PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Koje cigarete PCEksperti puše? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=13316)

LordNitro 07.06.2005. 21:00

Citiraj:

Originally posted by Freek
Minimalno 2-3 kutije na dan.
Sad zavisi nekad Walter, nekad Marlboro,Lucky,DUnhill,Davidolf(crni).
;)

Ti nisi normalan...

Broken Arrow 07.06.2005. 21:11

Citiraj:

;)

Ajde da ništa drugo jel ti znaš koliko je u protuvrijednosti u kn :D

Freek 07.06.2005. 21:12

Citiraj:

Originally posted by LordNitro
Ti nisi normalan...
a računaj si ujutro kavica u bircu prije škole.Ode 90% kutije.
Tijekom nastave ode taj ostatak.
Kad krenem doma kupim još jednu kutiju, ode malo manje od pola dok dođem doma.
DOma ih strusim do kraja.
Odem navečer na lavu i ode još jedna kutija.
Dobro od te 3 kutije nisam ja popušio sve cigarete, al 85% je otišlo u moja pluća:D

Freek 07.06.2005. 21:14

Citiraj:

Originally posted by Arrow
Ajde da ništa drugo jel ti znaš koliko je u protuvrijednosti u kn :D
od 39 pa do 60kn za pljuge po danu.
Dobro nije uvijek tolko , al u zadnje vrijeme bome je:D

LordNitro 07.06.2005. 21:15

Pa smanji bar na kutiju, ovo će ti pluća skroz uništit...

Freek 07.06.2005. 21:21

Citiraj:

Originally posted by LordNitro
Pa smanji bar na kutiju, ovo će ti pluća skroz uništit...
a gle dvije su minimalno.
Jedna ujutro ode i jedna obavezno na večer.

LordNitro 07.06.2005. 21:26

Ja si rasporedim fino kutiju za cijeli dan..Ujutro zapalim uz kavicu, onda poslje toga nemam bas neku zelju za cigaretom, ali poslje rucka opet zapalim i navecer dovrsim kutiju :D

Fleks 07.06.2005. 21:35

ja oko kutije i pol na dan. Bijeli Marlboro. Previše sam živac da bi presto. :smoke:

Freek 07.06.2005. 21:37

Citiraj:

Originally posted by Fleks
ja oko kutije i pol na dan. Bijeli Marlboro. Previše sam živac da bi presto. :smoke:
to je jedina cigara koju nevolim.
Taj bijeli marlboro dođe 19.50 ko i crveni a slabiji je od waltera!!:smoke:

kamikaza 07.06.2005. 21:40

ja sam znao derat i do 5 kutija na dan inace pusim kent blue!!! onda je dosla susa s parama i sad jedva jedvice skupim za kutiju na dan! ljudi slusajte okanite se toga!!! ja sam dva put bio na operaciji grla jel sam imao neku bakteriju koja se "hrani" dimom cigareta!

Fleks 07.06.2005. 22:18

Citiraj:

Originally posted by kamikaza
ja sam znao derat i do 5 kutija na dan inace pusim kent blue!!! onda je dosla susa s parama i sad jedva jedvice skupim za kutiju na dan! ljudi slusajte okanite se toga!!! ja sam dva put bio na operaciji grla jel sam imao neku bakteriju koja se "hrani" dimom cigareta!
Da... SF teški :clap:

@Freek: meni paše :)

s.u.l.e.l.u.s 07.06.2005. 22:39

Uglavnom ono sta nazicam,a kad ja kupim crveni silver:cool:

Gemmy 08.06.2005. 09:38

Ronhil light
Danas je pokušaj prestanka pušenja,vidit ću dal mogu izdržat
Već sam živćan a tek ...

fairy 08.06.2005. 09:42

pušači.. :rambo: : bonker2 : giljotin : sniper : : DualWiel : Machineg
:D
ja btw nisam nikad nijednu cigaretu zapalila ;)

Srky 08.06.2005. 10:41

Citiraj:

Originally posted by fairy

Blago tebi :(

google 08.06.2005. 11:09

Freek, kamikaza... -> baš ste kamikaze! :D

Inače, uz sebe uvijek imam crveni Marlboro - i nikad ga nepušim zato što mi se puši - već ga pušim čisto da se malo napravim "uzorom mladih"...:p

Dakle nisam ovisan o nikotinu, ali u situaciji kad ona to zahtjeva - samo vađenje cigarete, paljenje i "filmsko" pušenje daju jak dojam o tebi...:smoke:

;)

Black Dragon 08.06.2005. 11:12

NAJVEĆA !!! pušaćka zabluda je:"... moram zapaliti da se smirim jer su me svi iznervirali ..." Istina je da morate zapaliti jer ste nervozni i živčani radi POMANKANJA NIKOTINA !!! Svi vi ste FIZIČKI ovisni o nikotinu. Nikotinska ovisnost je gora i od heroinske ovisnosti. Nije zezancija.

