![]() |
Najjača mi ona provala prije meča: ''I don't know if I'll win the UFC title... But I will die trying.'' I onda ode Mirkec u Dream, kao nije znao prije meča, he he :roller:
|
Pupo ima bolji prijevod eng. tj. ima izvorni a ti imaš plagijat i to loš :lol2::roller:
ma ko zna ko mu je napisao tekst pa kad ga neš pitaju sam to ponavlja ko Brendan Frejzer, Bedazzled, kad glumi košarkaša... :lol2: |
Ma ja sam to onako, po pamćenju... :D Čovjek je odlučio skupit još malo para a da ne dobije po nosu pa će si lijepo izabrati ubuduće - tko mu ponudi borbu s većim luzerom za više para i to je to, zna Mirkec vrlo dobro da nema više što tražit na vrhu, imao je priliku :amen:
|
Citiraj:
Video Uglvanom kako sam i rekao možda u Dreamu isl. Mirko je išao agresivno, ali jednostavno on nije borac koji ima tu implsivnost kao UFC životnije ;) |
svi nesto taj HK spominju,al mislim da ga i ja bas ne bi forsiro nakon tek 5mj od takve operacije koljena...i sam je reko da posto je bila operacija noge,nije radio trening za noge,da je poradio na boksackoj tehnici koju je i zapostavio na neki nacin,a to mu je primarna vjestina bila :D,
|
Ja govorim za Mirkeca, koji nema cijelu vojsku trenera iza sebe nego već godinama iste kvazi-stručnjake. Znam i ja da je tata Michael Jordan sa 40 kuka trpao 40+ koševa :kafa: Sve je u treningu, pitaj stričeka Ernesta Hoosta :goood:
|
Citiraj:
sve se može al ne kad kalkuliraš |
Citiraj:
btw. jel zna netko kako se zove onaj takedown kad je Randy bacio i praktički savio Gonzagu? Jako je zanimljiv :D |
Citiraj:
Ovi novopečeni nisu baš toliko nabrijani ... O tome da li bi volio vidit Mirka ovakvog, naravno da bi, ali već sam rekao nije ovo njegov stil. On je za vrebanje :kafa: |
Citiraj:
ne pricaj gluposti, ima vrhunskih mladih boraca :) |
Citiraj:
BTW neki dan sam gledao ŽENE cage rage :D brutala |
imaš koji link za te žene xD ?
|
Citiraj:
|
Gledam malo komentare po našim forumima i većinom vidim naš balkanski mentalitet, odnosno dok je Mirko dobivao sve bio nam je super. Pa je spušio par borbi i odmah nevaljda. Sad su se dogodili ti prsti i šta god Al Turk govorio, nije pružio neki otpor i Mirko bi ga dobio prije ili kasnije.
A sad što je potpisao za Dream, a jbg. njegova odluka njegove pare a sad što se ovaj pjeni u UFC ko mu je kriv ak je Mirko potpiso samo za jednu borbu. Budemo vidjeli kako će stvari teći dalje al uglavnom borbi neće nedostajati! U današnje vrijeme kada je novac jedina vrijednost nema tu on je meni obećo ili nije. I ja bi isto tako postupio, pa bolje odem u Dream di ću imat još 10 borbi neko u UFC di ću imat još 2-3 i svaku put mislit oću dobit il ne! A obećanja ludom radovanja, obećam i ja svom starom štošta pa na kraju slabo. Inače 29.8 "boksaju" Minotaur i Randy Couture. |
Mislim da je tu Mirko najveći balkanac od svih, jer kad je popušio koljeno u jaja u trenucima u kojima je Overeem bio jedno pet puta bolji i čekalo se samo kad će ga dokrajčiti, onda se Mirkec naljutio što su mediji rekli da je pušio i da ga je, ustvari, nedozvoljeni udarac spasio.
