PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Gripa svinjeca i ine podvrste doticne (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=166080)

yedwy 15.11.2009. 16:03

Na dan kad ozbiljno budem shvatio bilo što što napiše/kaže čovjek koji može ozbiljno izgovoriti i napisati (namjerno ne kažem vjerovati) da rasa reptila skrivenih među nama vlada zemljom je dan kad ću se sam prijavit u vrapče...

Btw kažu da je imao prosvjetljenje u Peruu kod neke vračare, čini se da droge zaista šire granice mašte...

Michel 15.11.2009. 16:10

Čovjekovi argumenti u ovom slučaju zaslužuju najdublje poštovanje i iznimno ozbiljno razmatranje. Prvo pogledati pa onda komentirati je dosta poželjno jer praktički sve što je ovdje rekao ne da ima smisla nego je toliko odvratno očito.

Svi znamo koliko su oni na vlasti oduvijek bili zli i tvorci otrova i oružja. Svi znamo da su naši staaari imali obični duhan od kojeg nisu umirali..... a mi danas imamo oko 4000 najvećih otrova u malim količinama u svakoj cigareti.
A bogami ako je onaj podatak točan da su patent zatražili toliko vremena prije nego je "pandemija počela" a vjerujem da jesu..... mislim nemože nitko sad nabrajiti ovdje milijun stvari ali kad se pogleda dokumentarac globalna slika se brzo poveže.

BladeRunner 15.11.2009. 16:13

Ma to je otkrivanje tople vode. Tko god je još uvijek uvjeren da korporacije i vlade rade za dobrobit ljudi a ne dobrobit svojih bankovnih računa i interesa je...lud.

yedwy 15.11.2009. 16:18

Citiraj:

Autor Michel (Post 1485203)
...Prvo pogledati pa onda komentirati je dosta poželjno...

A ti misliš da si prvi čovjek na svjetu koji je otkrio taj film? :kafa:

Što te to točno navodi na pomisao da ga NISAM pogledao? :nono:

Michel 15.11.2009. 16:54

Citiraj:

Autor yedwy (Post 1485209)
A ti misliš da si prvi čovjek na svjetu koji je otkrio taj film? :kafa:

Što te to točno navodi na pomisao da ga NISAM pogledao? :nono:

Pomalo, pomalo čekaj objasnit ću. Ne mislim da sam jedini koji je vidio taj film............ a što me navelo da promislim da nisi gledao je tvoj stav prema tvorcu tog filma. Spominjao si vrapće i to. Pa kontam kad ga već smatraš luđakom nisi pogledao luđakovo djelo :D

Uglavnom, za dosta stvari je jasno da ove organizacije stoju iza njih ali bogami nije mi drago živjeti u takvom odvratno kontroliranom društvu. Mislim da je puno bolje bilo našim roditeljima u njihovo doba mladosti je život imao puno više smisla.
Puno manje opterečenja materijalnim stvarima a i manje ovih zavjera. Iako ih je itekako bilo bar nisu znali za njih. A mi danas znamo a nemamo pojma kako bi se od toga obranili ili postavili prema tome.

Mislim da su stvari u zadnje vrijeme postale extremno opasne po cijelo čovječanstvo. Mislim početak svakog sumnjivog projekta dolazi iz toliko u svijetu hvaljene amerike. Svjetska banka i njihovi članovi bili predsjednici iste.
Svaki rat u koji je amerika uključena uzima kredit kod - svjetske banke.........

