![]() |
Citiraj:
http://matrix.itasoftware.com/ Kaj je teško staviti Zagreb, stisnuti nearby, staviljiti udaljenost (koliko nearby) i poklikati Pula, Zadar, Ljubljana... Onda kliknuti na destination i tamo "nearby" i poklikati koliko hoćeš aerodroma. Samo, da ćeš se nešto pretjerano razveseliti <2 tjedna prije puta. Većinu vremena nećeš. Alat u jednom kliku rješava apsolutno sva pitanja za budget travelera. |
Pa evo, gledao sam sada za do 4.mj 2014 i sve iste cijene, oko 1000 kn po glavi...
|
Citiraj:
P.S. dolazim u napast napisati CA mail u kojem bi spomenuo da kabinsko osoblje osobno ukaže ljudima kako sam rub vratiju nije prva stepenica, doslovno svi nagaze na DO NOT STEP naljepnicu. |
Moj prvi let je bio Dashom :)
Volim vožnju i ubrzanja, al ovo je stvarno bilo "something else" za prvi put. Od onda se nadam da ću sjest u neki avion sa sličnim ubrzanjem, ali šipak. Mogu reć da mi to fali pored ovih modernih čuda u kojima sam se naletio u zadnjih par godina. Nakon Swissovog A340, mogu reć da mi je Ryanairov 737 najudobniji i najprostraniji, a i najugodnije uređen iznutra. Ona njihova žuto-plava unutrašnjost mi je nekak "Ikeična". Osjećaš se kao doma. |
Embraer ERJ 145 i Fokker 100 također dobro prikelje guzicu za sjedalo :)
Mene je oduševio China Airlinesov 747-400, avion je tako dobro složen, da se uopće ne osjeti uspon niti spuštanje, u ni jednom, jedinom trenutku nisam imao potrebu kompenzirati tlak. |
Citiraj:
Dalje slobodno lovi low costere koji će mijenjati cijene. Uostalom, zbroji si jeftiniju kartu sa connecting aerodromom i vidi koliko ti se isplati loviti vezu ako ideš negdje na 5 dana recimo, koliko bi potrošio na hranu, cugu i ostale kerefeke po putu umjesto da si praktički istog trena na odredištu. Iz iskustva. 2 tjedna godišnji, odlična stvar, spojiš si odredište preko Londona, Berlina ili tak nekog grada, te usput vidiš još dva mjesta. Put od kakvih 5 dana, probaj tranzit srediti brže. |
Sa_Stilom pogledaj Ryanair iz Zadra. Mene je kostalo po osobi (samo sam se vracao iz Pariza u Zadar s curom, dakle jedan smjer) 30 eura karta, 20 prtljaga i 16 bus od Ryanair aerodroma do Pariza.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:52. |