![]() |
Citiraj:
pa sorry ali vidim da ste prije u ovom topicu govorili o postavkama FSB-a na vašim AMD-ima, pa sam se mislio izgurat sa pitanjem! nema veze pitat cu na drugom topicu |
Ovčice...ovo je za tvoje oči...
pogledaj dobro skor 350/900 Mhz uz otvorenih 8 pixel pajpova i samo 4 vertex shadera..., na jadnom mobilcu na bjednih 2,3 Ghz prouči malo onu slikicu s rezultatima po testu...i isprobaj se malo igrati, dok ne vidiš koji te.....hebe...ili što te ... meni je CPU definitivno počeo ...da zahebava...zahtjeva sve veču voltažu za miran rad...bum ga hitil ...va more |
2
|
djelovi testa
|
Kolko ja znam, stock 6800 LE ide oko 7000 3dmarkova...bar je tak u linksu bilo kad su testirali na a64 3400+...moja ide oko 6800-6600, ovisi kak je raspolozena...:confused:
Pa sumnjam da je nekaj s maticnom jer je to ipak razvikani i predobri DFI Lanparty :D Da se tak nekaj dogadja, sigurno bi pisalo negde na netu...ja nisam nist nasel...mozda sam sretnik pa sam jedini :D Jos nisam probal dici voltazu AGP portu...to budem definitivno probal... Al sad prvo idem izvrteti 3dmark s samo 12 pajpova... |
Jucer sam ju clockal...uopce se ne da clockati dobro...ili zbog temp...kaj tvoja kartica pobija :D ili jednostavno jer je moja sugava...radi kak spada na stock settingsima, ali ne da se modati a da sve ispadne dobro...
Napravila je 8400 markova na 12x1,4v settingsima, a na 12x1,6v na svim clockovima daje oko 8750 markova...i nejde iznad toga ni pod razno...na visem clocku (ne sjecam se...ali najmanje 320,750 je bilo), daje isto 8750 markova...usporila se na nekim djelovima do fakat preslabih rezultata...:confused: Definitivno trebam dici napon agp slotu...mozda ju to gusi...ili moje 300W napajanje...doduse Enermaxovo....:D Hm...mogel bi ju probati prodati i uzeti 6600 gt agp verziju...ima performanse ko 6800 nu...for the most part...:rolleyes: Kaj mislis o tome? Kartica je zver inace...samo kaj ja neznam izvuci maksimum iz nje... oce neko doci do mene i poigrati se s njom? Lokacija: Zg, Stu. Dom Stjepan Radic :beer: |
hebo te u runu tvoju...300W:confused:
dobro da ti opće radi !!!! kupi si ili drugo i brikaj ga za grafičku... (ps stavi diode na +) ili sui uzmi jedno pošteno...npr. Codegen 480W ..imam ga i ja ...odlično je (bučno do boli , ali jako) probaj s 8×4 i postaj onu otvorenu sliku da se usporedi s mojom...pa će se vidjeti u kojim testovima tvoja pada... dakle...8×4 12×4 12×5 12×6 i postaj slike ..dai se vide odvojeni testovi |
Citiraj:
A kaj se tice napajanja...kak to da je to tolko dobro codegenovo napajanje tak jeftino...mislim, dodje 300 kuna..."480W" napajanje... Dok moje od 300W kosta malo vise od toga... Mislim, izgleda ko neka jeftinjava... Testove budem napravil, valjda malo kasnije...ne da mi se sad :D |
gledaj...ako nađeš codegena 480W opće ne razmišljaj kupuj...jako , bučno nažalost, ali stabilnih napona...radi odlično
ako imaš para uzmi si neko s imenom..., ali u takvoj kategoriji bude preko 500 kn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:54. |