PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Splinter Cell Conviction (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=149149)

Baja 001 19.05.2010. 16:51

Citiraj:

Autor Drift_King (Post 1647673)
Slazem se igra kao igra nije losa, ali to nije SC vise na koji su likovi (uzivljenici) kao ja navikli,....stealth i samo stealth....prođem po mapi da me nitko ne vidi i ne cuje, zelim ostati anoniman...to se trazi. :)

Baci oko na Chalenge, imaš Stealth ;)
  • Ne ispaljeni niti jedan metak
  • Neopaženo proć level
  • Niti jedan put ponovit
:goood:

hammer_of_thor 22.05.2010. 16:39

Naravno da je igru i Ben Yahtzee provozao :D

Zero Punctuation review

http://www.escapistmagazine.com/vide...ell-Conviction

:D

crocro25 23.05.2010. 11:32

Meni je igra onak prosjecna, nije losa
7/10

Demigod 28.07.2010. 13:07

imam problem sa teksturama...odmah na pocetku...na izborniku "new game , options...." pola mi se vidi, pola ne....kao da su teksture izbornika izmjesane sa pozadinom....

BlackZ0r 14.08.2010. 10:24

Citiraj:

Autor crocro25 (Post 1650134)
Meni je igra onak prosjecna, nije losa
7/10

Igra je po meni predobra,ima dobru priču.

Citiraj:

Autor Demigod (Post 1697197)
imam problem sa teksturama...odmah na pocetku...na izborniku "new game , options...." pola mi se vidi, pola ne....kao da su teksture izbornika izmjesane sa pozadinom....

probaj reinstallirati

jonyb 17.08.2010. 22:58

nešto nevjerojatno kako su ukenjali igru, ovo nije slično Splinter Cellu, odigrao sam početni nivo i mogu reči koma.

da slučajno nisam odigrao sve prijašnje nastavke, i da imam 13-14, onda bi igra bila super, ovako samo bezvezno ubijanje vremena....

i čemu te sve điđe miđe, neznam kakva priča, pa automatizirani gameplay kad ubijaju igrivost i ono što nas je privuklo k Splinter Cellu.

xGAME 17.08.2010. 23:18

Citiraj:

Autor jonyb (Post 1711005)
nešto nevjerojatno kako su ukenjali igru, ovo nije slično Splinter Cellu, odigrao sam početni nivo i mogu reči koma.

da slučajno nisam odigrao sve prijašnje nastavke, i da imam 13-14, onda bi igra bila super, ovako samo bezvezno ubijanje vremena....

i čemu te sve điđe miđe, neznam kakva priča, pa automatizirani gameplay kad ubijaju igrivost i ono što nas je privuklo k Splinter Cellu.

Reci hvala svim console tardovima koji su vajnali kako su prosli nastavci frosali stealth, pa su oni sada napravi SC pristupacnijim vecoj kolicini ljudi:hitthewal::fuming:

suedamA obmaR 18.08.2010. 00:28

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1711019)
Reci hvala svim console tardovima koji su vajnali kako su prosli nastavci frosali stealth, pa su oni sada napravi SC pristupacnijim vecoj kolicini ljudi:hitthewal::fuming:

Da da, konzole su svemu krive. Tko god ima neku next gen konzolu ne bi de složio s tobom, koja remekdjela izlaze za konzole tipa Alan Wake, Red Dead Redemption, Kill Zone, God of War itd.

Većina igraćih serijala se minja tokom vrimena, pa tako i Splinter cell.:amen:

jonyb 18.08.2010. 01:03

Citiraj:

Autor suedamA obmaR (Post 1711049)
Da da, konzole su svemu krive. Tko god ima neku next gen konzolu ne bi de složio s tobom, koja remekdjela izlaze za konzole tipa Alan Wake, Red Dead Redemption, Kill Zone, God of War itd.

i što ti to znači kad ih i dalje igraš sa običnim đojstikom, ja sam svoj Xbox 360 Slim prodao baš zbog toga, jer mi je šugavo da moram kupovati onaj adapter za miša.... i opet igrati ono što je "optimizirano" za đojstik

i sva ta poplava konzola, definira gaming industriju, svi se okreču lovi, pa mi na PCekima dobivamo portove sa konzola...

