![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
(gdje mi prođoše godine) Gamerska reputacija na forumu će ti bit upitna ako ne odigraš Mafiu :D |
nemam rijeci.za tu godinu (mislim 2004 ili tak negdje) igra je predobro napravljena gledajuci po svemu (fizika, grafika i ostalo).gta san andreas nek se sakrije a i cetvorka nek se srami kad izace nastavak jedinice.nek se malo rockstar ugleda na njih i priupita ih za koji savjet kak se rade igre:goood:
|
Citiraj:
Click na Schedule... Apr 23, 2009 @ 12:34 AM Mafia II :cool: |
Pih tek 23 prvi gameplay video :(
A nis do tada po Falloutu i Killzoneu derat :) |
Citiraj:
Release Aug28,2002 in North America (platforma PC / pakiranje retail)by Gamespot To su ipak naši Češki burazeri napravili,a rade i dvojku:rtfm: |
Citiraj:
|
Navodno novi info iz nekog poljskog casopisa
http://www.mafiagame.cz/images/press...obalka_low.jpg Citiraj:
|
ovo s healthom i skretanjem me bas i ne veseli najvise...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo kao ovdje je neki Gameplay Interview pa neka netko pogleda ja nemrem, na poslu sam...
http://www.gamersland.ir/file-184.html EDIT: evo ima i na youtubeu: "> Bas sam pogledao obratite pozornost na kretnje likova u igri kada lik sjeda na klupu, na pocetku videa... bas su lifelike |
izgleda predobro i jako realno
|
Vrlo dobro, samo mi se auti cine nekako prebrzi... mozda je zbog videa, ne znam.
No, sve u svemu, ok je :) |
Ovi video isječci uglavnon malo toga pokažu...a i to šta pokažu malo veze ima sa pravom igrom kad napokon izađe... Dosta je reć da je svake godine gledajući na yutubu video NFS pomislim kako će baš nadolazeći nastavak bit fenomenalan:goood:
|
Neam riječi.....isss ak bu takva mafia onda se bude igralo dan i noć, hmm znam da je debilno raspravljati i nagađati o tome al moram se zapitati...kakav će stroj za to trebat!!
|
Auti su prebrzi, fizika auta je totalno arkadna. To me smeta već sad....
Ostalo izgleda jako dobro. |
|
je, malo je vožnja auta čudna, al ste vidli kak lik hoda? Ne onak blesavo ko na GTA ili KUM II , neg normalno :) , i još sam skužil da im trza u ovoj auto potjeri...:)
Aj samo nek čim prije izađe...takva igra se čeka! Kolko ima detalja i kakva je gRAfika savršeno! |
meni izleda da se ekipa jako potrudila oko toga i stvarno im svaka cast
|
E3 trailer
"> |
nemam rijeci.nesto predobro
|
Vrhunski izgleda, jedva čekam :zdero:
|
Velim, još to ćekam i novi COD i morem prodat GTX260 :) !
Sad se ne sjećam više, jel Mafia bila zahtjevna u svoje vrijeme? |
da, bila je. jako.
|
Citiraj:
Ja sam imao bas suprotno iskustvo. Vrtila se na skoro svemu sto je imalo proc, RAM i graficku u to vrijeme. |
Teksture izgledaju kao da kaskaju za trendom jedno 5-6 godina.Eksplozija auta isto tako.
|
Ja se sjecam da je mene poprilicno mucila kad je izasla tj moj komp :D
|
Zahtjevna?
Igrao sam je na ATI 9200SE kartici, smeću koje san imao dok je većina kupovala 9600 i 9800PRO:D Te na 1,0 GHz procesoru i 256 rama. Čak je ok radila i na laptopu, Celeron 1,5 sa 256 rama i integriranon grafikon. Bila je jebeno optimizirana za to vrime, u biti tad je sve bilo optimizirano:D |
jbg ja sam tad imao athlon 2400 ati radeon 9600 512rama i ne sjecam se koja ploca i mogao sam vrtiti mafiju bez problema
ali je pitanje dali cu moci ovu sad da vrtim :S |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:01. |