![]() |
Jutros igrao nekih 10-15 minuta i na prvu mi se dosta svidja. Moram jos malo "dublje" uci u igru (nisam cak ni kontrole konfigurirao) za neku ozbiljniju ocjenu, ali kao što sam rekao - na prvu mi se dosta svidja.
Digao FOV na 105 i tako izgleda puno dinamicnije. Kako sam na nVidia-i igra ide jako fluidno bez trzanja, cak onaj FPS meter pokazuje izrazito visok FPS. Jako cesto ide fino iznad 100 FPS, ali nisam se igrao sa grafickim podesenjima, pa ne znam kako je tocno sve podeseno (u biti je default, a mislim da je overall quality na high). Ali isto tako "kuri" graficku poprilicno, jutros je isla unutar tih 10-15 min na 90'C kao od sale. Cak ju i BFBC2 rijetko dize tako visoko, odnosno samo kada je poprilicno vruce, a jutros to nije bas bio slucaj. Mogu zamisliti kada vani zaprzi 30+'C :D Po netu vec ima programa za detaljniju konfiguraciju grafike i sl. koji omogucavaju opcije inace nedostupne kroz GUI. |
jel ima gdje na C: ili di već neki cfg file da se možda namjeste neke video opcije ili mi treba taj program šta si ga spomeno
|
Citiraj:
Ovo je link na program. U njemu je i navedeno kako doci do .cfg filea. Negdje je pod Steam/Users/..... Ne znam tocno jer nisam na kompu gdje je Steam :) |
thx.
btw bome su brzo izbacili taj prog. edit: šta dobim ako promijenim FOV i koji je preporučljiv? edit2: skužioza fov. btw loši driveri manji fps.+ gledam na gpu-z koroz cijelu igru low gpu usage tj load. oko 30%.jel ima kakva zakrpa. |
Citiraj:
|
http://www.cjs-cdkeys.com/products/B...NED-IMAGE.html
26 funti. Najjeftiniji Steam activation key koji sam našao. CDKeyhouse ima nekih problema sa dobavljačima, mogu ga nabaviti po 40$ ali neće jer kažu da je to njihovim mušterijama previše. Mislim da ću iza nedjelje uzeti jedan ovaj po 26 funti, što je nekih 200 kn. Samo da se maknem iz ovog vikenda u kojem radim i idem na predavanja. |
ovdje ima neki guide koji navodno popravlja low fps ali samo do neke mjere. patch is immenent.
|
Moja konfa, sve max osim onoga iznad Antialisinga, konstantno jedno 45-60 FPSa. Neloše zgleda...
Nadam se samo da se nisu puno mučili, jer ono što su htjeli nisu uspijeli. Igra nema zdrave veze sama sa sobom, priča i intro filmići su stvarno guba, sve to kul, ali in-game je katastrofa(doduše grafika, skokovi okolo nije loše). Uninstall |
OK je igra ali nista posebno, za jednom "mozda" odigrati i to je to.
Grafika je super ali fali nesto u SP... mozda malo jos AI staviti na vecu razinu. Uglavnom prolazna ocjena. p.s. bootovi su zaista retardirani, nadam se da misle ih ispraviti |
Osim grafike i slaganja lika igra je groblje.Igrivost je jako loša i ne znam što su htjeli napraviti.Meni osobno jako dosadno i nezanimljivo.
|
Uspio pokupiti neke popuste pa sam dobio igru za kikiriki preko CJS CD Keysa.
Evo nakon 2 sata MPa, dosta je dobro. Čini mi se optimiziranije nego "ona" prošla verzija. Stvarno igra forsira teamwork i bez njega se apsolutno ništa nemože napraviti. Ima nekih sitnih bugova ali to će se vjerujem srediti. Jedan veći bug zasad je bio nestajanje zvuka :D Čula se glazba u pozadini i glasovi suigrača, ali pucanje, reload i ostalo jednostavno nestalo usred partije :D Zasad mi se samo jednom dogodilo. |
Uzeo igru s akcije na G2Play-u, za sada je jako dobra i kako mi se čini riješili su dosta problema koji su se ranije spominjali no imam jedan problem. Server browser mi ne izbacije niti jedan server, a kad preko Steam-a gledam normalno listam servere i spajam se na njih. Firewall ne blokira igru. Zna li neko u čemu je problem?
|
Meni najnormalnije lista servere u igri.
Nemam pojma do čega bi to moglo biti. Jesi siguran da filter servera u igri nije nekako divlje postavljen? |
Ništa u filteru nije zadano.
EDIT: Problem je bio u Steam Cloud Sync-u. Trebao sam ga samo isključiti te ponovno uključiti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:46. |