![]() |
Da bi kupio kod dona armor moraš se dokazat (riješit 4 misije kod njegovih ljudi u gradu) a to ti je biti riješit cijeli grad.....ja sam u grad krenuo tek kad sam riješio cijeli kamp....da bi mogao kupit farmesku odjeću kod hawkinsa mislim da moraš vratit sve radnike na njihova radna mjesta. A što se tiče cijena kod Dona, prvi ti je 1000 zlatnika pa dalje mislim da idu 3000 i 5000 ali to tek kasnije tako da zasad možeš samo farmesku nabavit nakon što to riješiš ....
|
Evo, dosadašnji napredak :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_b262257d.jpg Imam još 4-5 questova trenutno i mislim da sam blizu kraja (sada je u tijeku borba s gušterima u utvrdi u vulkanu) |
A jesu brzi:D
Citiraj:
|
Instalirao sam taj patch još prije par tjedana, često se događalo da se samo zaglavim između dva kamena i ni makac :D
|
Ti si valjda onda instalirao 1.01 a ovo je 1.10:)
|
Citiraj:
|
RISEN PC - pomoc
Ovako
Kupio sam na amazonu RISEN PC orginal, cd key radi, skinuo sam sa stranice i patch patchao, sve uredu i kad probam pokrenut igru pocne mi onaj RISEN banner ali se nista ne loada niti mi u task baru pise da je igra pokrenuta,samo mi stoji znak RISEN BANNER, kako da igru pokrenem,pomoc molim vas |
Chapter 3. = bug
Nazalost moram puknit spoiler velik ko kuća pa ako je netko prešao 3. dio nek javi. Na netu nema ništa konstruktivno zasad.
Inace patch 1.10 je instaliran. EDIT Igra je reinstalirana ali bug nažalost ostaje i dalje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |