![]() |
Da se vratimo na temu :)
meni jucer stigo moj KONE i za sad moji dojmovi: - Ergonomija / polozaj ruke su mi odlicni (inace imam 1kom MX500, 2 kom MX510 i 1 kom MX518 na poslu i to mi je jedini mish koji mi ima dovoljno programibilnih tipki (a da lici na nesto) pa sam trazio slicni layout a G5 ima recimo jednu manje pa je ispaa iz konkurencije :( ). - Tipke na palcu - bolje i vece nego na MX seriji - Scroller gladji i laksi nego na MX seriji (bolje klizi ;)) - MMB tipka (stiskanje scrolera) pre tvrdo - nadam se da ce malo popustit s vremenom jer i na MXu je bilo tvrdje u pocetku dok je danas nakon 2+ godine rada dosta lagano. - ove male tipkice okolo scrollera (meni bitne za 3D modeliranje jer su isprograne neke funkcije) isto pre tvrde za sad. Ustvari jedna je meksa ("-") od druge dvije pa se nadam da ce i ove malo "popustiti" s vremeno posto cu ih intenzivno koristit svakodnevno. Jedino sto je malo bolje jest to sto su malo vise izbocene van u odnosu na MX510 pa ih je lakse "pronaci" :) - driveri / cutomizacija - vrhunski. Obilje opcija naspram Logitecha :). - osjetljvost misha i kalibracija radi svrseno na mojo Razer eXactMat podlozi (speed strana) Za sad ja zadovoljan P.S. jos da skuzim kako da ugasim LEDice dok je komp ugasen i ustedit cu na racunu za struju ;) ;). Driveri verzija v1.29 a FirmWare misha v1.32 |
U Vemilu ima odlična akcija Logitech G11 + Logitech G9 paket za 840 kn
Mislim da ću uzeti to, iako mi G11 nije baš nešto zbog onih tipki lijevo, ovakva prilika se ne nalazi često da proizvode u vrijednosti 1300+ kn kupiš za 840 kn Jučer sam se razmišljao pa nisam kupio na kraju, sad ću vidjeti za koji dan. |
Nije baš tako,G9 kod njih košta bezobrazno puno,skoro 700kn.
Uštediš možda 150kn kada ideš kupovat na toj akciji u odnosu na druge trgovine. |
Da.
A uštedi se kojih 200 kn Najjeftiniji na nabavi G9-580 kn, i G11-450 kn, dakle nekih 1050 kn Taman 200 kn... Ma dobra je akcija, robu u vrijednosti 1050 kn (okolo u HR, Protis i još neka trgovina) dobiješ u jednoj trgovini za nešto preko 800 kn. A neznam vise... |
fps 4 me Roccat Kone review/recenzija
Evo nakon jako dugo kašnjena, roccat kone recenzija: http://fps4.me/featured/roccat-kone/
Rewiew je zapravo napisan u 4tom mjesecu, ali nikak da se udostojimo stranicu izbacit van:) |
ne zelim spamat, ali sam samo htio napomenut da bi vrlo rado cuo komentare, kritike prijedloge. Tako da eventualno slijedeca recenzija bude kvalitetnija. unaprijed hvala.
|
Jedina kritika (moja) je da si pre spor sa recenzijom :) :D. Ja ga koristim 2,5 mjeseca ali slazem se sa vecinom sto si rekao tj. narocito o tome da je MMB pre tvrd i malo pre visok. Kad je novi onda je uzasno tezak click ali s vremenom je malo lakse BUT jos uvijek loshije od recimo Logitecha MX5xx serije. Sve ostalo je bolje i svidja mi se pa eto "zivim" s tom "manom" :).
|
Recenzija prilično kvalitetno napravljena, gotovo isti dojam sam dobio dok sam ga na kratko isprobavao kod prijatelja.
|
Jep, priznajem da sam spor bio. Kad je svaki tjedan bilo stranicu cemo za tjedan dana, pa onda kompletno novu radimo jer smo bili nezadovoljnni i tak, pre pre dugo je trajalo:)
i ovim cu mozda nekom izmamiti smješak, ali spomenuti miš ide na prodaju: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=151906 |
Meni je 295 kuna izmamilo smješak, bar da si 300 stavio :D
|
pa slobodno kupac moze zaokruzit :D
a to je drito 50% najnize i efekt "99.99kn" ^^ |
samo da se javim i kazem da nakon godine dana na Koneu nijedan problem :D
|
Jedno pitanje - koji je zadnji Roccat Kone? v2 ili v3? Jer vidim po googleu da postoje i jedan i drugi, ali na nabavi.net samo v2, ili je v3 neki fake ?
|
V2 je navodno OK, moj V1 je krepao nakon 5 mjeseci (otkazao/propao scroll wheel). Dobio sam dvojku (uz malu nadoplatu) i taj za sad radi dobro nekih 8 mjeseci :)
|
|
Citiraj:
|
Nebi znao, nisam pratio od kad sam zamijenio za V2 :). Navodno je na V1 poznati problem to sa prekidacima koji lako otkazuju pa su zato radili V2 koji ima bolje/kvalitetnije mikroprekidace i drugacije je pakiranje da se lako razlikuje od v1.
|
v1 se doslovno raspadao,užas....Riješili su problem i v2 je odličan, ali i prilično skup miš...
|
Da, nazalost V2 je jos i skuplji 30-40 kn od V1 koji je vec bio preskup :(.
|
|
za podlogu roccat sota svaka preporuka imate osjećaj kao da miš nije na podlozi.
uz coolermaster storm podlogu najbolja koju sam probao. razer se može sakriti naspram ovih podloga. |
ponosni vlasnik Valo tipkovnice i imam same rijeci hvale za nju, a ne ko ono smece od lycose koja je otisla nakon pol godine.
|
daj mi reci koju verziju imaš...navodno prva verzija zuji kada se upali pozadinsko osvjetljenje. Kao i problemi sa pisanjem. kada se piše brzo ne prihvača sva slova. Tako sam barem citao u reviewima.
|
Citiraj:
|
Mogao bih i ja reći sa su Roccat i Logitech smeće,ali svako ima svoja iskustva,dobra ili loša...
Kone v1 se doslovno raspadao,a sa Logitech tipkovnice su mi ispadale tipke pa ipak neću reći da su smeće... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:16. |