Možda najveći problem ljudi je mentalitet. Recimo netko spomene zavjeru odma je lud. A kad mu stavljaju milijun otrova u hranu , piće , cigarete
ljekove, na kraju i kad još uvijek koristimo fosilna goriva koja čine nepopravljivu štetu po zemlju to je kao normalno.

yedwy 15.11.2009. 17:03

Pa da bi nekoga mogao okaraterizirat ludim moraš prvo vidjet uradke... :D

Ukratko gle da farmaceutske kompanije "uzgajaju" određene bolesti koje nisu jako opasne ali su jako neugodne (gripe prehlade i sl) i puštaju ih s vremena na vrijeme radi povećanja profita - itekako moguće (tu bi se moglo i diskutirati o nevjerojatnoj mutabilnosti te nesretne gripe, cjepivu protiv karijesa itd) pa čak možda se može okarakterizirati i vjerojatnim, ali sve ostalo kaj Icke kenja su čiste gluposti i to služi samo povećanju NJEGOVOG ugleda, a time i bankovnog računa... Naravno da vlade znaju što se radi ali s obzirom da su njihovi članovi (ili rođaci članova) CEO ili (su)vlasnici tih miltibilijunskih kompanija - pa naravno da neće ništa poduzimati, posebno s obzirom da sve te kompanije plaćaju i dobru lovu u državni proračun na ime poreza...

A što se tiče mind controla i ostaloga - za to im netrebaju virusi čipovi i ostala SF laprdanja, prosječni ljudi smo sasvim dovoljno glupi da su im masmediji sasma dosta za to, najbolji primjer mi i slovenci oko piranskog zaljeva...

BladeRunner 15.11.2009. 17:05

Citiraj:

Autor Michel (Post 1485224)
Pomalo, pomalo čekaj objasnit ću. Ne mislim da sam jedini koji je vidio taj film............ a što me navelo da promislim da nisi gledao je tvoj stav prema tvorcu tog filma. Spominjao si vrapće i to. Pa kontam kad ga već smatraš luđakom nisi pogledao luđakovo djelo :D

Uglavnom, za dosta stvari je jasno da ove organizacije stoju iza njih ali bogami nije mi drago živjeti u takvom odvratno kontroliranom društvu. Mislim da je puno bolje bilo našim roditeljima u njihovo doba mladosti je život imao puno više smisla.
Puno manje opterečenja materijalnim stvarima a i manje ovih zavjera. Iako ih je itekako bilo bar nisu znali za njih. A mi danas znamo a nemamo pojma kako bi se od toga obranili ili postavili prema tome.

Mislim da su stvari u zadnje vrijeme postale extremno opasne po cijelo čovječanstvo. Mislim početak svakog sumnjivog projekta dolazi iz toliko u svijetu hvaljene amerike. Svjetska banka i njihovi članovi bili predsjednici iste.
Svaki rat u koji je amerika uključena uzima kredit kod - svjetske banke.........

Možda najveći problem ljudi je mentalitet. Recimo netko spomene zavjeru odma je lud. A kad mu stavljaju milijun otrova u hranu , piće , cigarete
ljekove, na kraju i kad još uvijek koristimo fosilna goriva koja čine nepopravljivu štetu po zemlju to je kao normalno.

I opet, na kraju kad pogledaš...koga boli kurac?
Objektivno, ja mogu što poželim, ne može me nitko spriječit. I zato mi je totalno svejedno tko upravlja svijetom i slične pizdarije. Radim što se meni sviđa. Sad možete počet s Matrix spikama da oni nama upravljaju blabla...i opet...ako ti je super...koga boli kurac, nek upravljaju čime hoće.

Michel 15.11.2009. 17:16

Citiraj:

Autor yedwy (Post 1485233)
Pa da bi nekoga mogao okaraterizirat ludim moraš prvo vidjet uradke... :D

Ukratko gle da farmaceutske kompanije "uzgajaju" određene bolesti koje nisu jako opasne ali su jako neugodne (gripe prehlade i sl) i puštaju ih s vremena na vrijeme radi povećanja profita - itekako moguće (tu bi se moglo i diskutirati o nevjerojatnoj mutabilnosti te nesretne gripe, cjepivu protiv karijesa itd) pa čak možda se može okarakterizirati i vjerojatnim, ali sve ostalo kaj Icke kenja su čiste gluposti i to služi samo povećanju NJEGOVOG ugleda, a time i bankovnog računa... Naravno da vlade znaju što se radi ali s obzirom da su njihovi članovi (ili rođaci članova) CEO ili (su)vlasnici tih miltibilijunskih kompanija - pa naravno da neće ništa poduzimati, posebno s obzirom da sve te kompanije plaćaju i dobru lovu u državni proračun na ime poreza...