Kažem ponovo, dimio sam 13 godina, i JEDINI način prestanka je da se digneš ujutro i ugasiš i kažeš DOSTA ! ne budem malo po malo smanjivao, žvake, flasteri, ... sve su to sranja ...
Nakon što sam ugasio zadnju bio sam LUUUD 100 na sat 6 mjeseci (nisam vjerovao da moguće biti još luđi :D ) onda su se stvari smirile (našao sam zamjenu u Chio chipsu od paprike i Coca-Colama od pola litre) i nakon 6 mjeseci su se stvari smirile. Najteže mi je bilo poslije ručka n zapaliti i kavu bez cigare (tako da nisam pio kavu dvije godine zato sada pijem 0,5 litre dnevno pa se toga treba odučit :D) i otići i piti bez cigare, zato sada zatamanim bocu Balića sa ledom bez da pomislim na cigaru/etu. Uglavnom nakon što zadnju ugasite čeka vas pakao od 6 mjeseci i tek nakon 3 godine nepušenja možete reći sada sam nepušać, meni eto nakon 13 godina laganja samog sebe da me cigarete "smiruju" curi 6 godina da ne pušim ... dakle sada sam NEPUŠAČ !!!

syss 08.06.2005. 11:42

sam da kažem...

1. kenja i pljuga... raj
2. nakon jela (cigareta cijela)
3. nakon intimnih druženja
4. uz pivu u parkiću

inače kutija mi se rastegne i na 2-3 dana, tako da nisam baš neki ovisnik, više ove gore navedene situacije koristim za posezanjem u kutiju.

Gemmy 08.06.2005. 12:14

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
NAJVEĆA !!! pušaćka zabluda je:"... moram zapaliti da se smirim jer su me svi iznervirali ..." Istina je da morate zapaliti jer ste nervozni i živčani radi POMANKANJA NIKOTINA !!! Svi vi ste FIZIČKI ovisni o nikotinu. Nikotinska ovisnost je gora i od heroinske ovisnosti. Nije zezancija.

Kažem ponovo, dimio sam 13 godina, i JEDINI način prestanka je da se digneš ujutro i ugasiš i kažeš DOSTA ! ne budem malo po malo smanjivao, žvake, flasteri, ... sve su to sranja ...
Nakon što sam ugasio zadnju bio sam LUUUD 100 na sat 6 mjeseci (nisam vjerovao da moguće biti još luđi :D ) onda su se stvari smirile (našao sam zamjenu u Chio chipsu od paprike i Coca-Colama od pola litre) i nakon 6 mjeseci su se stvari smirile. Najteže mi je bilo poslije ručka n zapaliti i kavu bez cigare (tako da nisam pio kavu dvije godine zato sada pijem 0,5 litre dnevno pa se toga treba odučit :D) i otići i piti bez cigare, zato sada zatamanim bocu Balića sa ledom bez da pomislim na cigaru/etu. Uglavnom nakon što zadnju ugasite čeka vas pakao od 6 mjeseci i tek nakon 3 godine nepušenja možete reći sada sam nepušać, meni eto nakon 13 godina laganja samog sebe da me cigarete "smiruju" curi 6 godina da ne pušim ... dakle sada sam NEPUŠAČ !!!

Šest mjeseci te prašila nervoza
Bedara teška
Ja danas odlućio prestat,za ozbiljno
Bit ću lud neko vrijeme al će valjda uspit to neutralizirat cips,bomboni i takve gluposti
Inaće pušim već 6 g od 3 razreda srednje pa je vrijeme da se prestane

junkieee 08.06.2005. 13:47

Citiraj:

;)

E freek jel se ti mozd prezivas todoric ili ti je tata vlasnik tdr-aVidim da se pusi na veliko:D :D . Treba strpat tri kutije negdje, a jel si razmisljo koliko love potrosis na to sve. Jos uvijek ides u skolu i vec si kroner.:beer:

LordNitro 08.06.2005. 13:55

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon

Jebiga, valjda ću se i ja jedno jutro probudit i reći "Dosta je!!!"...

Broken Arrow 08.06.2005. 14:59

Al ne kužim kako netko može biti ovisan o cigareti :confused:
ja sam znao pušiti kutiju dnevno par mjeseci pa opet par mjeseci ne ni jednu pa opet zapaliti i ništa :D
a sad zapalim jednu na dan ,i to ne svaki dan :)

s.u.l.e.l.u.s 08.06.2005. 15:36

Pa ja popusim uglavnom preko tjedna 3 cigare na dan,a vikendom kad popijem i po kutiju

Stipe 08.06.2005. 21:42

Ja neznam ja sebe ne mogu zamislit na Cugi u gradu bez pljuge
Hint:Miato(:p ) jednostavno bojim se otić na cugu ak u džepu nemam pljugu:D

