![]() |
Citiraj:
da upravu si. Malo je slika čudna i onda mi je na prvi pogled taj hladnjak izgledal manji nego kaj doista je. Videl sam S1 u links dok sam sebi išel po HR-03. Stvarno je taj S2 ogromni. Tak da mi je malo i žal kaj sam uzel hr-03. Jedino meni su potrebni PCI slotovi, a HR-03 se da sa druge strane montirati Ali kako je to S1 gore, znači da je fakat ovo dobro akcija :) |
hm da izgleda ko S1 ali nekak izgleda manji, i obrnuto je okrenut od polazaja kak se inace postavlja S1
http://www.xmaestro.com/storage/2007...ccelero_S1.jpg evo slika za usporedbu |
Da, to je istina.
Manji jest, ali ima isti broj pipa kao i S1. Ovo je kao neki hibrid S1 i S2, uz modifikacije od strane Twintecha, u pogledu orijentacije samog hladnjaka i dodatnih ventova :) |
Ali mi je cudno to jer je u linksu slika kartice sa referentnim hladnjakom a oni ugl imaju sve ispravne slike kolko znam. Ak je neko iz linksa na forumu nek javi kak to izgleda.
|
Ne bih baš rekao da su sve slike ispravne :D
Imaš dvije Twintech 8800GT. Jednu sa ref. hladnjakom i taj koji je Accelero-like, a za njega i piše nešto u smislu ''heatpipe edition'', i mrvicu je skuplja (to ja kartica koju je NJUNO_HR naveo u linku, a u Linksovom cjeniku je kartica sa ref. hladnjakom, što nije točno). |
U svakom slucaju zanimljiva kartica i jos je na akciji samo kaj mi je cudno da nebi linksovci stavili ispravnu sliku.
|
Nisam placen (kao ni Hamm :p , pssssss), ovdje mozete stavit sve greske koje nadjete u cjeniku i budu bile rijesene veoma brzo.
:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:13. |