![]() |
mene zanima Samsung 2253BW (8000:1) i T220 (20000:1), jel moguće da im je toliki kontrast ili je neka varka:D
|
To ti je dinamicki kontrast koji nema bas veze s zdravom pameti ,ali koliko sam cuo oba dva navedena monitora imaju "dobre boje".Sad me zanima posto je 2232BW toliko jeftin onda sigurnu ima CMO ili CPT panele.Samsung je po meni napravio tesko sra.. s tim panelima, jer na bilo kojem forumu nasem ili stranom se to uvijek spominje i odbija ljude od kupnje istih.Da nema toga ne bih se mislio ni sekunde nego uzeo nekog od navedenih samsunga.
|
Asus Vw222u
Da ne otvaram novu temu tu ću se ubaciti...
Tražim neki 22" monitor pa mi je Asus VW222U zapeo za oko. Da li netko ima iskustva sa tim monitorom? Vidim na onom review-u na X-bit labs da je proglašen najboljim uz Samsung 2232BW. Neznam koji da uzmem. Dosta se spominju i LG226WTQ te Philips 220W. Uživo sam vidio samsung i lg te moram priznati da nisam primjetio neku razliku (osim u dizajnu). Nekako mi se čini da ekipa ovdje više naginje prema samsungu...zato me i zanima da li je tko vidio taj asus kad su ga na x-bit labsu nahvalili. Još jedno pitanje...imam X1950pro 256MB grafičku. Bude to dovoljno za 1680×1050? Nisam neki strastveni gejmer, ali volim ponekad zaigrati. |
Ako nisi strastveni gamer i nece ti smetati da igras npr CoD4 na 60ak FPSa na low/med detaljima, onda ok. Ali x1950pro ce ti uglavnom sluziti za igranje na toj rezi.
|
imam x1950pro 512MB i grafa je još uvijek ok za tu rezu (igram na 1680x1050), ali ne očekuj da ćeš se s njom igrati neko duže vrijeme...
npr. Vegas2, prvi level, igra se vrti na nekih 35-40fps, sve na low, isključen vsync, sa uključenim vsyncom, igra radi na nekih 30fps-a... u assassin's creedu nemogu mjeriti fps, ali rekao bi da se kreće isto na nekih 25-40fps, detlalji na 2/4... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:27. |