![]() |
ova je igra još super,kaj bute kad izađe novi nfs shit,igrali ga:D?moš mislit,mislim da bute snimili opet ovo ćudo radije neg taj šrot
|
hvala na upozorenju,zapamtio,a šta se tiće odg stvarno tnx...
|
Imam problema s Burnout paradise
naime kada ga krenem igrat pokaže mi se poruka Enter registration code,a ja ga nemam i kaže mi da igra nemože krenut zažto,što da ućinim |
jer imaš piratsku, nemoj instalirat patch, samo igru i kopiraj onu stvar, pa koliko to puta treba reči još:D
|
jel ima ovo smeće od igre opciju za new game...prije nekih 2 mjeseca sam igro sat vremena,obriso igru i sad mi se ponovo igra....kad insaliram udjem ono stari sejvovi ostali,a bio pobriso backupe i sve od igre sto je bilo u program filesu.
i nema nikakve opcije sa new game,a želim ispočetka igrat sve...jel moguće uopće igrat pomovo igru???jebeš mi sve ovo ej jedina igra u kojoj ne vidim izbornik za new game |
A,moželi se u toj igri nabrijavat auti i ostalo.:D Na you tubu sam samo vidio kako ljudi voza-ništa drugo. I ,oće li moj komp moć igrat tu igru-da ne kupujem bezveze?:CoolRamb:
|
fkt ne znam zašt pljujete tolko po toj igri... Igra je full super, grafika je OK, oštećenja na automobilu odlična, sve je za 10 samo šteta kaj nema lincenci za brand aute... inače moja ocjena 9.5/10, odlična igra.
|
Citiraj:
Nitko dosad ti nije rekao al eto ja cu bit prvi i rec ti da si jako naporan...ako su ti rekli u 3100 tema da kad kupis one komponente (novi proc giga rama i 4770 ili 4830) i da ces moc sve igre igrat normalno ,zas stalno ispitujes hoces moci pokrenut bilo koju od tih novih igara?ili volis cut da ce ti komp bit "dobar" ili imas pamcenje kao zlatna ribica? |
Pitao sam mogu li igrat bez te graficke - i zelim biti siguran da ne Sj*bem nešto!!!
|
ovako rekao sam ti preko msn i reci cu ti opet:
fortron 400w+hd 4770+2gb ddr2 neces moci igrati bez graficke,ili nisam dobro shvatio mozes li igrati s ovome trenutnome grafickome:) |
nemoj se uvrijediti aliti s tom konfom nemozes ni prismrdit novijim igrama.(barem ne velkoj vecini).o tome i slicnim stvarima si raspravljao samnom i sa kolegama u xy tema.mislim malo je bezveze da u svaku temu upadnes i pitas "jel mi je dobra graficka za tu igru ili mi treba nova?".jos jednom nemoj se uvrijedit.ne mislim nista lose
|
OT:dobro,dobro malo je neiformiran,nemojte odmah direkt hit...
ne kuzi se,nesiguran je i zeli samo znati,od vas znalaca hehe:D |
ja mu ne zelim nista lose.ja mu samo pokusavam objasnit neke stvari.vjerujem da je neinformiran i nesiguran.tu je da nauči.ovo gore je prijateljski savjet.
edit:malo sam promijenio ovo iznad da ne izgleda tak zlonamjerno iako nije:D |
Ma nisam uvrijeđen. Nema veze
|
E danas sam igrao tu igru. Pre j***** je,i grafika i ostalo. Uglavnom mi se sviđa!
|
Najžešće mi je kad se dostigne top speed (po filingu rečeno... kak nema brzinomjera) a auto uredno dalje šalta, i tak pičiš onom autocestom u krug sve max brzinom i uredno se čuje ubrzavanje.. pa šalta, ubrzavanje.. pa šalta, moram si nabavit pravi auto sa 1000 brzina :roller:
|
IMHO uistinu losa igra...pogotovo kada vidim da u autu nema hebenog vozaca...
Jedino sto mi je ok grafika....ostalo banana i to gadna... :kafa: |
Pozdrav
posto mi nece otkljucati sva 4 motora,jeli ima tko save da donira da ima sva 4 motora otkljucana ;) |
Citiraj:
To sam prešao kad je izašlo tako da se ne sjećam točno više :D http://www.megaupload.com/?d=3AJDJ81U |
hvala care odoh da isprobam :)
EDIT:radi,jos jedanput zahvaljujem ;) |
Citiraj:
|
vidim ali uspio sam cak neki rekord i skinuti i to sa onim zadnjim sportskim motorom
ufff osjecaj je predobar voziti to cudo,naspram nakamure one pihh :D btw.jeli ima kakvi soundpack da doda jos "jaci","zivlji"zvuk motora jer meni kao da nije "onaj" pravi zvuk sto treba biti :) |
Gdje se sprema save game na Windows 7?
Prebacio bi si sa drugog kompa da ne moram ispocetka igrati. |
Citiraj:
Što se tiče zvuka, ne znam dal ima uopće što za tu igru osim onog patcha |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:54. |