![]() |
Aj baš ću vidit, nisam se previše koncentrirao na settingse :D
|
Citiraj:
|
djeca ce imati ozbiljnih posljedica nakon ovoliko prolivene krvi :D
sto dalje sve vise i vise pretjeruju... |
Kod mene nekakav problem sa zvukom. Prekida mi zvuk u animacijama, dok u igri radi sasvim normalno.
|
Jel netko skuzil kak napraviti devastator attack? :hitthewal:
nvm skuzil sam :P |
dakle ovako, dva osjecaja bi preporucio svima:
1. zgrabite auto i trcite s njim kroz rulju po stazama nekoliko blokova 2. zaletite se kao manijak, zgrabite nekog i popnite se na naaaaajvisu zgradu u blizini, i onda ga bacite sa vrha 5 blokova dalje... zadovoljstvo zagarantirano! :cool: http://www.pohrani.com/t/2g/DV/2CIg2hxP/01.jpghttp://www.pohrani.com/t/24/WN/3Zfhg5qX/02.jpghttp://www.pohrani.com/t/3/Dm/4O8sOqbi/03.jpg |
fora igra
|
@ bluefluid: probaj bacati pješake/vojnike u helikopter, koje je to tek veselje :D
|
Kako potamaniti i izači iz one zgrade gdje upadaju one beštije(opako izgledaju i ima ih ko šuge) uništiš par i stalno upadaju tu sam zaglavio, gdje je izlaz?:fuming:
Molim pomoć ako je netko prošao.Hvala. |
Ako je to oko početka, u onoj vojnoj bazi, onda moraš mlatiti po rezervoarima za gorivo i kad svih 6 uništiš, vidjet ćeš kaj dalje.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
treba i njih mlatit jer kad maznes fino jednog mozes ga konzumirati (kad se pojavi onaj znak iznad njih), a oni ti napune life bar skoro do kraja
|
meni osobno je igra fora, ali nije da ce nesto pretjerano ostat na disku... imam masu problema... recimo da nisam ni mogao pokrenuti igru jer bi uvijek zbloksala na animaciji, pa onda morao u compatibility mode, nakon toga zvuk se blesira u doticnim animacijama , ali bar igra radi... onda sljedece, igram sve na maxu, pa imam par pitanja...
prvo je dal je to predvidjeno da izgleda toliko ruzno, za boga miloga, imam crni krug ispod sebe koji glumi moju sjenu? o low texturama necu ni pricati... vrazji gta IV bolje izgledao od toga... ( cak i bolje radio ) drugo je , dal se ko susreo s memory dumpingom ili kojim jarcem, jer prvih sat vremena imam fps oko 50, nakon toga oso ispod 20, da bi treci sat usao s jednoznamenkastim brojem slicica... izaso iz igre van, pokrenuo i opet sve preko 50... mislim, wtf, kaj cu nakon svake vece sore trebat van iz igre izlazit? |
Ja sam isto primjetia "uzasne" teksture itd... Jer gledajuci da igra ima cca 8 giga, covjek bi pomislia da bar ima nekog eye-candya u sebi kad ono nista posebno.. Hardverskih problema jos nisam uocia.. Cisto zabavna igra iako nemam bas volje puno igrati, pogotovo po noci (ne zato sto ima "ruznih" scena :D nego zato sto mi turbina na grafi budi susjede :lol2:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kao sto sam napisao gore, sve postavke su na max... vise me zabrinjava to sto nakon svake vece sore moram van iz igre te sto su mi animacije beskorisne... po meni igra izasla debelo prerano |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Šta treba napraviti kod one zgrade gdje oni monstrumi ispadaju van jbg. opet sam zapeo potamanio sam ih hrpu i skroz ispadaju van.
Ali barem sam nakupio bodova i upgrejdao lik:D. Hvala.:chears: |
Nakon što sam se malo priviknuo na igru i skužio sve cake mogu reći da mi je postala jako zabavna :)
|
Eh ja sam na zadnjem bossu i nikak da ga prodem njegovu 2. fazu... a najvise kaj me smeta u igri je kamera, pogotovo kod boss fajteva :hitthewal:
|
Sto me zivcira bug u igri,budu mi sve sive texture i nemoze se igrati i moram igru par puta resetirati,jel se jos kome događa?
|
Ah taj ATI, tko ga nebi volio... :roller::D
|
Igra super al imam par problema pa ako mi netko moze pomoci? Instaliro sam igru i sve super, pokrenem a ono texture sve narandjacaste, iskljucim v sync i sve 5. Idem skinut nove drivere za ati (sapphire 4870 imam) pa mozda to popravi, instaliram drivere pokrenem igru a ona trza na max detaljima nenormalno, sad nema narandjastih textura ali trza ko ludo, ugasim v sync isti. Vratim na stare drivere i dalje ostalo trzanje, reinstall igru, nove drivere i tako par solucija opet trzanje ostalo. do cega je to? Ostatak konfiguracije mi je q6600, 4gb ddr2 mushkin 1066mhz, 1tb hdd, ati hd4870 sapphire, nFORCE 780i maticna. Molim ako nekome nije problem odgovoriti na PM, hvala unaprijed.
|
mene zeza FPS koji je 22-25 grrrr e da vas pitam jel jos netko ima takav problem?! chingyos jel ti imas taj problem imamo istu graf karticu
|
Preluda igra al upgradeovi sto dalje sve su skuplji i sad su vec po miljon i pol :O.Al sve u svemu super igra samo oni Strike-ovi s helicima me ubiju u pojam al skonto sam onu caku sa grab pa ih sad skidam nemilo :D
|
Citiraj:
|
izgleda da su problemi samo na radeonima... meni je sve na max i izgleda odlicno, ne lome se teksture niti ima ikakvih bug-ova...
a ovo mi je bilo show kad sam vidio! http://www.pohrani.com/t/3k/F0/2elKbdkE/01.jpg live long and rock hard! :banana::) ___________________________________ pitanje: kako se na bacaju devastator napadi? |
Meni igra radi super, sve na max na 1680x1050, nema framedropova, nikakvih problema, osim jedne animacije bloka uvijek na istom dijelu pa sam je morao preskocit.
|
Također i kod mene na 9800GX2, igra ide odlično glatko... Doduše, igram ju na 17'' LCD-u na 1280x1024, ali su svi detalji nafrljeni do maksimuma :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:18. |