može reči tko god što želi, ali igranje FPSova, strategija i još masu igara sa đojstikom na konzolama je ko tjerati pedale na biciklu rukama :D

meni jedina prednost konzole je jednostavnost i što nema potrebe stalno upgrejdati nekog vraga od hardvera i bacati lovu... i ono zlo od MS Kinnect-a koje me jedino može natjerati da ponovno kupim Xbox :D

suedamA obmaR 18.08.2010. 10:58

Citiraj:

Autor jonyb (Post 1711059)
i što ti to znači kad ih i dalje igraš sa običnim đojstikom, ja sam svoj Xbox 360 Slim prodao baš zbog toga, jer mi je šugavo da moram kupovati onaj adapter za miša.... i opet igrati ono što je "optimizirano" za đojstik

i sva ta poplava konzola, definira gaming industriju, svi se okreču lovi, pa mi na PCekima dobivamo portove sa konzola...

može reči tko god što želi, ali igranje FPSova, strategija i još masu igara sa đojstikom na konzolama je ko tjerati pedale na biciklu rukama :D

meni jedina prednost konzole je jednostavnost i što nema potrebe stalno upgrejdati nekog vraga od hardvera i bacati lovu... i ono zlo od MS Kinnect-a koje me jedino može natjerati da ponovno kupim Xbox :D

Sad kad sam se navika na gamepad čak mi je i bolje nego miš zato šta se mogu zavalit u fotelju, krevet i igrat, dopizdilo mi vise sidit prid monitorom.
I napetije mi je za igrat zato sta moram unaprid planirat di ću, šta ću zbog sporijih reakcija nasuprot miša. Jao, tek kad izađe Dead Space 2, to se definitivno igra na xkutiji.

rodney 18.08.2010. 15:40

Citiraj:

Autor suedamA obmaR (Post 1711189)
Sad kad sam se navika na gamepad čak mi je i bolje nego miš zato šta se mogu zavalit u fotelju, krevet i igrat, dopizdilo mi vise sidit prid monitorom.
I napetije mi je za igrat zato sta moram unaprid planirat di ću, šta ću zbog sporijih reakcija nasuprot miša. ...

Mislim da je jonyb-u naglsak bio na fps-ima i strategijama, a to nema veze sa foteljom.. Fuckas to kad se ja moram koncetrirat da bi uopce hodao po mapi....

ggarfild 27.04.2011. 18:21

Nakon malo podužeg vremena ponovno sam odlučio odigrati cijeli serial Splinter cell-a. Igrajuči tako igru došao sam do jednog djela i neznam kako dalje. To je taj kad dođem u pozemnu garažu i uđem u zgradu u kojij se gradi lift. Popnem se stubištem do drugog kata izbjegavajuči kamere,uđem na drugi kat gdje se nalaze dvije prostorije gdje su compovi sa kojih uzmem što trebam i pokokam plocajce. Kad sam sve to obavio vratim se u haustor i nastavim se penjati stubištem gdje završava nedovršeni lift. Iznad tog lifta nalaze se metalne grede preko kojih se popnem do djela gdje se nalazi prva pomoč i još neka sitnica.Sada postoji na vrhu te konstrukcije otvor do kojeg nemogu nikako skočiti da izađem van ili pak u samom podrumu garaže postoji veliki otvor za lift u kojem isto nema šanse da se popnem.Ak neko zna kak da izađem dalje nek mi javi ovdje ili pvt na mail g.garfild@gmail.com

uco73 08.03.2012. 14:48

Pozdrav, narode! Imam jedan mali problemčić. Imao sam grafiku nvidia GeForce 9600 GSO i igaro Splinter Cell Conviction bez problema. Sada imam grafiku EVGA Nvidia GeForce GTX 550 Ti i kad pokrenem igru pojavi mi se sljedeće obavještenje:
http://www.dodaj.rs/t/i/p/4ymlbJ3M/capture.jpg
Kliknem na Yes i igra normalno ide. Međutim, zanima me može li se kako ugasiti taj system validator. Hvala unaprijed!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:16.