![]() |
jel si probal direktni setup pokrenut?
|
Inače jeste našli sve one figure Wolverinea? Classic, Legendary...
Ja sam našao sve i borio se pod onim extras sa svakim Wolverineom u onoj velikoj sobi, te otključao sva odjela, sad mogu igrati u bilo kojem odjelu Wolviea :D Bome onaj zadnji Wolverine nije baš lak za pobjediti, lik stalno bersek koristi a ja koliko god da se tučem imam Rage-a samo onoliko koliko imam na početku i kad to istrošim mogu samo bježat i pokušat se braniti pa counter-attcak mu baciti, ali uspio sam i njega pobjediti i otključati zadnje odjelo |
našao sam sve i isto prošao challenge.ali baš mi se ne sviđaju odijela.wolvie izgleda ko neki sado-mazo rob.podsjeća me na C.J.-a u san andreasu kad dobije onaj gimp suit od lateksa
|
probao...ostali vele da im radi bez problema...
|
Citiraj:
Daleko su najbolje traperice i potkošulja |
Evo prešo i ja, igra je odlična s obzirom da je posljedica filma.
Meni najteži ujedno i najzabavniji protivnik je gambit svaka čast, deadpool je bi prelagan iako sam mislo da će biti jako težak šteta... |
Odlična igra, malo debilna kamera, sve u svemu vrlo zabavno. Jedino mi se ponekad igra smrzne, moguće zbog konfiguracije. Jel izdan kakav patch?
|
ok, trebam pomoc (ako se tko sjeca).
radi se o misiji gdje (mislim) treba ubiti onog dosadnog snajperista. ubio sam dva helica, i automatski skocio na treci gdje je taj snajper. i moj majmun bas 'oce gurat u elipse, a onaj lik samo izviri i puca prema meni, cim krenem prema elipsama. i lik me toliko puta pogodio da je tipkovnica skoro najebala. inace, kaze da lupim bilo koju tipku od pokreta ua izmicanje (sto radi 5/5), i M1 ucestalo za elipsu. na koju foru da lupam M1 kad jednom max mogu lupit po elipsama, jer me snajperist odmah pogodi? ima koja fora, prijedlog? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:58. |