![]() |
Citiraj:
Mislim da je overkill staviti nešto tako veliko u kučište... po mom mišljenju sve preko 3-4 cm bilo bi preveliko i mislim da se nebi uklopilo u cijelu sliku... Eventualno neka izvedba/samogradnja sa le diodama bi dolazila u obzir ... pitanje je koliko bi to onda bilo efektno ? |
Ma bez veze, neke rotirke ili efekt poluispravne neonke, bljak. Eventualno stavit jednu lampu izad ovih prednjih ventova/turbina, mada, brijem kako bi i to bilo neukusno... Probaj pa vidi.:kafa:
Dobro si složio ventove, imam jednu ideju za turbinu, ali sad je prekasno kad si ih već složil - vrh od cjedila za limun!?:D Sve u svemu projekt za 5, samo manje pitanja, a više svoje kreativnosti, pa nek te pljuju il hvale - rad je tvoj! Prijedloge kao što je moj ili bilo čiji uzmi sa rezervom - iznenadi naas svekoliko pučanstvo sa svojim originalnim idejama! :) :chears: |
Citiraj:
da si bar prije spomenuo cijedilo :hitthewal:.... ispalo bi sigurno lijepo Pitanja su tu da cujem razna mišljenja o modanju i da mi neko otvori oči nekim detaljem kojeg nisam imao ni na kraj pameti (kao ti sa ovom idejom za cijedilo kao spinner ...:goood:) Što se orginalnosti tiče tu se nadam da sam dobro potkovan samo me dosta koče financije i mogučnosti nabave raznih sitnica..... što se pak iznenađenja tiče nadam se da imam još pokojeg asa u rukavu :D Hvala na podršci ... :chears: |
Zašto ne neonke?!? :goood:
Jednostavo ih spojis na potenciometar neka lagano svjetle :beer: ili kako vec ti zelis buduci da su na potenciometru, pa poslije potenciometra stavis nešto da izgleda kao da je potrgana tj da random blica :), ili tako da svjetli kako bass svira u glazbi ako ti se svida takav nacin rada.... |
Citiraj:
znaš ono mrkli mrak... kučište glumi stroboskop par sati .... a oči ko krafne :nono: sve mislim da ću puknuti unutra dvije crvene neonke iz linksa za 55kn pa cemo vidjeti kako će izgledati....:D |
Pa zato imas potenciometar, lijepo smanjis toliko da skoro da su ugasene ono...
|
kaj si ti to s temperama farbao?? :D
salim se, al dobro to izgleda zasad, pogotovo ove turbine naprijed i stavi to negdje di ima puno vjetra da odma imas i generatore :D :D |
Samo da ne mislite da sam zaboravio na mod....
Naručeni su sleeving kit iz italije i neonke iz linksa pa sam u iščekivanju da sve pospajam .... još kad bi se našla neka dobr duša iz zg da mi pokupi neon string crveni da nakitim jelku malo :D U međuvremenu sam se pozabavio modanjem dvd-a da mi se uklopi u okolinu :D... slike uskoro... Smišljam i definitivni raspored za ostala dva prednja slota ... imam jedno 5-6 analognih instrumenata pa cu valjda nešto iskombinirati... Razmišljam malo o napajanju ventova i neonki pa mi sve dolazi ideja da ga izvedem zasebno preko malog trafoa i ispravljača...tako da mi previše ne opterećuje ćufteka @kasko Valjda dolazi neki regulator sa njima ... vidjet ću kad stignu .... sutra nadam se Što se tiče blicanja za sada mislim da necu stavljati ništa.... vidjet ću kasnije kako me bude pucalo :) @kladivec Vodenim bojicama ne temperom ... a efekt hrđe napraviš pastelama .... kad se osuši prešpricaš lakom za kosu da se stvrdne :roller: Mislio sam kućište staviti pokraj prozora pa kad otvorim da par vjetrenjača mogu gonit :D Šalu nastranu .... ideja je bila sa više ventilatora na manjim okretajima stvoriti lagano strujanje i izmjenu zraka u unutrašnjosti.... vjerujem da će se svi ventovi (2 upuhavanje + 2 ispuh + 1 napajanje) vrtiti na nekih 5-6 V, a to je što se tiče buke povoljnije nego samo jedan ili dva na 12V. Što se tiče protoka također bi veći promjeri ventova i veći broj trebali nadoknađivati veći protok prilikom bržih okretaja.... |
Ovo je hebenica.
:respekt: Puno posla. Vrlo posebno. Svaka čast na ideji. |
di je zapelo? :)
|
Citiraj:
|
@Omega & @Vragoder
Nije toliko što se recesije tiče nego više vremena mi fali za zajebanciju....:D Imam investicije na drugim krajevima.... Morao sam restaurirat (žbukanje-farbanje) prostor di držim kompove/radionicu .... pa me usporilo malo Čekao sam i crveni sleeving kit da mi bratić donese iz italije... Neonke sam u linksa uzeo crvene isto.... Modao sam dvd da mi paše uz kučište.... Nadam se da ću uspijeti ovih dana postati update slikica da se vidi napredak.... malo sam zapostavio postanje ali cu se potruditi da budem bolji ubuduće |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:26. |