PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Koje Kuciste...do 600 kuna??? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=95010)

Jackson 21.09.2009. 12:53

Namjesti u BIOS-u da ti se komp pali na tipkovnicu ili samo space tipku, ja tako komp držim par godina...

max111 21.09.2009. 18:13

Citiraj:

Autor Jackson (Post 1436664)
Namjesti u BIOS-u da ti se komp pali na tipkovnicu ili samo space tipku, ja tako komp držim par godina...

da nije ni to loša ideja.
a slažem se i sa razmišljanjem da je tipka za paljenje
dosta velika pa se može napipati kao prva sa gornje strane.
malo OT pitanje, sa čime bi najbolje bilo pofarbati
u crno recimo prednju stranu ladice za hdd ako je bež boje?
recimo neki lak u spreju a da se dobro primi.

Terminator02 22.09.2009. 02:32

Ja preporučujem ovo!

(Chieftec WH-02-B-B)

Pantera-N 26.09.2009. 11:11

Evo uzeo sam CM 690. Zasad sam poprilično zadovoljan, rade samo usisni vent i zadnji i CPU pao za 12 stupnjeva, GPU za 8 a hardovi za nekih desetak u odnosu na stari case (koji je bio koma BTW )

Hardovi su dosta tiši, vjerovatno radi onih gumenih nožica. Jedino kaj me smeta je da kučište svijeli ko božićno drvce, em LED fan a da ne velim na onu diodu na power gumbu koja može komotno osvjetljavati cestu.

Bočni fan sam ugasio jer je bio malo bučan sli mislim da je za to krivac bočna stranica. Stavit ću ga na vrh, imao bi više efekta. Ali prvi korak je uzeti normalan 120mm fan i marker :D

Šole 27.09.2009. 21:39

Citiraj:

Bočni fan sam ugasio jer je bio malo bučan sli mislim da je za to krivac bočna stranica. Stavit ću ga na vrh, imao bi više efekta. Ali prvi korak je uzeti normalan 120mm fan i marker :D
I meni je taj bočni bučan tj. zuji. Skinuo sam ga i probao ali opet isto,tako da nije stranica kriva. To je bilo na 1100 RPM. Sad ga držim na 800 RPM malo se čuje ali mi ne smeta.

Vjerojatno je do fan-a.

Sa ostalim sam zadovoljan.

Jackson 27.09.2009. 22:41

Je, bočni stvara probleme. Mislim da nije do fana, nego do čvrstoće bočne stranice. Dosta je tanka i savitljiva pa vjerojatno dosta vibrira.
Stražnjeg ne čujem na maksimumu (1200rpm-a), ali bočni zuji već na 900 (Kama Master mi očitava sve rpm-ove). Naravno, životinjski su stegnuti svi vijci, čak me strah da ih neću moći skinuti...

Jooj 27.09.2009. 23:08

Nije do fana.. na drugim mjestima radi normalno a i ostali fan-ovi na tom mjestu su glasni i zuje.... Zato sam stavio grafičku u drugi slot i okrenuo fan da puše van tako da odmah prihvaća topli zrah s nje i izbacuje ga van...

Ne znam jel tko primjetio al onaj mali 80mm slim vent s druge strane kućišta pomaže dosta, bar u mom slučaju...
S njim imam manje temperature na chispetu za 6-7 stupnjeva, tu se najviše može primjetit, dok su i ostale temperature niže za par stupnjeva...

coconut 28.09.2009. 09:14

Citiraj:

Autor Pantera-N (Post 1440563)
Evo uzeo sam CM 690. Zasad sam poprilično zadovoljan, rade samo usisni vent i zadnji i CPU pao za 12 stupnjeva, GPU za 8 a hardovi za nekih desetak u odnosu na stari case (koji je bio koma BTW )

Hardovi su dosta tiši, vjerovatno radi onih gumenih nožica. Jedino kaj me smeta je da kučište svijeli ko božićno drvce, em LED fan a da ne velim na onu diodu na power gumbu koja može komotno osvjetljavati cestu.

Bočni fan sam ugasio jer je bio malo bučan sli mislim da je za to krivac bočna stranica. Stavit ću ga na vrh, imao bi više efekta. Ali prvi korak je uzeti normalan 120mm fan i marker

Ja sam zamjenio prednji fan za non-led, a power stvarno svijetli k'o blesav. Pada mi na pamet da tu ledicu zamijenim slabijom pa da rješim i taj problem.

Jackson 28.09.2009. 11:31

Ja prefarbao crnim flomasterom, isto kao i na zvučnicima:) Bode me u oči dok gledam film ili nešto slično u mraku!

Pantera-N 28.09.2009. 14:51

ja sam riješio to...isključio sam ju :D

pa ne treba mi ledica da znam da mi komp radi

yedwy 28.09.2009. 21:24

Meni recimo treba inače nebi skužio dal je upljen... :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:48.