![]() |
Citiraj:
|
Svi "novi" javite mi se na PM pa ćemo se dogovoriti.
Ispostavilo se da je bolje slati svima individualno pošto je poštarina mizerna i nikome se ne da zezati sa "distribucijom" ostalima. |
Jesi li ti to poslao, koliko i kako?
|
Mar ja sam se javio da sam zainteresiran a nisi mi poslao PM u prvom valu:fuming:
Sada cu ti se javiti na PM, nadam se da je ostalo malo trake i za mene. |
Jedva čekam da stigne. Treba malo podmazati starog geniusa i no name opticanera.:chears:
|
sve je sređeno s moje strane ...... :chears:
ovaj moj G3 place od srece zbog novih kotaca |
Hej...ajd mi javi na PM broj racuna, uzimam i ja!
Imam feeling da ce ovo sto je na G5 brzo otici! |
Citiraj:
Citiraj:
|
Hehe danas kazem starome kaj sam uzeo i na to mi kaze kaj mu nisam rekao da ima na poslu 2 koluta da mi moze donjeti. :lol2:
|
a cuj vejita ja sam isto iz dubrave mozemo na kavu otic i tako to...:D
|
Citiraj:
|
Evo danas sam poslao svima koji su se javili do jučer:
Ako niste na listi (a javili ste se), pošaljite mi poruku. Citiraj:
Citiraj:
Ovo? http://www.drsfostersmith.com/images...224_20774D.jpg |
Ček, poslao si, a nisam još platio?
Uf, evo idem sutra :) |
Ne nije takva traka nego je onakva kakvu ti imas.
|
evo meni stigle trake.
kako bi sad to bilo najbolje stavit? da odrezem u obliku da prekrije stare padove ili da odrezem 2 vece linije pa stavim na rubove donje strane misa? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja isto mislim da ti je bolje ovo prvo.
U biti čak i ako imaš veće nožice na mišu nije ih potrebno skroz pokriti jer što je manja kontaktna površina to bolje klize. Najbolje da izrežeš ovalne komade i naljepiš, samo prije toga dobro očisti površinu na koju lijepiš da ti se dobro uhvati. |
Citiraj:
|
Logitech bj58: Stare nožice sam uklonio, skupa sa ostacima ljepila. Prema njima izrezao nove i zaljepio - odlično drži.
Na ručno ispoliranom stolu (godinama polirano s mišom bez podloge:D) - miš lebdi. Na platnenoj podlozi, hmmm... prilikom rezanja i obrade trake, nisam uspio dobiti gladak rub pa ("mikroskopski") zapinje po platnu. Sharkoon Rush Mouse: oblikovanu traku naljepio preko starih nožica. Također odlično drži. Povišenje visine nema utjecaja na rad. Na ispoliranom stolu - lebdi. Zapinje na platnenoj. (EDIT: to je više grebanje, traka nije za platnenu podlogu) Dok traka ostane zaljepljena i glatka - super, kad popusti, zamijeni se novim komadom i piči dalje. Odličan proizvod:goood::care: |
Stiglo danas! Ugodno sam se iznenadio kad sam vidio trakicu. Thx Mar!
|
Stiglo, miš leeeeeti...sad mi je žao kaj nisam uzeo još koju...al ajde bude drugi put:)
|
meni još nije,nadam se da će danas
|
Citiraj:
|
evo meni stiglo jutros, hvala mar!
|
Dođem doma iz škole i nešto me dočeka na stolu ^^1. Zadovoljan.
|
Stiglo :)
Platim do kraja ovog tjedna, nisam imao kad. |
Evo doslo i meni danas.
|
Stiglo i meni.
|
Meni stiglo danas i sve pet... mar moj mis ti je zahvalan... :chears:
|
Stiglo, al nažalost imam "glupu" podlogu stola, a na podlozi na miš zapinju. A niš neš ću naljepiti na stol :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:26. |