Citiraj:
Autor Gradjanin
(Post 1163510)
koliko njubeka jos i k tome neiskusnih. potpuno ista rasprava kakva se vodila izmedu memorija ili grafickih.:zdero2:
likovi se igraju na 800x600 i ubijaju ko ludi. i ne zanima ih ni lisce, ni voda, ni slapovi ni bilo koji qrac u igri osim glatkog pomicanja i pixela ljudske glave iza sanduka. i to je to.
drugi pak sve to isto rade u 1920x1200 recimo no imaju i lisce i slapove i sve qrce koje moderna grafika pruza.
tko je bolji?
pa onaj tko bolje igra, naravno. grafa tu ne odnosi prednost jer i jedan i drugi imaju over 50 fpsa u svojim rezama, skroz dost da budes over1 K/D.
ali, kome je ugodnije i ljepse? sami si odgovorite...da ne spomenem prednosti bolje grafike naspram low detalja...no kako rekoh, nek si svatko sam prizna kaj bi radije..:fiju:
|
Samo bi se nadovezao da je za online igranje puno bolje smanjiti detalje, tako da ti ovo bas ne drzi vodu... ja tu i tamo bacim UT3 ali sve detalje stavim na low, upravo ti slapici, sarene teksture i qrci palci smetaju, i dok ih pogasim puno je lakse igrat, i raspoznavat protivnike.... barem je u novom UTu to jako izrazeno
Sto se tice misa, bitno je samo da za igranje nije bezicni jer to je katastrofa, neprecizan, laga itd.
Meni je recimo iako igram, jako bitno i kakav je on u normalnom radu, tj kolko tipki ima, kakav im je raspored..... ovog g9 nebi mjenjao za nista.... Mogucnost "glatkog skrolanja" je stvarno predobra, te vise tipki, recimo left tilt wheel mi je close, jedna od onih "bonus" tipki je minimize (back/forward je klasika) i bez tih tipki bi rad u windowsima bio odvratan i spor..... mx518 sam prethodno imao, ali sam ih u cca pola godine 3sjebo, pa sam mu rekao zbogom, inace jako dobar misonja, odmah poslje g9 (po meni)..... Uglavnom, na misu se ne isplati stedit jer ga ipak dok si na kompu cijelo vrijeme drzis u ruci, kako za igre, a POGOTOVO pri radu u windowsima (surfanju itd)
|