![]() |
,...
Citiraj:
gledao sam prekjucer i bilo je oko 1300kn... |
LOL, ništa kad dođe King prodam ga isti tren i kupim ovo :p
|
Znate mozda koju latenciju ima ova Kingmax giga 800 Mhz?
|
lool sutra trcim u links po 4 gige ballistixa hvala na informaciji, svoj goodram pro po svoj prilici budem prodao jer ih vise nema nigdi, ovo je absolute abnormalen 670kn 2 gige ballistixa bravo Links!! (pogledajte samo pad cijene ovaj tjedan =48%!!!):chears: :goood:
|
Dal bi se vise isplatilo kupit taj ballistix 2 gb ili ovu Kingmax 2 gb?
|
Sve ovisi kaj ti treba. Ako imaš doma Office komp, onda jeftinije (pa makar i tih 150kn) ti je bolje.
Eventualno ako već prilikom kupnje gledaš kako ćeš prodati te kekse :D |
Ne...
Komp mi je iskljucivo za igre. |
A čuj, iako opet brijem da na većim rezama su razlike minorne ili ih nema, Crucial je bolja memorija. Ide puno više od Kingmaxa, barem po onom što sam vidio.
|
Ja sam danas naručio iz linka 2x1gb kingmaxa i 2x1gb patriota sa heatsprederima. Sječam se kako je pretprošle godine bio isto veliki pad cjena rama i onda je poraslo, onda nisam kupio e sad hoću :)
Za one koji još nisu kupili imate u ADM-u 1gb supertalenta za 224kn!!! Da sam u zagrebu još bi i to kupio |
jel moze netko ko zna malo bolje rec do kolko bi iso taj crucial sa 4-4-4-12 i nekih 2.0v? hvala
|
i ima 5godina garancije sto nije tak lose
EDIT: ovo se odnosilo na crucial i odnos na kingmax kad prije napisete to prije?! hehe |
To je danas poslijepodne pojeftinila
Ja sam odma čim sam vidio da je pojeftinila otišao u Links po 2GB mislim da su još 3 kita bila ostala za 675kn definitivno najbolji RAM koji možeš kupit za one zantiželjne evo test Ballistix-a pa nek čitaju http://www.sobitza.com/portal/ |
Samo 3 kita? :( Nadam se da ću ih stići pokupiti :)
|
Damn. Nisam jos mislio uzimat E2140+GB DS3 + 2GB rama, ali kako vidim valja uzet rame unaprijed, dok su ovako jeftini. :D
Ipak, radije su ic na 4GB jeftinijeg rama, nego te ballistix-e. :) |
Ja sam isto uzeo još jedan kit "plavog" Patriota. Iako je model isti, izgleda da cipovi nisu (barem Everest tako kaže), no svjedeno 4Gb radi uredno na ploči sa latencijama nižim od deklariranih i na visokom FSBu.
No, postoji kvaka. Da bi EAX na SB Live radio u igrama potrebno je napraviti profile u boot.ini da se Windowsima ograniči memorija na 2Gb. Nema što nisam probao .... od drivera, šaltanje kartice po PCI slotovima, memorijskim postavkama u BIOSu, čak i druge revizije iste kartice. Ovo rješenje za ograničavanje memorije sam našao na Creative forumu. Naime, problem je vezan za sve generacije Creative kartica (Live, Audigy, X-fi), može se pojaviti na 32 i 64-bit sustavima (ćešće na 64-bit OSevima), a osobito je čest kod X-fi i WinXP x64/Vista x64 kombinacije ... to je valjda najaktualniji hardver i software sada. Toliko o Creativu i njihovim driverima. Kako se problem manifestira: treštanje, grebanje i jako pucketanje u zvučnicima. Tako da ste upozoreni. Malo linkova: http://forums.creative.com/creativel...cending&page=1 http://forums.creative.com/creativel...cending&page=1 http://forums.creative.com/creativel...cending&page=1 |
Strasno...jos jedan minus za CL.
|
FUJ!
Prije manje od 2 mjeseca ja dao preko 1400 kn za Crucial 667 2 giga kit....a sad je 670. :Machineg: :rambo: :DualWiel: :suicide: :wtf: :bonker: :puke: :fuming: |
Citiraj:
Nije vazno kako, dogovorit cemo se! :chears: |
Ja najvise mogu zalit. Nemam DDR2 a ovom starom DDR400 polako raste cijena i nestaje s polica. :(
|
Citiraj:
pa kupuj ploču,proc i na kraju kupi konje sve opet ponovo i miran si:D mislim da je bilo i vrijeme da ide gore(nije da mi je drago) osjetilo se to u zraku,šuška se da bi moglo i duplo poskupit ako ne i više. zato kom se da i ima love neka nakupuje tih kitova:D pa poslije zaradi par soma kuna:fiju: |
Citiraj:
Doduše, Windoze će prepoznat samo 3 gige al šta sad...neka stoji.... |
Evo za one kaj zanima koliko ide 1gb kingmax DDR2 (800MHz) iz ve-mila ( 272kn :) )
http://img124.imageshack.us/img124/7...6797le1.th.jpg |
Citiraj:
|
Trebalo bi to ići i više, moja ide na 960mhz @ 5-5-5-15, 2.2v, na 4-4-4-8 ide na 850mhz...
|
Dosta su velike razlike između određenih kingmaxa. Evo primjer; Imam 2 gige kingmaxa na 800MHz, kupljeni u HG-u krajem 12 mjeseca i idu fino...do 1005 MHz sa 2,1V, s 4-4-4-12 idu do 880MHz.
U utorak sam kupio još jednu gigu u linksu istog kingmaxa ali on već štuca na 800MHz na 4-4-4-12 i ide jedva do 900MHz s 5-5-5-15. Ne znam u čemu je vic |
Ja kupio 2 kita Patriota unutar mjesec dana pa su isto različiti, al rade dobro skupa pa je OK ;)
|
transcend 2x1gb do 912mhz sa 4-4-4-12 i 2.1v, ftw
a ljudi govore da su jet ram chipovi sranje :) |
Strava, daj joj još malo soka, da vidimo jel ide još :)
|
a neznam bas...nije mi potrebno sada, a sa svim ovim poskupljenjima, nebi mi bas bilo lijepo da riknu
za sada ostaje na 2.1v, mozda probam vise, al ne jos |
Predobra mema, i to na samo 2.1v ...pogledaj koji su čipovi možda si zabunom dobio D9 :stoopid: :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:36. |