![]() |
|
samo 350MB?
|
Citiraj:
|
Znači, sad kad skinem SP3 final sa Mayorgeeks linka, mogu ga sa n-liteom integrirat na XP koji već u sebi ima SP2?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad je SP2 izišao nisam stigao u početku ni skinut ga a kamoli testirati sad je payback time :D. Osim toga već dulje vrijeme stvari "cure" na net prije roka. Evo sad vidjeh da MajorGeek isto hostaju iako je neslužbeno još par dana. :) p.s. Dobio sam dojam da je pitanje ala "Što je toliko bitno da ti treba odmah?" :D Ako sam pogresno protumacio onda isprika :D |
@John creasy & tota SP3 se moze integrirat sa nliteom na cisti XP ili se moze instalirat na vec postojeci SP2 instalirani,jer taj SP3 je ustvari update..
|
bolje je nliteom spojiti..
|
malo preletio .pdf shta novog donosi sp3 i nije mi jasno shta je vrijedno updejta?
|
Pitanja oko finalne verzije SP3.
Sa ranijim verzijama SP3 nisam uspio instalirati drajvere za SS2 karticu, jel neko to probao i dali radi? Dali su darjvari za raid slučajno upakirani unutra ili opet moramo prčkati po nliteu. |
Citiraj:
To i mene zanima, ima li netko da je probao? |
ha ha
Citiraj:
|
Citiraj:
Čini se da bez problema ide slipstream SP3 na instalacijski disk na kojem se već nalazi SP2, samo je preporučljivo da se slipstream ne radi pod Vistom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
IMHO, nemaš kaj previše razmišljati. Čim imaš više od 20ak računala, moraš imati Active Directory i riješeno apdejtanje Windowsa. Wsus je najjednostavnije i sasvim korektno rješenje. Posebno sada u verziji 3 jer konačno imaš i normalne reporte.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: vidim da imaš 29 godina pa ti je oprošteno :) |
Uh, daleko sam ja od idealista. :D Samo se sjećam Microsoftovih preporuka. Doduše, oni preporučuju AD već za 10 računala, ali kod nas je sve to ludo u glavu pa AD nemaju niti firme s parsto računala... :D
Pretpostavio sam da imaš AD čim sam pročitao broj 400. Ako nemaš, primi izraze sućuti. Znam kako je raditi u takvom okruženju. :D |
Ma sve MS preporučuje za 10+ korisnika a kad nekom kažeš cifru zbog licenci padne mu mrak na oči :D
|
Citiraj:
Da mi se zamaralo s tim, ostao bi u staroj firmi za skoro duplo veću plaću :beer: Eto čisto kao napomena imam koeficijent 1,02 (za one koji rade u državnoj firmi i znaju što to znači) |
jedan problem vezan za SP3 ...
stvar je slijedeća.... Pri samom pokretanju instalacije cijeli comp mi se zblesirao totalno ( nevjerovatno, ali pričam o full legalnim vindozama ) počeo je izbacivati prozorčiće kako DLL-ovi ne radie i slične nebuloze... cca njih nekoliko stotina ..... no kako su se palili, tako su se i gasili... Nakon instalacije mi se resetirao comp i sad kad se upali pravi mi sranja sa explorerom ( windows explorer ) .... tj. svakih 5 - 10 sekundi mi upali, pa ugasi win.explorer ... Programe koje upalim rade bez nekih problema.. kao uostalom i sad kad ovo pišem ... Ima li kvalitetno rješenje problema, ali da se vindoze NE moraju rušiti ... ? |
Otkud si skinuo SP3 ? S službene stranice Microsofta?
|
sa torenta :?
|
Citiraj:
Sretno :) |
OK.. neću linkati.... :)
Pokušat ću ga maknuti..... no trenutno nisam na tom compu... tj. taj mi je na poslu .... Probat ću staviti ovaj pravi, pa ću javiti kako stoje stvari... ! |
:stoopid: Ne kuzim zasto ljudi bacaju u komp taj sp3 vec mjesecima, kada se dobro zna da je bugovit.
Ti ga jos na kompu na poslu ides instalirati. Sta si ocekivao, iskreno? |
iskreno.... uopće mi ne treba netko reći da sam kreten .. ;) svjestan sam toga i sam...
džebiga, ako postoji kakav savjet, spreman sam ga poslušati... |
Da, jedan jednostavan ako već kaniš eksperimentirati ubuduće :D
Uvijek napravi image diska, pol sata sat te neće ubiti (ovisno o količini podataka). A onda ako i krene po zlu vrtaiš sve natrag taj čas i miran si kao da se ništa nije dogodilo :) |
Možeš li me uputiti na temu ili dio foruma gdje je to malo detaljnije objašnjeno i sa kojim programima se to radi ... THX
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:56. |