotu - opet se ne bi tako manifestirao kvar. Samo jos jedno pitanjce; servis je djabalesku ili placas? :) |
Citiraj:
Sve besplatno... |
Mogu se kladiti u gajbu piva da je procesor ispravan.
|
Vjerojatno ploča nešto kenja s tim procesorom, a s drugim radi dobro. Upikneš taj tvoj "neispravan" procesor na neku drugu ploču i radit će savršeno.
|
Citiraj:
|
Zašto svi mislite da i procesor ne može odapeti, kao da je to doživotna komponenta, ne mogu vjerovati... Otkad znam za sebe, promijenio sam šaku neispravnih procesora tako da stvarno ne znam čemu čuđenje.
|
Nisam rekao da nemože odapeti nego da u njegovom slučaju nije kriv procesor.
|
Procesor isproban na drugom računalu i isti problem. Izgleda da je ipak okinio.
|
Citiraj:
Bas me zanima sto stari panj nino radi sad sa mojim odvaljenim Celeronom :) |
Dobro, i meni je krepalo najviše tih starih procesora bez IHS-a odnosno s nezaštićenom jezgrom, ali evo u zadnjih par mjeseci sam skupio dva Athlona64 3000+ mislim, jedan Celeron D 331 i Pentium 4 630, ne sjećam se točno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:29. |