![]() |
Pa i od mene jos uvijek imaju priliku dobiti pozitivan feedback, ako ispostuju sto bi trebali...
|
Narucih kuciste u cetvrtak doslo u pon. racun garancija sve na mjestu.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
reklamacija 2xF310
....2x F310 odnio na reklamaciju (kupljeni 4/21, nisu se mogli kalibrirati) ,za 6 dana reklamacija riješena i dobio dva nova F310....
:respekt: |
Nije Mikronis izravno nego njihov servis Zel-Cos...
Odnio dva ThinkVision monitora na servis, za oba tvrdili da je greška na elektronici. Jedan od zamjenskih je ok, drugi ima šumu crvenih linija... Pa da'l itko tamo testira što daju ljudima? Dobio sam doslovce gori monitor nego što sam odnio... |
Kupio tipkovnicu u utorak, u srijedu poslali, u četvrtak došla. Super zapakirano.
|
Ja sam uzel proc kod njih, u srijedu platil, još nisam dobil niti potvrdu da su poslali...
EDIT: Trebal sam se ranije žaliti, danas, 20.12., stigel paket :) |
Pozdrav ljudi
Imam AOC 24G2U monitor koji od nedavno odbija radit na 144hz, sad mu je max 75hz, Isproba sam s DP original kabelom koji je došao s monitorom i na bratov laptop s rtx 3050 i ista stvar, kad se stavi na 144hz black screen s malenom crvenom crtom na vrhu. Da li se to itkom desilo na forumu i kakva je procedura za garanciju pošto sam iz Šibenika, na netu nalazim da im ode mbo jer su kao nabrijani previše s obzirom na mogućnosti panela. |
Jedna kritika za Mikronis.
Kupio laptop, stigao "zapakiran" tako da je kutija laptopa samo omotana par puta celofanom. Doslovno bi im bilo brže (i zaštićeniji laptop) da su stavili normalno u veću kutiju. Znači i vidjelo se da je laptop i sve kroz celofan. I druga, još veća kritika. Naljepnica na kutiji je bila strgana, dakle otvorena kutija. Laptop se čini da je stvano nov, nekorišten, ali ako kupujem novo, hoću NOVO. A ne nešto što je otvorena kutija, možda nekakav povrat itd. |
Kada vidim novu naljepnicu samo provjerim je li karton kutije "kao nov" ili ne. Ono kad otvaras kutiju pa teze ide, treba malo prelomiti karton, tocno znas da je prvi put otvaras. Inace kada normalno otvaramo kutije onda preklopimo taj karton/poklopac do kraja i ispeglamo ga da se kutija ne zatvara dok vadimo robu itd...
Ako kutija ima filing djevicanskog kartona, kabeli i sve ostalo uredno i zaljepljeno na nacin da se moze lako znati ako je ikad bilo otvoreno/potrgano, onda ne dizem frku. |
Citiraj:
Užas, to je sve posljedica naših zakona gdje na daljinu možeš vraćat sve i svašta bez ikakvih pitanja, nakon što si koristio to 2 tjedna. Osobno bih takav laptop vratio Mikronisu, da želim rabljeno kupio bih na njuskalu |
Ne mora značiti, kod nekih laptopa ubacuju u kutiju papirologiju sa uvjetima jamstva, manualom na hr itd.... pa je naljepnica rezana.
Kod nekih stize sve to unutra, ali uvijek zaboravim kod kojih. :D |
Svi laptopi koji su nam dolazili od Recra npr, su bili otvoreni. Bile su serije gdje su radili naša slova kod nas, ubacivali naponski naš itd itd.
To što je naljepnica na kutiji prerezana, ništa ne znači, odnosno ne znači da je netko prčkao po laptopu. |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:12. |