A što se tiče mind controla i ostaloga - za to im netrebaju virusi čipovi i ostala SF laprdanja, prosječni ljudi smo sasvim dovoljno glupi da su im masmediji sasma dosta za to, najbolji primjer mi i slovenci oko piranskog zaljeva...

Hm za ovo prvo :chears: heheh :P

Ali definitivno smatram , da recimo 1976. sa onim slučajem u americi gdje je jedan vojnik valjda umro..... od te gripa svima nam je jasno da su to mućke to je ok.

Ali za ovu specifičnu gripu koja se sad pojavila problem je što su znali za nju prije pojave....... dakle oni su je napravili. I ono što je čovjek reko bar u ovom slučaju potpuno stoji. Simptomi koji su slični ili isti običnoj gripi namjerno da se većina slučajeva i obične pripiše toj gripi. Drugo panika na svakom levelu koja proizlazi iz toga je dovoljna da su sve države ( osim one spomenute na vijestim a :D ) naručile goleme količine cjepiva ( zarada).

Ali ono što se u globalnoj slici desetljećima odvija kao spajanje država u jednu izjednačavanje novca , vojske i svega je očito ali ono prokleto očito pokupaj nametanja jedinstvene ultimative vlasti nad ljudima. 6 milijardi ljudi je ionako previše , svakim danom je hrane sve manje tehnološkim napretkom sve je više ljudi bez poslova sada su to milijunski iznosi. Ti ljudi su višak, a višak se buni ...... najbolji način ušutkavanja ljudi je njihovo smanjivanje i psihičko zatupljivanje. Truju nas na svakom koraku.

Ali meni je najdraža fora s mobitelom. Uređaj koji šiba poprilično usmjerenu energiju na mikrovalnom principu uz sve dosad predočene dijagrama zračenja stalno govore - štetni utjecaj nikad nije dokazan :D Ta mi je najbolja dosad.
A to što se iz elektroničarske struke itekako zna kako djeluje to je druga priča.
Ili ona emisija o neuronima što je bila na tv-u žao mi je što se ne sjećam kako se zvalo ali uglavnom neuroni u mozgu doslovno nakon dužeg korištenja mobitela mijenjaju, i točno se po skeniranju mozga zna u kojoj ruci držite mobitelj po oštećenjima neurona.

Zato ja prebacivam iz ruke u ruku da sj... obje strane jednako roflol.

Mislim da ću se isključit iz teme čisto jer imam osjećaj da ništa nemožemo promijenit.:(

EDIT : Idem taman zapalit jednu :D i to sad je bijeli walter odnijela mi recesija marlboro.

stuc 18.11.2009. 01:44

Mislim da se stihija polako stišava, sudeći bar po vijestima i novinama. Sad vlada druga vrst zaraze koja je ovu potisnula u drugi plan !

piNheaD 18.11.2009. 04:08

Dr Joseph Moshe,mikrobiolog opužuje Baxter da radi biooružje koje se nalazi u cjepivu i da sranje počinje u Ukraini u kojoj trenutno ima više od milion zaraženih a ljudi umiru od nepoznatog soja virusa(nije dokazano da se radi o svinjskoj gripi)
http://www.godlikeproductions.com/fo...sage916522/pg1
:kafa:

dopdilan 22.11.2009. 10:21

Citiraj:

Autor khm (Post 1483075)
O cemu bi retajni novinari noveTV i RTL-a srali po cijele dane da nema ove gripe?
O cemu bi svi njuz portali konstantno zaglupljivali masu da nema ovoga?

