![]() |
Citiraj:
|
ovaj mjesec oko 500kn, al 230 od tog ce mi se vratit jer cu prodat komp. koje mi stoje.... jos ovaj mjesec vga , to je jos nekih 500kn i to je to...
jos je bilo sitnjih nadogradnji kaj se tice rama i hdda, no to je bilo sredinom 7. ... vecu nadogradnju sam imao u 4om, palo je oko tisucu kuna.... i to je sve....vise nista nisam trosio... nit placam internet nit dvde i tak...:D:D da imam vise , vjerojatno bih vise trosio, al to ce bit uskoro nadam se... |
cca 50-100kn ak uključimo i potrošni materijal tipa cd/dvd mediji i tinte :lol2:
|
zavisi...prije par mjeseci sam kupio novi komp, a nedavno novi lap , eksterni hard, eksternu optiku...tako da bi prosjek ove godine bio visok, dok sam recimo prosle godine sve ukupno potrosio 200 kn na komp...
|
hmm nitko ne spominje da je kupio Win ili PS ...ili tako nest ... :)
mah ja u zadnjih 5 godina samo kupujem ponekad prazne DVD-ove i znaci oko 20-tak kuna mjesecno (neračunajuči internet .. ma da je i to trošenje na PC) |
Internet 220kn, koliko mi se cini (8mbit flat) i ono, ovisno kaj kupim sa strane. Npr. prosli mjesec sam kupio 2x250GB Seagate diskove za RAID 0 i Radeon HD4870. Pretprosli mjesec kupio kuciste i napajanje, preko soma kuna. Tako da, ako je mjesecno manje od 500kn, ja sam sretan.
|
od 800 kn do 1300 kn....al sad ce to past na 0 sljedeca 1-2mj netreba mi vise nista pa cu bit miran
|
A slabo,nema tu mjesečno,ne-mjesečno..zna se kad se troši,kad je nadogradnja il kad nešto rikne..
Ovako inače iz hira stvarno slabo,eventualno sredstvo za čišćenje,promijenim pastu svakih pola godine,8 mjeseci..i to je to.. 100kn max max mjesečno. Eventualno ako ubodem kakav dobar original od igre kao sad novi Alone in the dark za đabalesku iznos,to uzmem.:chears: |
Majku mu, uvijek mi nešto... Kupim komp od 5.5K kuna i onda moram dat 600Kn za napajanje, pa mi ode RAM pa kupuj RAM, Pa mi grom sprži matičnu od 1400Kn, pa onda daj za prenaponsku zaštitu... Sad bi još bilo bolje da skužim da mi grom spržio i proc od 1300Kn. Ne znam još, nije mi došla matična al molim Boga da je proc čitav.:fuming:
|
nije procu nista....
a neznam zasto je ljudima problem iskopcat komp iz uticnice kad grmi ? |
Ja sam sad svoj komplet HDD sustav apgrejdao i trenutno vise nista ne trebam. Osim eventualno 22" LCD-a, ali samo 226BW dolazi u obzir jer su mi ostali gabori :D
Ako tko nudi nek mi se javi na PM. |
Možda zato jer neki od nas za razliku od prosječnog usera imaju komp upaljen 24/7 i nisu doma uvjek kad grmi... :fiju: :D
|
Pa uglavnom se cuda desavaju preko tel. kabla ako kuca ima nadzemni vod. Cim malo sijevne rikavaju modemi i losije maticne, to je tako normalno.
|
ja zadnje upgradeao s 19" CRT-a na 22" lcd i sada sam miran neko vrijeme, osim ako ne ubodem neko modularno napajanje da sredim kablovinje u kucistu, ali to nije bitno i moze pocekat, a s939 konfica ce me morat sluzit jos neko vrijeme ..
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni je grom ubio 3 analogna modema (dva interna i eksterni) i jedan ADSL spliter (sva 3 puta je komp bio upaljen i radio je lagano svoje) ništa drugo nije otišlo... :)
Tel linija mi je nadzemna kao i dio struje ali preko struje nikad problema, znalo mi je zveknut u dalekovod blizu kuće tako da mi je FIDovka izbacila ali nikad ništa nije crklo... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:20. |