![]() |
Citiraj:
|
starici i rodbina - nekaj love, parfemi, cokolade, auto kozmetika i to...
sam sam si nedavno kupio poklon... :goood: cura bi trebala navecer dat svoj :fiju: |
:lol2::lol2::lol2:
|
maju,vestu i lače UCB,Ipod shuffle...
but,za života nisam pojeo toliko raffaella,rochera i bajadera...:D sve najbolje jos jednom...;) |
Od žene HD 3870 i još nekih sitnica
|
Citiraj:
xD dobar :D |
Ja sam si priuštio
Sony Ericsson K800i (tjedan dana prije Božića) 8800GT (prije tjedan dana) Jučer Accelero S1 Za rođendan (za 3 tj.) očekujem Logitech Driving Force Pro... Obožavam sve blagdane i rođendan na kupu. |
od frendove seke dobio litru i pol hajnikena :)
evo i slika :D http://www.imagesforme.com/show.php/...00908.JPG.html |
|
..mislim da pored auta nemam pravo još i proc tražit..:D:chears:..Audi inače,A3,2001..srebrni..traktor jasno..90ks..
|
Od cure sam dobio Razer DiamondBlack 3G
Od staraca Loto trenirku,kisobran(koje stalno gubim) i gace. Od bake in dede lovu i cokoladu Cura je dobila samsung X530, stari web kameru za svoj lap, mama neki nivea paket... |
Citiraj:
|
|
Meni najbolji poklon do sada je moja djevojka, kao i njoj ja, mozes mi dat quadro 8900 SLI, nametat rama i jezgi na proc koliko hoces ali neke stvari su stvarno nezamjenjive... Jesam li ja samo fanatik romantike ili nisam normalan nije bitno :)...
|
ništa
|
Citiraj:
|
definitivno sam dobio najbolji poklon i nemozete se mjeriti samnom, dakle dobio sam lopatu da ocistim snijeg oko kuce
|
Fred Perry jaknu i kosulju :goood: obozavam ovaj brand:goood:, Mickey Mouse sat, neki Bvlgari parfem koji mi se ne svidja, hrpu slatkisa, kolekcije No Doubt i Dolly Parton, nesto novaca
sebi nisam kupio nis, ak mi ostane dovoljno novaca posli Nove uzimam si HTC TytN ll, ili svakako neki PDA, nemrem bez tog kad sam stalno u pokretu |
Citiraj:
i mene je dočekala nova lopata za snijeg. tak je dobra da sam je odmah morao isprobati ;) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
od onih kaj sam dobio naizanimljiviji je bosch set svrdla ajka borera :D
|
Citiraj:
Od frenda svake godine za rođendan dobijem neki kvalitetni alat i WD-40. |
uf... dobila hrpetine toga, obleke, pomadice, slatkiše, ali najljepši poklon od svega su pusice od dragog :).... i nova kuhinja koju nam je napravio :D
a dragom sam kupila HDD vanjski 500.0 GB, WD... :) |
I danas me docekala lopata, zivot je tako lijep :D
|
Čarape, parfem, tajice, slatkiše, kozmetiku, knjigu, CD, pusu. "Dragi" je dobio knjigu, tj. dobit će.
Iako sam na poklon komotno mogla dobit novu mbo, graf, ram, proc i monitor :( |
Ja sam, uobicajeno za sebe, dobil nepoklon... Krepal mi proc i/ili maticna na dan kad sam dobio grafu natrag sa servisa, taman za vrijeme praznika. I tako sada drzim cijeli dan noge na subwooferu i preslusavam sony mp3 po 30-ti put... Sva sreca da i to imam inace bi umro.
Ovako ponekad odem do sestre u sobu i maznem joj komp na pol sata i pogledam sta ima novo, i s cim bi mogo potrosit vrijeme... Evo sad mi je za okeca zapelo ovo: http://instruct1.cit.cornell.edu/cou...han/index.html Kad se samo sjetim... Da sam imao komp stari i ja bi otisli po monitor novi... ovak moram izmislit nesto kad dode sa servisa sve... |
Umjesto da si kupujemo kojekakve pi_darije uzeli si mi - Panasonic 42pv70
|
Citiraj:
Ja sam dobil satic o kojem sam vec prical od cure: http://www.jacques-lemans.com/site/G...FFFFFF&lang=en a ja sam njoj kupil kozne rukavice i komplet gace i potkosulja Mozda ju sljedeci bozic uspijem nagovorit da mi kupi nekaj za komp :D |
Od staraca ništa, ionak daju nekej svaki dan kroz godinu.
Od cure majicu i čokoladu :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:55. |