![]() |
Citiraj:
|
BFG GF8800GT OC 512MB+AMD5200+
što mislite jer će ovaj procesor dobro "upogonit" ovu grafu
|
Kao 1. - dobiti ćeš bananu ako ovako nastaviš spamat.
2. Dobar proc...iako neisplativ pored 5000+ blek edišn ili nekog clockanog C2D (E2180 ili E4400). |
ma niste normalni...
ja skurio 2 grafe na tu foru..."hladi samo GPU" blok za vodeno i zalmani i 6 ventova u kucistu na zadnjoj 6800GT... i svejedno nakon par mjeseci banana... Jos uvijek sam uvjeren da ti mali heatsinkovi nemogu ohladit mem na kartici... ma sto puhalo po njima. ili neko cjelokupno rjesenje (cooler koji ce pokrit cijelu karticu sa double slotom) ili blok za istu. Ali full blok. Do onda su mi i ove zvake na stock-u bolje :fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
Stock cooler se ugrija jako od samog GPU-a. Zatim, tu je cca 1mm debljine one bijele termo 'zvake' (ili kak se vec zove). 1mm !!!! To je *jako* debelo, i da ga j**** to nemre bogznakak provoditi toplinu - tolinu na nesto sto je opet vec vruce od GPU-a. Ako imas memory heatsinkove, opipaj ih da vidis koliko su 'vruci'. E vidis - nisu, nego su mlaki, dakle memorije same se ne griju tako puno. Osim toga, u slucaju VF700, on raspuhuje zrak i preko njih, tako da puno bolje hlade. Na kraju krajeva, memorije ne disipiraju bas nesto puno topline... |
Citiraj:
Samo sam podjelio iskustvo. Autor nije odgovoran za nastalu stetu opisanu gornjim primjerom. |
Thermaltake CL-W0088 univerzalni (nVidia i ATI) VGA bakreni water block
kak bi ovo čudo hladilo 8800gt?????? |
Nikak! To ne valja zbog cijene / promjera cijevi i montaže istog.
ako već želiš hladit karticu odi na full cover blok, il kupi pošten zračni hladnjak. |
nvidia 8800 gt u hrvatskoj
što mislite koja je najbolja 8800 gt koja je već stigla u hrvatsku
|
|
Niti jedna. Sve su iste, napravljene od strane istih proizvođača. One koje i jesu drukčije, tj. bolje i imaju custom PCB, regulaciju napona, itd., tak i tak nemreš kupiti u Lijepoj Našoj. Nego, kolko već tema o G92 karticama postoji?
|
I di su sad slike?
|
8800 gt 256MB
|
Kolko znam 256 MB verzije nisu došle kod nas.
|
8800gt stigle-prepuštam rezervaciju
Evo prepuštam svoju rezervaciju jedne 8800gt u formelu u osijeku.Ja sam otkazao jer mi je
grafa stigla iz linksa (asus extreme 8800gt).Sutra im stižu grafe pa navalite.Mislim da će u ponudi biti xfx modeli a cijena između 1900 i 2000 kuna (neslužbeno).Tak da znate gdje ima.Sad mi recite hvala na informaciji i divite mi se što sam se dokopo tako rijetke stvari |
ma super si e. da tebe nema mi nebi znali to. jako rijetka informacija:care:
|
eto za sve koji u Zg zele nabaviti 8800GT, ima Asusovih u Feniksu
http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...rnije&id=17184 Lijep pozdrav! |
Citiraj:
|
Citiraj:
polako mi se pocela gadit 8800gt...kolka je frka nastala oko nje...:hitthewal: |
a kaj je ima u vemilu,hg spotu ili autronic computers?i kolka je približna cijena,vidim da neki kaže jedno a drugi drugo,pa šta mislite,2000kn ili 2400kn?
|
nema je trenutno nigdje gdje je cjena kolko tolko normalna, odnosno oko 2000kn, cim dodu se rasprodaju.
|
imaš u admu gainward 8800gt za 2000kn
|
8800GT iz Slovenije
Jel zna neko trgovinu mozda u sloveniji u podrucju Brezica ili Novog Mesta da ima ta kupit 8800GT?
