|  | 
| 
 1 privitaka Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 uzeo sam u hgspotu | 
| 
 Citiraj: 
 u svakom slucaju, s takvom kombinacijom si ziher da ti nece ponestat snage ak postekas lampe, ventove i slicne pizdarije | 
| 
 Ma pusti lampe zasada, meni oc-an komp cuca struje ok blata :D Na ljeto ako bude vremena ću modat komp | 
| 
 Ja sam mislio upogoniti dva 300W napajanja. Pošto imam na matičnoj 3 konektora za napajanje, glavni(20-pinski) sam mislio uštekati u  jedno napajanje, a 4-pinski (12V) i 6-pinski uštekat u drugo, onda bi ostale komponente kombinirao... | 
| 
 meni sve ok radi sa napajanjem od 300W:) :beer: | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Danas sam gledao i na 3.3 railu imam 18A, a na 5V railu imam 20A, kolko im još treba, i da li uopće treba(teoretski) | 
| 
 Dečki ,ja zbilja neznam gdje vi trošite toliku struju, da je dobro imat jako napajanje to svi znamo, jer i ja koristim kvrgu od 400w, ali u dolje navedenoj konfi (onoj doljnjoj- soltek/XP2000) koristim 250W i to bez ikakvih problema, djeca se danima igraju bez gašenja(samo kad spavaju). Također  treba pazit ako se koristi dva napajana poželjno je da su sličnih izl. napona jer i to može izazvati probleme. Ako kome fali struje, bolje da uzme jedno jače napajanje. | 
| 
 Citiraj: 
 uuu nice :D tak bi si i ja nes slozio. kolko su dugacke ? | 
| 
 Citiraj: 
 @jemhadar neonke su duge oko 20cm,ali ima ih i od 10cm jedini je bed što kratke neonke dolaze jedino u paketu od 2 komada | 
| 
 meni je jedini problem šta neznan di te neonke ima kupiti u st ajde pomozite mi vidjeli ste mi kompić samo fali neonka:D | 
| 
 Sinko,nikad dosta svjetla. Neonku idem kupiti slijedeci tjedan:D Maky imas u PNP-u coolermasterovih neonki koje su super ocijenjene na netu, a u ve-mila ima nekih bezimenih. A najbolje je u Tine narucit Sharkoon, pricekas dva dana i stigmu dolje, a onda voila:D | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 :beer: | 
| 
 | 
| 
 Citiraj: 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 Pa trazi malo po stranici, jest da je poljska ali brate razumi se nesto. Ako mene pitas lampe svijetle OK za 50kn koliko jedna kosta, a stavis jos dva venta u boji s njom i dobijes lightshow. BTW slike mozes vidjeti ako na google slike upises: coolermaster aurora i kliknes na prvi link koji ti pokaze. Eto pa javi ako kupis jer ja necu prije ponedjeljka ako ih PNP uopce ima na lageru jer ih nisam kontaktirao. | 
| 
 a evo skužia san i je si siguran da su to te iz PNP ako jesu koliko dođu i imaju lu sklopku za paliti gasiti | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 maky jesi ti cuo za edit ?  ps. sta nabijas postove ? lol :clap: | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 | 
| 
 Pa nije da ljude iritira, ali... U svakom slučaju, u par dana si nabija 140 postova. Mislin da tu ni Edit neće puno pomoć. Dalmoši (da naglasim Splićane) poznati su po tome da puno pričaju, pišu, a masu toga su pi..arije, tako da se nije za čudit. Evo, ja se svaki dan pokušavam kontrolirat, al' mi slabo ide. | 
| 
 a jel bar si prizna pozdrav:beer: a evo i novih smalija: Machineg  | 
| 
 Evo uzeo neonku. Ve-mil, Sweex crvena= 59kn i svijetli ko vrag. Nemam digitalac pa ne mogo slikat. BTW ugradjuje se preko adaptera u obliku male PCI kartice,sasvim nepotrebno po meni,morao sam vadit grafiku i zvucnu bezveze. | 
| 
 za jemhadara 1 privitaka Ja iman thermaltake v1000a.Kuciste je super sta se tiče dizajna i kvalitete,ali jedini problem je tezina(19.5 kg je previse),ali svejodno ti preporucujen da ga kupis. :fuming: | 
| 
 El diablo a je li imaju svi love hehe????? | 
| 
 meni je to kuciste kicavo i napadno ali kome se svidja... | 
| 
 kako se kaže ko voli neka izvoli, a smin li te pitat zašto ti je kićkavo???? | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:12. |