![]() |
Vidim ja da srednjoškolcima uvijek uspjeva izvući bolji kraj iz tih prosvjeda.
Možda bi i mi studenti trebali ići prosvjedovati. :D (s obzirom u kakvim se uvjetima negdje radi ne bi me ni čudilo) |
@rendula - ne bi :) ali u tome je sva draž :D
|
Idemo mi u prosvjed protiv bolonje. Ak su oni uspjeli na tako lagan način i bez nekih dokaza da to ne valja dobiti odgodu državne mature, onda i mi možemo srušiti bolonju jer imamo čvrste dokaze o prolaznosti, a i stanju, te opremljenosti fakulteta.
|
Citiraj:
Još sam se bio zgražao kada su imali namjeru povećati školarinu. :fuming: Ali nećemo sada o uvjetima na fakultetima itd...ipak je ovo druga tema. :kafa: |
Citiraj:
Al meni je skroz zanimljivo kak je Primorac lako odustao od provedbe samih ispita za ovu generaciju. Cilj prosvjeda (osim bedaka koji su dosli bezveze, vikali i pisali nebuloze na transparentima) bio je samo da se dobije više informacija o samoj državnoj maturi, provedbi i na kraju priznavanju rezultata državne mature kao prikladne zamjene za prijemne ispite na svim fakultetima. Čak je dan i rok od mjesec dana da se nejasnoće razjasne i oformi pravilnik. Sad gledam Otvoreno i Primorac i Sirovatka se kunu u to da je sve spremno osim par sitnica i pravilnika. Pa zar nisu mogli u narednih mjesec dana pokušati i nešto od toga ostvariti? Na kraju su donijeli "mudru" odluku o odgađanju ispita, što je dokaz labilnosti i jednostavno nespremnosti našeg sustava. Dovoljni su bili današnji većinom neorganizirani i spontani prosvjedi da se sve skupa sruši. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:18. |