PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Koliko bi mi mogla doci kazna? :D (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=92188)

1v@n 26.12.2007. 20:08

Ajd što se agresivnosti u vožnji tiče ipak nisu žene tako bezazlene. Prije par mjeseci me skoro ko pješaka pokupila žena na mostu koji iz Anine izlazi na Drvinje ( ljudi iz zapada grada znaju ). Uglavnom, dojurila je tolikom brzinom i kod penjanja na most potegnula ručnu, otklizala tih desetak metara do Drvinja, za to vrijeme vidjela da nikog nema, uletila pod ručnom u Drvinje i zbogom. Ja gledam i ne vjerujem, faking ženska u faking Cliu. A i po Slavonskoj se zna naći slalomašica. Najsmješnije je to što se toliko žure da na kraju dođu iza mene koji se vozim normalno. Imaju tu sreću da izaberu krivi red :D

Fleks 26.12.2007. 20:50

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 906805)
Ajd što se agresivnosti u vožnji tiče ipak nisu žene tako bezazlene. Prije par mjeseci me skoro ko pješaka pokupila žena na mostu koji iz Anine izlazi na Drvinje ( ljudi iz zapada grada znaju ). Uglavnom, dojurila je tolikom brzinom i kod penjanja na most potegnula ručnu, otklizala tih desetak metara do Drvinja, za to vrijeme vidjela da nikog nema, uletila pod ručnom u Drvinje i zbogom. Ja gledam i ne vjerujem, faking ženska u faking Cliu. A i po Slavonskoj se zna naći slalomašica. Najsmješnije je to što se toliko žure da na kraju dođu iza mene koji se vozim normalno. Imaju tu sreću da izaberu krivi red :D

aa to su wanaby rejserice sa tuning foruma. Nova pojava. Da nije bio plavi clio novi u pitanju? Ak je onda znam koja je :D

1v@n 26.12.2007. 21:43

Ne, nije novi plavi. Bio je stari model i mislim crni.

Fleks 26.12.2007. 22:34

Neznam, stoposto sa renault kluba onda neka zenskica...

Bembac 26.08.2017. 23:18

Kazna

Imao sam prije mjese dana sudar i ja sam kriv oduzeo sam prednost i udario bocno drugi auto i nazalost gospoda se ozljedila slomila je ruku kod lakta i to se vodi ako tesko ozljeda nisam dobio nikavku kaznu od policije rekli su mi da idem na ispitivanje a zatim na sud zanima me kakvu bih kaznu mogao dobiti. Neznam bas jel mi ide u prilog sto znak stop je skoro ne vidljiv i raskrzje je skroz nepregledno moras doc do pola ceste da bi vidio nesto. Hvala u napred

buljaka 26.08.2017. 23:27

Citiraj:

Autor Bembac (Post 3095786)
Imao sam prije mjese dana sudar i ja sam kriv oduzeo sam prednost i udario bocno drugi auto i nazalost gospoda se ozljedila slomila je ruku kod lakta i to se vodi ako tesko ozljeda nisam dobio nikavku kaznu od policije rekli su mi da idem na ispitivanje a zatim na sud zanima me kakvu bih kaznu mogao dobiti. Neznam bas jel mi ide u prilog sto znak stop je skoro ne vidljiv i raskrzje je skroz nepregledno moras doc do pola ceste da bi vidio nesto. Hvala u napred

Ako je prvi puta i nisi bio pijan max 1500 kn, nećeš više

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Bembac 27.08.2017. 00:10

Citiraj:

Autor buljaka (Post 3095790)
Ako je prvi puta i nisi bio pijan max 1500 kn, nećeš više

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nisam bio pijan imao sam 0.0 jel mi mozda prijeti oduzimanje vozaceke
I havla ti

buljaka 27.08.2017. 00:23

Citiraj:

Autor Bembac (Post 3095800)