Sad kad je istom analogijom Al Turk trebao biti spašen, jer se definitivno radilo o nedozvoljenom udarcu, bio on nenamjeran (kao i Overeem-ov, doduše) ili ne, Mirko kaže, ma šta, to ionako ne bi izmjenilo tijek borbe. Sudac je pogriješio i to debelo - morao je to zaustaviti. Možda bi to bilo bolje i za Mirka, ukoliko bi Al Turk mogao nastaviti borbu nakon što mu se ukaže pomoć. Pobjeda je mogla biti čista. |
Citiraj:
evo recimo on :) http://en.wikipedia.org/wiki/Lyoto_Machida Citiraj:
|
Sudac je trebao pozvati doktora da pregleda jadnom Mostaphi oko pa nastavak borbe ako čovjek misli da se može šorati dok škilji, mislim da se Mirkec ipak izvukao u pravo vrijeme s tim ''lucky punchem'' prstom u oko jer s njegovom kondicijom vrijeme definitivno nije bilo na njegovoj strani, da ga je ovaj turbanaš uspio spustit u parter ne znam baš kako bi se naš Mirkec izvukao lišo :kafa:
|
ma mirko nije trebo opče odlazit iz k-1 ,
tam se zna oš šakom od bulju , oš nogom od đigere čim on počne razmišljat o parteru i to, ode sve kvragu pogle peter aertsa, frajer je car ima prek 4 banke još razvaljuje... neki dan gledam fight club , lik najavljuje aertsa "this man has been in the ring with everyone" LOL |
My personal K1 favourite - Remy Bonjasky :goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sad ćeš dobit po piksi od dežurnih fanova,ali to je i moje mišljenje generalno. :D
|
Ma i ja sam fan, naravno ali realno stanje je takvo nažalost. Imao je čovjek mečeve života protiv Fjodora i Minotaura koji su u to vrijeme bili za nijansu bolji ali da im danas padne u ruke bilo bi to opet udaranje glavom o pod kao kad ga je Randleman skašetao :nono: Bojim se da je za Mirkeca osvajanje Prideovog Grand Prixa vrh karijere i sad to sve ide nizbrdo polako ali sigurno...
|
[font=helvetica]Mirko je loš.[/helvetica]
|
još malo pa budu đapanezeri napravili federaciju di moš samo lijevom nogom okačit, sve je ostalo nedopušteno :D
možda tu uzme kakvu titulu |
Nemoj lijevu kume! pa tu je operisao, lako onda opet nađe ispriku :D
|
a yebat ga, onda nek pređe u kečere, tamo se moš 30 godina tefterit bez beda, hehe
|
Onda mora fudbalerku pustit, he he... Zamisli ga! Maxadsl Mirkec! :roller:
|
Punching bag Mirko Cro Cop aka the kick from hell, tag team sa Cikaticem, lol
|
Šta je najgore od svega, totalno bih mu to preporučio, logičan nastavak karijere ako baš želi bezbrižno zaraditi još koju kintu :kafa:
|
na ovom forumu sve neki veliki "frajeri i fajteri"!!!!!
|
Citiraj:
|
[quote=BladeRunner;1362740]Oćeš ti sad tupit kako bi sve ovdje Mirko razbio u ringu? Bravo.:kafa:[/quot
To mi uopće nije bila namjera! |
[QUOTE=Sektor;1362912]
Citiraj:
Iš! Iš! |
Inaće već godinu dana uopće ne gledam televiziju ali prijatelj je tad bio kod mene i pogledao sam. Ne znam, meni je "to" bilo smiješno. Ovaj turčin je prezentirao toliko ničega, a samim time smiješan mi je bio i mirko. Dobro, ovo mu je prva borba nakon operacije....ali svejedno, ne mogu vjerovat da je taj čovjek jednom stajao nasuprot fedora.
|
dvaput je stajao nasuprot Fedora...
|
Citiraj:
<<< pojam borca za mene, iz svake se situacije izvlači :D |
Ma kakav UFC?! WWE je za Mirkeca plafon! :kafa:
|
ak niš drugo istukao mu je buraza :D
Citiraj:
predobra :goood: |
filipović je jadan,nije čovjek...bolje da ne kažem što mislim o njemu.Sve je samo ne borac i sportaš,osobno jako dobro znam suca koji sudi ultimate fight,k1 borbe itd,stalno je po svijetu,naš čovjek,i ima samo loše riječi za njega,poprilično,a pričao mi je i zašto.bok bok s njim i gotovo...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:48. |