![]() |
Cestitke!
|
Đizis, nemogu vjerovat da nisam vidi ovaj thread prije. Istina je da jako rijetko zalazim u overclock thread:)
Svaka čast dečki i samo naprjed.:beer: ...evo sad na slikama vidim da neke znam iz viđenja, to se odnosi na maX-a –svako malo te vidim na faxu da nekaj prčkaš po kompima:D? |
haha :D
ma cak sam uspjel u citaoni celerona 2.66GHz overclockati na 3.2GHz :roller: |
Svaka čast dečki i čestitke na trudu i rezultataima. Legende ste.:care:
Samo tako nastavite. :respekt: |
Bravo, svaka čast, ovo se ne viđa svaki dan, počastite nas uskoro sa još kojim sessionom :chears:
Zašto Vaš rezultat nije na Top10 Super Pi 1M @ PCE, bez obzira što ste team svi ste PCE:) Pa zauzeli ste drugo mjesto FTW, PiFast prvo...:respekt: |
Hvala svima još jednom :)
Inače, reze se ne nalaze na listama jer je validacija frekvencije na kojoj se vrtio bench netragom nestala u bezdan, nažalost. Nadajmo se da se to ne bude ponovilo :D |
Cestitam momci, fini skorovi ;) Nadam se da ce uskoro biti jos ovakvih poduhvata sa jos boljim rezultatima ;) Pozz iz Srbije
|
Hvala Vuče,
Bit će, bit će, ne brini. Nigdje nisam spomenuo pa ću ti ovim putem zahvalit što si nam rekao za Tekastrip koji nam je postao primarna izolacija. Možda sljedeći put pokušam s brašnom :) |
Citiraj:
Citiraj:
Pohvale sam pisao preko MSN-a, evo sada i ovde. Ovim putem zelim da najavim i LN2 sesiju u Doboju u neko dogledno vrijeme. Sa veterinarskom stanicom sam dogovorio nesto, a moze se desiti i da LN2 dobijemo besplatno. :D POT bi trebao doći do mene u subotu 6.6.2009. U pregovorima sam sa bloodthornom koji prodaje pot za 600kn i proc (631 :D). Ako sve bude islo kako treba na testu bi se moglo naci vise procesora. E6750, E8400, E2200, E4300, Q6600, Pentium 631. Od ploca na raspolaganju mi je ova moja DFI, a ako se dogovorim sa Regom mozda u igri bude i njegova P5Q-Deluxe. RAM cemo vjerovatno koristiti ovaj moj. Najveci problem mi je trenutno kolega bloodthorn sa kojim nikako ne mogu da se uganjam preko PM-a da se dogovorimo oko primopredaje, pa ako ga neko licno zna, a cita ovaj post, molim ga da ga obavjesti da ima PM. (bloodthorn nije bio na forumu od subote, cini mi se). |
Za pravu riku mladih jelena vam treba nekakav Celeron D Cedar Mill-512/Prescott-256 sa multijem preko 20x :)
|
|
Not bad, ali Celeri imaju 533MHz FSB i vrlo su pogodni za stancanje :)
|
Citiraj:
Jedini proc koji bi se mozda mogao naci u ovoj semi, a da ima u imenu Celeron bi mogao biti 430... Od ove starije ergele tesko da cu ista uspjeti nabaviti. |
Eh, ja sam do negdje prije imao jedno rijetkog macka Celera 352...i sad mi zao ko' psu sto sam ga prodao za gajbu piva :(
http://www.cpu-world.com/CPUs/Celero...80552352).html Sad su mi preostali samo ovi 336 i 341... |
Zaludu ti Cedar Millovi ako nemaš P965 čipset. Kad se radi o ozbiljnijem poduhvatu na tim procevima najbolja ploča bi bila P5K Premium koliko se sjećam. Naravno, ako u cilju nije obaranje 7.5GHz+ barijere onda je svaki čipset više manje ok...
|
Sjajno, nema niti jedne jedine slike :smoke:
|
To ti je tako kad stavljas na supermegagiga pouzadni imagesforme . . . :puke::smoke:
PS kad ce apdjet one liste akvamark tri? |
Hmmm, ne...nisam neki ljubitelj Imagesformea. Stavljao sam na Hostili, kod Icytexxa...
A kako vidim od posljednjeg pada Imagesformea, ako ništa drugo barem niti jedna slika nije nestala, za razliku od Maxsavea i Hostilija kod kojih mi već po drugi put nestaju slike i sa sesija i recenzija...debilana...toliko o obećanjima da će držati slike (barem/čak) godinu i više dana... Pohrani ili Abload.de i ništ više odsad pa nadalje...nije bitno uglavnom, prebacit ću sve i uploadati ispočetka... @P.S. - bude uskoro svih listi... |
Svaka cast ;)
|
Eto ljudi, ja se izvinjavam zbog najave koju necemo biti u mogucnosti da realizujemo.
Ovo mi se desava vec po ko zna koji put i polako vec ludim zbog ovakvih stvari. RAZLOG |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:34. |