![]() |
a da, zabunom. :D
|
932 je njegov veliki brat kojega sam ja tada uzimao :)
HAF 922 je dosta kasnije izašao |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sada trazim po netu gdje je Cosmosis najjeftiniji......hebemti nikada nisam toliko njuskao oko tih hebenih kucista....prije me bilo bas briga, ali sada sam alergican na neuredna kucista pa trazim neko u kojemu cu najbolje posakrivat kablove i neko ok napajanje samo da ima 8pin za grafu i da ima dosta dugacke i lijepo presvucene sve kablove.... |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=158725 |
Citiraj:
Samo cekam od kolege forumasa malo detaljnije slike i opis......jer mi ovo malo cudno izgleda, a i volio bih vidjeti to kuciste prije kupovine jer ipak dajes 1000 kn za kuciste koje je malo osteceno, modano i neznam sta jos....zato cekam odgovor na moju poruku pa cemo vidjeti sta ce od toga biti. Cosmosis mi se cini ok i mislim da bi se u njemu sve lijepo dalo posloziti...... |
Kakva je općenita kvaliteta izrade,jer vidim ja kako tu ima kamara plastike.Jel škripi,uvija se,ostavlja dojam jeftinoće i slično?
Jel probavo tko sa 80-90 kila sjest na njega? :D |
Mislim staviti 200mm ventilator na bočnu stranicu mog haf 922 kućišta, da li predlažete da ventilator namjestim da ispuhuje zrak ili upuhuje zrak u kućište, na prednjoj strani kućišta ventilator upuhava zrak, na gornjoj ispuhuje, na stražnjoj isto ispuhuje zrak. Što vi predlažete? :D
|
Citiraj:
|
tako je ja imam haf x kuciste i ako ti je na bocnoj upuh grafa ti se smrzne preko zime u idle ode na nekih 26stupnjeva :) jednom mi je bila i na 20 :) load 60
|
Hvala ekipa, onda ću tako i ja. Kud svi, tud i mali mujo haha :D :chears:
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da imam dva ovakva(neda mi se otvarati kućište) :D koje bi zamjenio za ovaj. Nemam više ovih priključaka za napajanje pa mi jedan ventilator ne može raditi :/ :fala: |
Pa kupi spliter il spoji na molex.
Inače, ta slika je od sickleflowa, ne od tog 200mm venta. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:57. |