![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da vidio sam da je nešto mutio s 3870 grafama...ma valjda će kod mene biti početnička sreća..u subotu i nedjelju ću započeti s "udarom"!:)
|
Citiraj:
Citiraj:
ne izazivaj srecu (ponovno) Citiraj:
|
Citiraj:
I neće grom u koprive(barem ne dvaput:D) |
Citiraj:
Citiraj:
|
E pa doći ću na tu SuperPi listu samo iz prkosa prema svima koji žele da u vrapču završim pa makar sve živo zapalio....a što je vrlo lako moguće pošto još nikad u životu nisam ništa OC!:):):)
Pogledao sam profile članova na top 10 i najmlađi Daddy je 83.god(jedino za razera ne piše) a ja sam 90.god pa ako ništ drugo bit ću najmlađi:fiju: |
Citiraj:
|
evo citam ovo i ne vjerujem.... bio bi hit da si utuko sve te novce samo da probas stic ninu na superPi listi!! :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
2.Za sve koji žele da spalim komponente i završim u vrapču-ništa od toga:kafa: 3.Istina..nisam joj do sada ništa klokao ali svatko ima svoj početak...i neću nikakve gluposti raditi čime bi došlo do "paljevine" ili bilo kakvog oštećivanja 4.Što se tiče Nine i SuperPi liste-:lol2: pa ne nemorate sve shvaćati ozbiljno osim toga baš me zanima koliko ste vi bili ispred mene u tom svemu sa 17god Uživajte:D |
Kako samo ovo još nije zlockano :stoopid:
Zašto si zapeo za ninu i te top liste toliko, pobogu? |
:D
kako netko(Bladerunner type r bit che) reche: Stiki,stiki,stiki! :lol2: |
Iskreno, to što ti misliš da je smisao za humor je čisti spam. I zato te molim - nemoj više.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:20. |