![]() |
ajde neka netko s r9800 lupi par skrinova iz far kraja na 16x12 ( s max postavkama kvalitete u driverima i igri plz ), da vidimo kako to izgleda
h0h0 |
.....evo me na zadnjem nivou,mislim stvarno.....ako je ovako na normal,ne zelim ni pomisljati kako je igrati na realistc:D,nego je li ko prosao ovo da mi da recept,i ima li ko kakve cheatove jel meni je vec pun ku..c ovog napucavanja....sad sam na poslu,kad dodjem doma otkacicu screenshot da znate sta vas ceka:)
|
1 privitaka
....zavrsio napokon....ali uz sitne cheatove:D ,evo obecani screenshot,kad se budete ovdje nalazili neka vas sreca prati...
|
Šta ti nije žao što si takvu igricu prešao sa cheatovima?
|
Ma jedini cheat koji me zanima je save/load opcija :rolleyes:
SUPER je iritantno igrati s chekpontovima : axeman : Pokoljem njih 10-ak, a onda sniper me skine i penis - sve ispočetka : finger : FYI - 1 Gb RAM-a radi čudesa :D |
Citiraj:
|
Jadan onda ja s 256 MB. :rambo:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni sa R9800SE-->Pro,P4 1.7,768Mb u 1024-768 High pichi čist ok 40-20slikica a sa P3 1GHz,256MB,R7500 nemrem pokreniti:beer:
|
Meni dobro radi na medium detaljima oko 40-50 fps, na ovih 512 sam dodo još 256 Mb i dosta se osijeti.
|
Bože dragi-pa kaj im je trebalo usrat cijelu igru sa onim nazovi čudovištima:confused:
Bez-veze... |
: lol2 :
|
Citiraj:
....ovaj kraj je stvarno tezak....bilo je ili tipkovnica ili cheatovi pa se odlucih na ovo drugo:D |
Igru sam prešo (bez cheatova), totalni je zakon. A što se sejvanja tiče, samo u konzoli napišite "\save_game" (bez navodnika) i to je to... Ak hoćete loadat samo stisnete Esc i loadajte zadnji sejv...
|
Citiraj:
|
igru sam prošao na veteran bez ikakvih "čitova" , ali sam od nje "dobio čir na zeludcu"!!!
|
Citiraj:
:clap: bravo :clap: |
Ja sam je igrao na medium, ali frend je igrao na Realistic i odustao na zadnjoj misiji! E da je imao quick save.Možda je ipak završi kad mu kažem za quick save foru(još uvijek je instalirana).
|
Pitam svekolko pučanstvo s GF4 grafuljama: recite vi meni s kojim driverima igrate Far Cry.
|
ja sam bio prisiljen upotrijebit cheat... :(
- S P O I L E R - - W A R N I N G - u prostoriji kad se poplavi soba i pliva kroz ventilaciju dode se do jednog mutanta sa raketom.... a imao sam 5% zivota - ubio me jedno 30 puta i onda sam koristio cheat... jbg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo mene sa svojim pitanjima:D ,citam raspravu o doticnoj igri ali me zanima jedna druga stvar.Spominjete virtula memory.Mpze kratko pojasnjenje kako ju povecavam odnosno smanjujem i sta dobivam s time?ustvari koliko dobivam jer je logicno da dobivam ubrzanje...
ukratko kako se to mijenja? EDIT:nasao sam samo me zanima koliko staviti initial size a koliko maximum size?ako je to to: Control panel/system/advanced/performance/virtual memory. |
Pogledo sam kolko igra zauzima memorije. Meni oko 650MB. AUCH!!! Nemam tolko. :D
|
Giga, da to je to.
Najbolje je da je prebaciš na drugi hard ili particiju i da je postaviš na početak diska. Veličina ti ovisi o količini radne. |
Stavi Min 2000MB, a MAX 4096 na drugi fizički disk i zdravo
|
Stavio sam na c particiju 1000/4096(jer kaze da nema mjesta,imam prazno samo 1,5 Gb) a na d particiju 2000/4096
THANX! |
Makni virtual sa C: jer ti je potpuno nepotrebno ako imaš i na D tako veliku.
Bilo bi još bolje ako ti D: particija nije na istom disku kao i C:, nego na drugom disku. Meni je recimo na SATA disku i primjeti se razlika |
Album :)
http://imgur.com/a/1N8zC#2 Instalira san 1.4 patch (sto je minus), pa sutra moran napravit downgrade na 64bit :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:52. |