|
i ljubljana ti je blizu
|
Ma i nije tak (samo mi nemoj pocet sad one Pervanove o Slo). Imam neku rodbinu u Novom Mestu pa sam mislil da mi oni to kupe a ne zelim ih tjerat u Ljubljanu po to. A i vidim da cijene i nisu tolko nize samo kaj bi se dalo nekek izvuc PDV pa sam mislil mslo svercunga bacit.
|
Kod nas je isto jako malo ovih grafičkih. Svi kažu da dolaze uskoro, a nema ih. U brežicama(i am from brežice), nema nikakvih dobri dučana sa kompjuterima. A u novom mjestu mislim da su isto jako slabi. Sve se dobi u LJ ili preko web naručbe.
|
Hvala JIM. Jel mi mozes preporucit koji jeftini ducan u LJ da si pogledam (njihovo spletno stran :-))
|
|
evo ima ih sad i u ADM-u od Inno3D-a i EVGA pa mozda nemoras do slovenije ak stignes ovdje koju ugrabiti
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=4958 http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=4956 |
hmm...razlika u cijeni izmedju ove dvije je cca 300kn?? ima li koja razlika u performansama osim u cijeni i proizvodjacu?
|
Ja mislim da vidis da je ova druga EVGA vec tvornicki oc-ana kartica. Inace mislim da i ova druga moze potegnut do tih vrijednosti tak da bi definitivno isel na jeftiniju verziju.
Edit: Evo vec nestale obje grafe iz adm-a OT: isto tako nema ni 3850/3870 u vemila :fiju: |
eh ...posto mi sljedeci tjedan dolazi 8800gt... mislio sam odmah uzeti Accelero S1 posto bezbrige ide na tu karticu http://www.overclock.net/nvidia-cool...1-fanless.html i daje jako dobre rezultate .... pa me zanima jeli bolje uzeti za taj hladnjak Turbo modul ARCTIC-COOLING za VGA Accelero S1, S2 ili samo neki 120 vent npr ZALMAN ZM-F3 120mm
|
Citiraj:
Sad napokon imam hladnu 8800GT. Evo mi tempova.. Soba 22c Zatvoreno Chieftec BH-02-B kuciste samo jedan 120mm ispuhuje nazad.. 10min ati tool load= Jezgra 43C, Ambient 36C, Ram 34C Idle = Jezgra 37C, Ambient 32C, Ram 29C Pretty good... |
Nvidia GeForce 8800GT 256/512MB
čime adekvatno ohladiti 8800gt.u obzir dolaze i zračne i vodene opcije.ajmo ljudi uživite se.primjerak je asusova extreme
|
Nvidia GeForce 8800GT 256/512MB
1. Ne radi mi dobro TV-out. Naime ne spajam nikakvo cudo od LCD/PLAZME telke vec sony star par godina. Sve je radilo godinama... onaj mali qurcic u karticu, cinc u njega, cinc u telku, dela. Sad vise. Opce mi ne baca sliku. Probao sve u drajverima namjestit. (clone mode)
2. Povezano sa time. ZELIM nazad stari panel od nvidie. Kako ? Trazim po forumima, vec sam pol cuke u regeditu ali nista.. jel uopce moguce sa ovim novijim drajverima ? 10x EDIT: nasao djelomicno rjesenje. "Full-screen video mirroring is not available for GeForce 8 series and later GPUs. However, this function may be added with the future driver updates." :fuming: |
Accelero S1 + 120mm vent.
|
ThermalTake DuOrb je odlican zracni cooler, kazu da dobro hladi.. Nisam isprobao tak da ne mogu potvrdit kako hladi :)
|
Još da ga ima negdje za nabaviti bilo bi super ;)
|
Moguce je sa NV Tray-em ukljuciti classic control panel ali ne radi bas sve kako treba.
|
za stari panel odi u registry
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies i tamo na ona tri REG_DWORD promjeni iz 2 u 1 (moras na sva tri promjeniti) i to bi trebalo raditi ....barem meni radi :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:06. |