![]() |
Citiraj:
Kao prvo, imam samo jednu grafu i ta je selektirana u atitool, a drugo u display properties settings nigdje nema nista poput ovog sto gore pise. imam vistu ultimate i atitool verziju 0,26 help pliz, kako dalje? koristio sam prije par godina taj atitool, sad se sjecam i fakat je bio dobar za nalazenje artefakta i klokanja, volio bih osposobit to nekako... |
Obavezno novija verzija ATIToola (0.27 koja već je zadnja), ali kažem bezveze je preko programa tražiti max frekvencije, ručno ih podigni pa testiraj, ako je sve u redu polako diži dok ne dođeš do zida, jbga traje malo duže ali...
|
Gainwardica gtx275 neće da clocka!!!
Prije par dana kupio novu Gainwardicu gtx275 (ona sa dva venta=...Mala neće završit niti jedan test čim se kloka 5-10MHza a iznad da ne pričam!
Na stocku sve odigra normalno ali ništa iznad neide. Ako kojim slučajem i prođe bencheve reze su slabije nego na stocku...Probano je mali milijon drivera, novi winsi, od xp do sedmice ali štanga....Nemogu ju reklamirat i reč da se slabo kloka pa bi mi dobro došao koji savijet....Očiti je neki loš primjerak ili ja fakat ne kužim... Help.... THX |
A s kojim toolom clockaš? Probaj s EVGA Precisionom 1.8.0 :kafa:
|
Dobio si karticu koja radi bez problema na taktovima koji pisu u specifikacijama... Neznam u cemu je problem... Ako se ne clocka, ne clocka se... Ako si htio nesto jace mogao si uzeti GTX285 i eto...
|
probao s evginim toolom, rivom, gainward expertom ništa...ostatak konfe je pod moj komp jedino je promjenjen proc-- stavljen e8200, i mema je kingston 2x2gb ddr3 1333... Proc je ocan na 3600mhz rock stable...
|
E onda imaš peh i dopala te kartica sa jako malim ili nikakvim OC potencijalom, šmrc :(
|
Napajanje?
|
corsair 650w
|
Napajanje je ok. :D Probaj u nekom drugom kompu.
|
Dragi Bože na šta se svodi forum..
|
Bitna je jedna stvar, da garantirano radi na defoltnim klokovima, i kraj priče. Neće se klokat i neće, štaš :)
Evo ja ti nudim 1000 kn zbog lošeg oc potencijala ;) (pf...) |
Citiraj:
Nisi imao sreće kod kupnje i eto neće, događa se, iako nisam nikad vidio da puca več na 5 mhz više :stoopid: |
nebi prodao, ali hvala na ponudama.
|
A gdje to imaš loše performanse da ti GTX275 nije dosta?
|
malo ju siluj da ode memorija pa ju idi reklamirat i uzmi drugu, mozda ces imat vise srece :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Baš ne vjerujem da je "problem" u kartici, probaj sa GPUTool.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:09. |