![]() |
Citiraj:
Citiraj:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=21070 |
Digitalni, riblja kost, zakon.:D
|
Citiraj:
Citiraj:
I koje su mogućnosti istovremenog rada. PIP ili prek oba tunera u isto vrijeme gledaš ili jedan snima drugog gledaš... ili nijedan ne radi :D :D:D |
Ovako pošto sa sastavlja HTPC i još moram rješit grafu onda nisam proba ništa. Nego kartica može gledat nekoliko programa sa istog sourcea to znači A/D prijem, nisam 100% siguran ali A+D ne radi. Što se tiče kartice domy_os je posta link. Inače je Gigabyte GT-PTV-TAF-RH-GB1
|
Imam Leadtek DTV 1800 H karticu i probleme. Instalacija prode u redu i to sa najnovijim driverima skinutih sa Leadtekove stranice a problem je u tome sto Win fast 2 uopće ne radi i nemogu mijenjati video ulaz te tako tražiti programe. Kada sam instalirao Power Cinemu 5 kod prvog seniranja programa nađe sve programe ali problem je u tome što ih kasnije na listi nema i kad god pokrenem ponovni sken nemože pronaci više niti jedan program. Imam karticu vec tri tjedna a još uvijek nemam rješenje. Probao sam i win vistu ali je isto kao i sa xp. E sad ima jedan problem kod mene a neznam koji jer kod cure na kompu kartica radi bez ikakvih problema ( GB ploća i neki sempron ) a meni sa abit AN9 32X ne radi tj ja mislim da je do ploće jer sam i stavio novi hard pa opet nista.
Ako ima netko neki prijedlog: |
Jesi li u listi s programima stavio državu na Austria/Njemačka?
http://www.imagesforme.com/out.php/t...lipboard03.png |
Nije problem u listi sa programima. Mogu mijenjati države ali nemogu promijeniti video ulaz. Stalno mi je s-video a nemogu kao na drugom komp promijeniti na antena ili dvb. Nije mi jasno zašto kod prvog skeniranja kad prvi put instaliram Power Cinemu nađe sve programe a kasnije ih nema. Imam žutu poruku u sistem device menageru - Audio device on high definition audio bus i nikak to nemogu instalirat. Kad upalim Win fast 2 malo mi se zblesira i uspori komp pa ga nakon nekog vremena moram resetirat.
|
Citiraj:
|
To sam i mislio da je do grafe i audio drivera. Sad imam 7.12 a uskoro ću staviti 8.2. Kako mogu zasebno instalirat samo te audio drivere za grafu?
|
Citiraj:
Ako ne misliš koristiti samo desni klik na to i isključi. Tako sam ja bio napravio. |
pls...
ima šanse da podesim isti takav daljinac da njime mogu upaliti i ugasiti računalo (ne stand by/hibernate) ? ...ak ima kako ? |
Ukratko, nema šanse, možeš samo ugasiti, ne i upaliti.
|
Možda girderom?
|
Citiraj:
|
Da li je netko isprobao u8000 usb, na visti u kombinaciji sa novim driverima i zadnjim powercinema?
Jel to samo meni ili svima tak pregrije graficku da treba zgasit komp na 20ak minuta? (je da je laptop, al nakon 5 sati PES-a sve radi kao podmazano, a telku nemrem gledat ni cuku vremena da se ne pregrije) |
upaljena mi je telka 5-6 sati,temperatura graficke nije skoro mrdnula sa uobicajene
|
Meni se obično poveća 1-2°C, ništa strašno...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
logi harmony :lol2: :D |
Citiraj:
|
pa tak negdi:D
al vrijedi...malo škicao u ve-mulju, palis x uređaja od jednom..lik stisne jednu tipku ono se 4 telke upale..al da je skup je.:( |
i sad malo da se vratimo na temu..
Koja je preporuka za neku solidnu tv hibridnu karticu, normalne cijene, solidnog daljinskog i zadovoljavajucih drivera? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da, ta kartica je ok, ali daljinac je jadan do boli i nazad..uzas. jel ste mozda bili u potrazi za nekim solidnim daljincem i koliko to kosta? da zamijeni "kreditnu karticu"..
|
Citiraj:
popizdio, zamijenio za gigabajticu.. sve ok, osim daljinskog, al ajd.. mogu progutat.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:07. |