![]() |
Sesvete: Caffe Bar Trezor
|
Otok Pašman: Ždrelac Centar
|
matulji-spinčići: caffe bar cooper pokraj tehničkog pregleda
(moguće da se radi samo o nezaštićenom kućnom uređaju, pa će raditi dok netko ne skuži. ;)) |
Doboj: Gradski park. :D
|
Brijuni:goood:, Hotel Franina
|
Virovitica: Centar
|
Križevci: Gradska kavana
|
Zabok: gradski wireless(pomalo slaba veza, pogotovo na mobu) na laptopu dobra
Caffe bar "City Caffe" Caffe bar "High Life" |
Zagreb, Jankomir 27
Hotel "Holiday" |
Dugo Selo, Caffe bar MONDO, Kolodvorska 18
|
Ne znam jel legalno ili ne, ali u Osijeku se može free surfat u PBZ-u u kapucinskoj (dok čekaš na red, imaju udobne fotelje :D) i u McDonaldsu kraj HNK.
|
Valpovo - prandau - matije gupca 27 :D
Zagreb - ne znam ime birca, na trešnjevačkom placu kod raifaissen banke.. |
Hotspot (ovi) u Osijeku
pozdrav!
biću sutra u osijeku pa me zanima dal ima koji hotspot na području kolodvora ili u užoj okolici. hvala :chears: |
u kafiću de mode blizu križanja gundulićeve i radićeve :D
jeftina kava i pristojna brzina za surfanje dolazim ponovo :goood: |
kuglana Dragaš u Kranjčevićevoj ima WiFi zonu u kafiću - nema pass ni ograničenja
|
Podsused:
"Green Pub" Pizzerija "Petar" Pass pitati konobara. |
Novi Zagreb:
birc Linea u središću, otvoren wifi (6mbit) Good food restač, otvoren wifi, također središće :D |
Ivanić Grad:
Tamper caffe, gradska tržnica WiG na trgu u centru Kolibri, F.JURINCA 100 (wifi ima, zaključano je, na računu ne piše pa se vjerojatno treba konobara pitat) Dugo Selo: Sagapo, J.ZORIĆA 23 (wifi ima, zaključano je, na računu ne piše pa se vjerojatno treba konobara pitat) Križevci: Caffe Zeko, MATIJE GUPCA 10 |
Dubrovnik :
Kafić Exit, Boškovićeva 2 (20m od Straduna) |
Evo ja znam za Vodice - caffe bar ANGELS - za goste kafića, ali hvata se i sa klupice preko puta, osim toga i hotel OLIMPIJA ima HOT-SPOT - besplatni, otvoreni, i da se uhvatiti čak i sa plaže ali tek sa malo jačim adapterom, ja sam ga hvatao sa kasensom od 2000mW, međutim sa njihovih bazena (pored samog hotela-na strani prema moru) se može uhvatiti bez problema, jedino što su bazeni KAO samo za goste hotela- međutim, to nitko ne provjerava ili da ali jako rijetko!
(radio sam tamo pa znam) |
Zagreb Črnomerec - birc na križanju Slovenske i Bleiweissove, ne znam ime ali uvijek ima netko s laptopom na terasi
|
Citiraj:
Dodajem i U zmajevom gnijezdu, isti grad, isto otvorena mreza. |
Jel zna netko kafić u Poreču i ako može reći gdje se nalazi da ima besplatan wireless internet? Puno hvala
|
Rijeka - Robna kuća RI - prvi kat kafić XL Bar
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:46. |