Kad vidim na TV-u one maloumne dnevnike navedenih televizija odma mi se riga.
Njima je sve sve brejking njuz, exkluziva! Rade 'hype' od svega....

Potpuno se slažem.Pun mi je kurac te propagande.To što mediji rade to nije normalno! Prva,druga,treća žrtva svinjske gripe....ALO! Jedine žrtve ovdije smo mi i to žrtve mentalnog silovnja odnosno jebanja u mozak.
A definitivni prvak u Brain Fucking-u je Index.hr koji svaki smrtni slučaj na zaraznom odjelu neke bolnice bez srama pripisuje svinjskoj gripi ....sedma žrtva svijnske gripe
Siju paniku među zbunjenim narodom,a farmaceuti zadovoljno trljaju ruke i zbrajaju dobit. :finger:

stuc 03.12.2009. 15:09

Cijepili se ili ne, svejedno to na neki način plaćamo...
Država je nofce potrošila a događa se ovo.

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/p...2/0393006.html

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/p...1/0017006.html

Psihoza i mediji su odradili svoje no ljudi ipak nisu ovce ( još ) pa eto kako će to završit.

Citiraj:

"Zašto istom dozom od 0,5 ml moramo cijepiti malu bebu i čovjeka od 200 kilograma? To nikad do sad nije bio slučaj, djetetu se uvijek daje samo polovica doze, što je uobičajeno i kod sezonske gripe. Kako da djetetu dam cjepivo o kojemu ništa ne znam? Što je za živom, s imuno pojačivačima? Kad ja kao liječnik ne znam u što ulazim, što li će tek misliti roditelji"
Ovo mi je nepojmljivo, da se ovake nejasnoće oko djece događaju i tu nitko ne odgovara.
Roditelji doslovce moraju potpisati za svoje dijete da to rade na vlastitu odgovornost... :banned:

Doink the Clown 03.12.2009. 15:13

Jučer gledao na TV-u, spiskali su cca 8 milijuna eura na cjepivo i još se razmišljaju da li da uzmu dodatne zalihe u vrijednosti 1 milijuna, koji fail :D
Još kad čovjek razmisli na kakve su pametnije stvari mogli potrošiti tu lovu... Stvarno su specijalci. :nono:

http://metro-portal.hr/vijesti/hrvat...-milijuna-eura

veve 03.12.2009. 15:21

Bilo je u ponedjeljak u emisiji Na rubu znanosti o svinjskoj gripi i cjepivu te zavjeri oko svega toga.
Pa koga zanima nek pogleda:
http://www.youtube.com/watch?v=swHrJBW5-FI
http://www.youtube.com/watch?v=lJ-qrW0nejk
http://www.youtube.com/watch?v=Mjvtzd1rqvo
http://www.youtube.com/watch?v=lS7EAlZbatM
http://www.youtube.com/watch?v=88kDa57_B70

stuc 03.12.2009. 15:29

Dobro, bila zavjera ili ne., no ako se samo ograničimo na ono što pojedini lječnici izjavljuju:

Citiraj:

"Cjepivo nije potencijalno već sigurno opasno zbog kombinacije snažnog imunostimulatora (skvalen) u cjepivu i prirode samog virusa. H1N1 je izrazito imunogeničan. Ako cjepivo k tome primi zdravi, mladi organizam, koji je imunološki superioran virusu, postoji dokazana opasnost od kasnijeg nastanka teških autoimunih bolesti – spomenut ću multiplu sklerozu, lupus, reumatoidni artritis i amnijsku lateralnu sklerozu. Te bolesti počet će se kod nekih razvijati s vremenskim odmakom i isprva napredovati sporo. Prve simptome oboljeli će osjetiti tek nakon više godina", upozoravao je Sladoljev
Mislim koju korist može imati bilo koji lječnik ovakvom izjavom ? Samo sebi može naštetit i biti napadan...

I nikom ništ, naši to uredno ignoriraju, naruče i daju ti papir da potpišeš...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:50.