Pa kaj tu i tamo zapalit niš ne smeta (narafno ak se ima love)ja onak svakodnevno se trudim ne ići iznad kutije a nekad odem debelo preko(vikend 2-3 kutije minimalno:fuming: ) a kaj sad sada nemam volju za prestati ali ću jednog dana prestat ziher:D (pušim od 7 razreda osnovne:D (nekih 5 godina:D ) znači 5x365x17kn(prosjek u osnovnoj se pušio bijeli walter:rolleyes: ) = 31025kn:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ne mogu vjerovat fakat:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

fairy 08.06.2005. 22:23

ja bi zabranila pušenej na javnim mjestima.. :p uz masne kazne.. :rambo:

Emissary 08.06.2005. 23:47

Citiraj:

Nisam ni ja :) :eek: :eek: :) :)

Brain32 09.06.2005. 11:46

Citiraj:

ja bi zabranila pušenej na javnim mjestima.. uz masne kazne..
I J.F.K. je imal "dobre" ideje : sniper : : sniper : : sniper :

Inace kad sam vec tu 1.5K ronhill light dnevno vikendom 2-2.5, a nekad sam bil sportas...

Dragon Killer 09.06.2005. 11:55

Citiraj:

Ja isto nikada nisam zapalio

s.u.l.e.l.u.s 09.06.2005. 12:00

Kažite sta oćete,ali trava je zakon

Fleks 09.06.2005. 12:21

@Dragon killer: Nisam ni ja u tvojim godinama baš puno

@ s.u.l.e.l.u.s: Znaš to ti baš nije preveč zdravo...

Zond 09.06.2005. 12:27

Nema boljeg kad 18to godisnjak kaze 16to godisnjaku: "Nisam ni ja u tvojim godinama" :clap:

Fleks 09.06.2005. 12:49

Citiraj:

Originally posted by Zond
Nema boljeg kad 18to godisnjak kaze 16to godisnjaku: "Nisam ni ja u tvojim godinama" :clap:
Nisam ni ja u tvojim godinama puno sam reko. Ajde prestani iskrivljavat moje riječi... :rambo:

a i velka je to razlika znaš.... ;)

Zond 09.06.2005. 12:52

Ajd kaj se ljutis :)

:rolleyes: :beer:

kamikaza 09.06.2005. 13:58

Citiraj:

Originally posted by Fleks
@Dragon killer: Nisam ni ja u tvojim godinama baš puno

@ s.u.l.e.l.u.s: Znaš to ti baš nije preveč zdravo...

gledaj malo istrazivanja i usporedi koje djelove tjela unistava trava a koje djelove tijela unistava duhan!

Duhan: mozak, pluca, unistava krvne stanice, smanjuje krvotok, smnjuje promjer zila u krvotoku!

Trava: mozak

inace se trava koristila u davnim vremenima kao ljekovito bilje, to kaj velis da trava nije zdrava, nije zdrava al je sigurno ZDRAVIJA od cigareta, al svi misle da je trava nezdrava, da se to nesmije nikako... samo zato sto je ilegalna! :)

Stipe 09.06.2005. 14:33

Problem je u tome kad se khm,khm zapali boli te kura. što to kakti uništava mozak u tom trenutku i da uništava testise meni bi bilo svejedno:D dobro nije da se često puši khm,khm ali ono jednom mjesečno pa za neke proslave i tak to:p (čisto rekreativno:o )

P.S Najbolja stvar je što moj mlađi brat je s 14 rekao da nikad u životu neće cigaretu zapalit:rolleyes: a sada frajer(16.7 god :D ) puši ko turčin i rola khm kao zvjer(u jednoj ruci:D :D ) neznam frajer se totalno prokurčio :gringo: ak se ne sredi ovo ljeto moram poduzet neke ozbiljnije mjere:smoke:

LordNitro 09.06.2005. 14:57

Ja prestajem.. :D

s.u.l.e.l.u.s 10.06.2005. 09:51

Citiraj:

Originally posted by kamikaza
gledaj malo istrazivanja i usporedi koje djelove tjela unistava trava a koje djelove tijela unistava duhan!

Duhan: mozak, pluca, unistava krvne stanice, smanjuje krvotok, smnjuje promjer zila u krvotoku!

Trava: mozak

inace se trava koristila u davnim vremenima kao ljekovito bilje, to kaj velis da trava nije zdrava, nije zdrava al je sigurno ZDRAVIJA od cigareta, al svi misle da je trava nezdrava, da se to nesmije nikako... samo zato sto je ilegalna! :)

Pa to je opce poznato.Uostalom kome uopće treba mozak,zar ne:smoke: :gringo:

Stipe 10.06.2005. 15:49

American blend
Continental blend(na plavom ronhillu)

Kaj znači ovo dvoje:confused:

Emissary 10.06.2005. 16:03

Jel valja šta Winston?

Stipe 10.06.2005. 17:01

Citiraj:

Originally posted by Emissary
Jel valja šta Winston?
Winston rula to je moj stari pušio prije ujedno i prva cigareta koju sam ja zapalio sam neznam jel ima to gdje za nabavit kod nas ja ih dugo nisam vidio...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:20.